Hallo Maart!

Hallo Maart!

En toen was het alweer maart. Bizar hoe snel de tijd voorbij vliegt! Maart is voor mij een maand waar ik altijd ontzettend naar uit kijk. Een maand vol verjaardagen, leuke dingen en langzaam afscheid nemen van de winter. De dagen worden langer en de voorjaarskleding ligt weer volop in de winkels. Ik word hier altijd zo vrolijk van. Mijn lieve oma word deze maand 90 jaar en dat viert ze a.s. zaterdag. Ik weet nog altijd dat mijn oma vroeger riep: ik word later 90! Dat ze het nu ook ‘echt’ mag worden vind ik zo gaaf. Ze is nog helemaal bij de tijd en doet alles zelf. Zo bijzonder!

Ook is maart de maand dat ik zelf jarig ben. Over twee weken word ik 30 jaar oud! Een leeftijd waar ik altijd enorm tegenop heb gezien maar nu het dichterbij komt vind ik het steeds minder erg. Age is just a number ;-)!  Ik ga mijn verjaardag ook nog vieren voor vriendinnen en familie. Daar heb ik ook ontzettend veel zin in!

De maand maart is ook een maand met verschillende winacties op mijn blog. Ik mag o.a. een super leuke fotoshoot weggeven. Dus houd mijn blog zeker even in de gaten de komende maand. Zelf heb ik afgelopen maandag een fotoshoot gedaan maar hierover later meer. Wie jarig is trakteert!

Nog een fijn moment waar vast nog meer van jullie ontzettend naar uitkijken is de lente. Die begint namelijk 21 maart. Yay, zoveel zin in!  Ik ben wel een beetje klaar met het winterse weer. Wat jullie? Zoveel zin in mooie bloemen die weer in bloei komen en de geur van het voorjaar. Can’t wait!

Kijken jullie ook zo uit naar de maand maart?

6 Reacties

 1. 2 maart 2018 / 08:08

  ik heb niet zo erg veel spannende dingen deze maand, maar alvast gefeliciteerd 😀

 2. Maritte
  2 maart 2018 / 11:00

  Leuke dingen staan je te wachten deze maand! Ik ben deze maand ook jarig (volgende week al) en mijn oma ook aan het einde van deze maand. Toevallig, haha! 🙂

  • Marloes
   Auteur
   4 maart 2018 / 17:41

   Haha inderdaad erg toevallig, leuk!

 3. 2 maart 2018 / 14:27

  Ik ben benieuwd naar je shoot, maar dat zal vast wel heel mooi zijn geworden

  • Marloes
   Auteur
   4 maart 2018 / 17:41

   Wat lief, ik zal binnenkort wat foto’s delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: