Hair extensions in Melted Blonde van Zascha

Hair extensions in Melted Blonde van Zascha

Hair extensions in Melted Blonde van Zascha

Zoals jullie weten ben ik dol op hair extensions. Ik draag ze regelmatig en voor mij is het de ideale manier om verschillende kapsels uit te proberen. Met hair extensions maak ik mijn haar een stuk langer en vooral ‘voller’. Ongeveer 1,5 jaar geleden schreef ik al een review over Zascha hair extensions in de kleur Silver Grey. Dat was toen echt een perfecte match voor mijn assige haar. Inmiddels is mijn haar iets minder assig van kleur en was ik op zoek naar een nieuwe set hair extensions, die goed bij mijn haarkleur matcht.

Hair extensions in Melted Blonde van Zascha
Hair extensions in Melted Blonde van Zascha

Melted Blonde Hair Extensions

Melted Blonde is een nieuwe kleur bij Zascha in het assortiment. En laat die kleur nu perfect matchen met mijn haarkleur. Ik hoef de extensions niet eens met zilvershampoo te wassen. Het is een prachtige gemixte blonde askleur met high- en lowlights. De aanzet van de extensions is donkerblond, waardoor de kleur mooi overloopt in elkaar. Ik ontving de 220 gram set met een lengte van 50cm, love it!

Hair extensions in Melted Blonde van Zascha

Ik ben echt super tevreden over de kwaliteit van het haar. De punten zijn mooi vol en het haar voelt heerlijk zacht. De clips bevestig je op een gemakkelijke manier in het haar. Ik draag meestal alleen de 3-clips en 4 clips stroken op de achterkant van mijn hoofd en de 2 losse stroken aan de zijkant van mijn haar.

Mochten jullie het leuk vinden, dan kan ik binnenkort een paar verschillende kapsels maken met de hair extensions van Zascha. Deze kapsels zal ik dan met jullie delen in een blog.

Dragen jullie weleens hair extensions?

Fijne zondag iedereen!

3 Reacties

 1. 8 september 2019 / 08:30

  Het ziet er wel erg mooi uit! Zelf heb ik weleens extensions gehad en vond dat op zich ook wel mooi 🙂

 2. 8 september 2019 / 15:33

  Wauw wat zien deze extensions er goed uit. Ik kan niet eens zien dat je het in hebt.

  • Marloes
   Auteur
   8 september 2019 / 22:55

   Dankje Bettie! Ze zijn inderdaad heel mooi en natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: