Fijne en betaalbare haarstyling tools van Carmen

Fijne en betaalbare haarstyling tools van Carmen

Carmen heeft fijne haarstyling tools voor een betaalbare prijs. Vandaag ga ik twee nieuwe haar tools van Carmen reviewen in deze blog. Zelf vind ik mijn haar ontzettend belangrijk. De krultang is dan ook mijn beste vriend, ik kan niet zonder! Ben je op zoek naar fijne en betaalbare haarstyling tools? Lees dan verder.

Wat vind ik belangrijk aan een haarstyling tool?

Wat ik belangrijk vind aan een goede haarstyling tool is dat hij een keramische coating heeft. Deze coating zorgt ervoor dat de tang makkelijk door het haar heen glijdt en dat het haar minder beschadigd. Nog een must is het zelf instellen van de temperatuur. Zo kun je de temperatuur aanpassen op jouw type haar. Wanneer je gezegend bent met een dikke bos haar, zet je de temperatuur van een tang hoger dan wanneer je fijn en dun haar hebt.

Carmen 3-in-1 Pro Curler

De Carmen 3-in-1 Pro Curler is een multifunctionele krultang. Hij heeft namelijk drie verschillende opzetstukken, zodat je van maat kunt wisselen. Het grootste opzetstuk heeft een diameter van 32mm, de middelste 25mm en het kleinste opzetstuk is 19mm. Zelf ben ik dol op een losse, grovere krul. Daarom kies ik vaak voor het opzetstuk van 25mm of 32mm.

Carmen 3-in-1 pro curler

Het verwisselen van de opzetstukken werkt erg makkelijk. Voordat ik begin met het krullen van mijn haar, breng ik een serum aan. De temperatuur van de Carmen 3-in-1 Pro Curler stel ik in op 170 graden. Dit is voor mijn fijne tot medium haar prima. Er zit een handschoen bij, om verbranden van de handen te voorkomen.

Vervolgens maak ik een scheiding en splits ik mijn haar met een clip. Pluk voor pluk krul ik mijn haar met de krultang. De pluk draai ik strak om de tang, zodat de krul er stevig in zit. Als ik klaar ben met het krullen van mijn haar, laat ik de krullen vijf minuten afkoelen en spray ik er haarlak in. De Carmen Pro Curler werkt echt perfect! Wat ik een groot pluspunt vind, is dat de tang na 30 minuten automatisch uitschakelt. Soms vergeet ik een styling tool namelijk uit het stopcontact te trekken, zo stom!

Carmen fohnborstel

Carmen Volume Multi Styler Föhnborstel

De föhnborstel is een groot favoriet! Hij heeft maar liefst drie verschillende opzetstukken en is hierdoor geschikt voor kort en lang haar. De föhnborstel heeft een ION technologie, wat statisch haar voorkomt. Dit zorgt ook voor een mooie glanzende coupe. Er zit een cool shot functie op de borstel, zodat er niet alleen warme lucht uitkomt. Dit is minder schadelijk voor het haar.

Föhnen van het haar

Voor het föhnen van mijn haar pak ik het grootste opzetstuk van 32mm. Hier krijg ik een mooie en gepolijste slag van in mijn haar, zo mooi! Voor mijn lok grijp ik eerder naar een kleiner opzetstuk. Zo kan ik mijn lok naar buiten toe föhnen. De borstel zelf is licht en daardoor erg handzaam. Als je de föhn gebruikt, pak je wat kleinere plukken en zorg je dat het haar vrij is van klitten. Zo kom je gemakkelijk door het haar met de föhnborstel.

haarstyling tools van carmen

Conclusie

Beide haarstyling tools van Carmen vind ik erg fijn in gebruik. Het werkt snel, je kunt er talloze kapsels mee creëren en het is betaalbaar. Wat wil je nog meer? De Multi Styler Föhnborstel zorgt voor een mooie slag en veel volume. Wil je echte krullen? Dan is de Pro Curler iets voor jouw! Hiermee creëer je in een handomdraai de perfecte krullen. Wel breng ik altijd een serum aan, om mijn haar te beschermen tegen de hitte.

De Carmen Pro Curler en Multi Styler Föhnborstel kun je bestellen bij Bol.com

Gebruiken jullie weleens een krultang of föhnborstel? Wat is jouw favoriete haarstyling tool?

Share:

2 Reacties

 1. 22 juni 2019 / 08:24

  Jij hebt zulk mooi haar!! Ik gebruik een föhnborstel maar ben op zoek naar een fijne krultang om sommige plukken te krullen.

  • Marloes
   Auteur
   27 juni 2019 / 21:28

   Zo lief, dankjewel! Deze van Carmen is zo fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: