Hair Extensions van Zascha Hair

Zoals de meeste van jullie wel weten ben ik gek op hair extensions. Ik gebruik zelf al een aantal jaar clip in extensions om mijn haar meer dikte en volume te geven. Clip in extensions zijn ideaal als je eens van kapsel wilt veranderen, zonder dat het definitief in je haar vast zit. Je bevestigd de extensions met kleine klemmetjes in je haar.

Ik heb de Silver Grey set van 220 gram opgestuurd gekregen. Deze set heeft een mooie dikte. De set was super assig van kleur. Omdat het al een poos geleden is dat ik mijn eigen haar heb laten verven, moest ik de kleur eerst aanpassen. Ik heb er een spoeling overheen gegooid die een stukje warmer van kleur is. Ook heb ik de aanzet wat donkerder gemaakt zodat de kleur mooier overloopt. Mijn eigen haarkleur is namelijk ook donkerblond van kleur.

Hier heb ik bijna de hele set in mijn haar, op twee banen na. De kleur van de extensions is nog steeds wat assiger en koeler dan mijn eigen haarkleur maar als ik alles samen krul met de krultang blend het mooi in elkaar.

De kwaliteit van de hair extensions is goed. Ze hebben een mooie dikte en je kunt het haar krullen, stijlen en wassen. De extensions zijn gemaakt van 100% human hair en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Mocht je nou een blonde haarkleur hebben en twijfelen of de extensions wel bij je haarkleur past? No worries! Met zilvershampoo kun je heel gemakkelijk een warme gloed uit warm blond haar halen. Zo kun je de extensions gemakkelijk aan je eigen blonde lokken matchen!

 

Nieuwsgierig geworden naar de hair extensions van Zascha? Neem dan een kijkje in de webshop!

 

 

Share:

6 Reacties

 1. 12 januari 2018 / 06:11

  Wat een volume en lengte zeg, de kleur is ook erg mooi. Ik vind hair extensions altijd mooi bij anderen. Zelf heb ik veel, zwaar en dik haar, en vind ik extensions dan ook niet nodig.

 2. 12 januari 2018 / 10:05

  Ah pretty! Ik ben ook nog op zoek naar mooie extensions!

 3. 12 januari 2018 / 11:50

  Wauw, mooi zijn ze! Wat word je haar er prachtig vol van, zeg. En ze hebben ook een erg mooie kleur vind ik! Malou x

 4. 12 januari 2018 / 20:39

  Ik vind het er wel heel erg mooi uitzien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: