Gouden oorringetjes van My Unique Style

Gouden oorringetjes van My Unique Style

Earcandy is helemaal hip! Je ziet het de laatste tijd ontzettend veel voorbij komen. Zelf vind ik het ook onwijs mooi om verschillende oorbellen met elkaar te combineren. Het staat fashionable en ziet er ook nog eens tof uit!

Na zo’n 5 jaar geen oorbellen te hebben gedragen in mijn tweede en derde gaatje, besloot ik om ze door te laten prikken en er weer oorringetjes in te doen. Daar horen natuurlijk nieuwe oorbellen bij!

Bij de webshop My Unique Style bestelde ik een paar hele mooie gouden oorringetjes om met elkaar te combineren. Ze hebben hier zoveel mooie oorbellen. De oorbellen zijn gold plated en van goede kwaliteit. Ik draag ze bijna dagelijks en tot nu toe zijn ze nog helemaal niet verkleurd, top!
Wel doe ik ze met het douchen altijd uit en ‘s nachts slaap ik er ook niet mee. Benieuwd welke oorbelletjes ik heb besteld bij de webshop? Kijk dan snel mee, dan laat ik ze aan jullie zien!

De oorbellen worden geleverd in een mooi en sjiek doosje. In een kussentje zitten de oorbellen verpakt, pretty!

Oorringetjes

Dit zijn de drie sets met oorringetjes die ik besteld hebt. De grotere oorringen zijn versierd met mooie witte steentjes, de diamond bullet earring heeft kleine diamantjes op het oorbelletje en de allerkleinste oorringetjes heb ik besteld voor in mijn derde gaatje. Deze maat oorbelletjes vind ik voor in het derde gaatje echt perfect!

Earcandy

En natuurlijk nog een foto waarin ik alledrie de oorbellen in mijn oren draag. Ik heb de dikste oorringetjes in mijn eerste gaatje, de bullet earring in het tweede gaatje en de kleinste oorringetjes in mijn derde gaatje. Ik vind het zo leuk staan! Hieronder zal ik nog even een linkje plaatsen met de oorbellen die ik draag op de foto.

Met de code Marloesmol15 krijg je nu ook 15% korting op je bestelling bij de webshop My Unique Style!

Opal Huggie Oorringen
Diamond Bullet Earring Gold
Oorringen 8mm

Wat voor soort oorbellen dragen jullie?

3 Reacties

  1. 30 april 2019 / 10:41

    Oooh wauw, dit vind ik zo mooi! Ik zou ze zo ook dragen. Ik heb pas een nieuw 3e gaatje aan de ene kant en 4e gaatje aan de andere kant laten schieten, dus ik draag nu even knopjes.

  2. 30 april 2019 / 22:15

    Ik kende deze webshop nog niet, maar vind het echt hele mooie oorbellen! Ontdek graag nieuwe shopjes waar ze mooie sieraden hebben.

  3. 1 mei 2019 / 16:12

    Wauw, ik vind ze prachtig! Ik draag ook eigenlijk van alles; ringetjes, knopjes, hangertjes. Waar ik maar zin in heb. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: