Green Hair Care van O’Right

Green Hair Care van O'Right

Green Hair Care van O’Right

Sinds mijn vakantie eind September is de conditie van mijn haar er flink op achteruit gegaan. Mijn haar is een stuk droger, doffer en pluiziger. Ook het koudere weer buiten helpt er niet echt aan mee. Sinds kort ben ik de natuurlijke en pure haarverzorging van het merk O’Right gaan gebruiken. Ik gebruik het nu een week of 4 en laat jullie in deze review weten wat ik ervan vind. Lees je mee?

Green Hair Care van O'Right

O’Right Moisturizing Shampoo met Cafeïne 

De shampoo van O’Right (€29,50) is gemaakt van 97,2% natuurlijke ingrediënten, proefdiervrij en vegan. De shampoo is vrij van parabenen, sulfaten, kleurstoffen en verdikkingsmiddelen. Iedere shampoo heeft zijn eigen unieke kenmerken en helpt bij het behandelen van verschillende haarproblemen. Zo is er een shampoo voor droog haar, beschadigd haar, gekleurd haar, gekruld haar, fijn en futloos haar, vet haar, anti roos en natuurlijk voor normaal haar en haaruitval. Bescherm je haar en de natuur met de bijzondere shampoos van O’right.

Green Hair Care van O'Right

Ik ontving de Cafeïne shampoo. Deze shampoo is speciaal bedoeld wanneer je last hebt van haaruitval. Het activeert de hoofdhuid en versterkt de haarwortel. Deze shampoo heeft een positief effect op de stimulering van de haargroei en zorgt voor een gezondere hoofdhuid.


Dit zijn de ingrediënten die in de shampoo zitten verwerkt. Er word gebruik gemaakt van een mildere reiniger als SLS en SLES. De shampoo schuimt wel gewoon prima. Bij het gebruik besteed ik extra veel aandacht aan het in masseren op de hoofdhuid zodat de cafeïne haar werk kan doen. De shampoo bevat olieen die een verzorgende werking hebben op mijn droge lokken.

Green Hair Care van O'Right

O’right Rose Hip Seed Moisturizing Oil Premium

Naast de shampoo gebruik ik ook de O’right Rose Hip Seed Moisturizing Oil Premium (€39,50). Dit fijne doorzichtige goedje laat je beschadigde haar weer stralen. De olie vermindert pluizig haar, voorkomt gespleten haarpunten en geeft het een ultieme glans. Ook beschermt het je haar tegen de hitte van stijltang of föhn. Ik gebruik het liefste twee pompjes van de olie op mijn handdoekdroge haar. Daarna föhn ik mijn haar in model en glanst het véél meer. Er zit o.a. rozenbottelolie, passiebloemolie en rijstkiemolie in het flesje.


O’Right Sun Flower Essence Repair Set

Daarbij gebruik ik ook de Sun Flower Essence Repair Set (€24,75). Helaas heb ik het flesje met essentiële olien kapot laten vallen voordat ik de foto’s ging maken. Super stom! Wel heb ik het flesje langere tijd kunnen testen in combinatie met de crème. Deze set is speciaal bedoeld voor flink beschadigd haar. O’right geeft je met de Sun Flower Essence Repairset de mogelijkheid om je beschadigde haar extra verzorging te geven en beter te herstellen. Zonnebloemolie is rijk aan anti-oxidanten en vormen een membraam om het haar. Hierdoor wordt het herstellend effect vermenigvuldigd. De penetrate-in crème zorgt ervoor dat de olie zijn werk diep in de haar vezel kan doen. Het resultaat is een superzachte en glanzende bos met haar. Love it! Je mengt een paar drupjes van de olie met de crème en laat het zo’n 15 minuutjes goed inwerken. Daarna spoel je het haar goed uit met lauwwarm water.

Conclusie

Dit is mijn allereerste kennismaking met het merk O’Right en ik ben positief verrast. Allereerst spreekt mij de verpakking van de producten heel erg aan. Die zijn namelijk milieuvriendelijk en 100% PLA. Ook de producten zijn stuk voor stuk prettig. De geur van de shampoo ruikt ook echt een beetje naar koffie en is verder vrij mild van geur. Mijn haar voelt na gebruik zacht aan i.p.v. stroef wat ik met andere shampoo’s veel heb. Na de shampoo gebruik ik de Essence Repair Set voor het beste resultaat. Deze laat ik 15 minuten inwerken en spoel ik daarna weer uit. Wanneer mijn haar handdoekdroog is breng ik het fijne serum aan. Deze trekt snel in, voelt niet vettig aan en laat mijn haar mooi glanzen zonder te pluizen. Helemaal top. Love it! Ook ben ik dol op de ingrediënten die erin zitten. Lekker puur natuurlijk, zonder teveel poespas!

De producten van O’Right zijn verkrijgbaar online in de webshop. Ze hebben een super uitgebreid assortiment met voor ieder haartype het juiste product. 

 

8 Reacties

 1. 30 november 2017 / 10:30

  Ziet er goed uit! Ik vind de verpakking wel iets hebben, iets anders dan de meeste haarverzorgingsproducten.
  Liefs,
  Yara

 2. 30 november 2017 / 11:30

  Oh wat jammer dat je het flesje hebt laten vallen, gelukkig dat je het product zelf toch kon uittesten.
  Mooie review en prachtige foto’s. De producten klinken heel goed.

 3. 30 november 2017 / 11:48

  Wow dat ziet er goed uit, het is alleen wel heel prijzig!

 4. 1 december 2017 / 22:14

  Lijkt me geweldig! Hele mooie foto’s ook ?

 5. 1 december 2017 / 23:51

  Ik heb producten van dit merk gebruikt maar ik merkte geen verschil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: