Festival items van Sacha

festival items van sacha

Festival items van Sacha

Hi allemaal! De zomervakanties komen eraan en ook het festival seizoen is al in volle gang. Heb jij deze zomer nog een festival op de planning staan? Ik momenteel nog niet maar daar kan natuurlijk nog verandering in komen. Vandaag deel ik een aantal hele leuke festival items met jullie van Sacha. Tijdens een festival hopen we allemaal op mooi weer, omdat het zich natuurlijk buiten afspeelt. Zelf ben ik altijd groot fan van een leuk shortje, zwierig jurkje gecombineerd met sneakers of sandalen als het lekker weer is. Momenteel zijn luipaardprints niet meer weg te denken en aan deze trend doe ik zelf ook heel graag mee. Hoe leuk is deze luipaardprint haardband! In combinatie met een rokje of shortje, top en de zwarte sandalen is je outfit al helemaal af. Ook de oorbelletjes zijn zo leuk! Dit zijn natuurlijk de perfecte look-a-likes van de bekende ‘Louis Vuitton’ V earrings. Vandaag laat ik jullie ook zien hoe je de sandalen nog meer kunt combineren. Ik draag hierbij mijn favoriete wijde broek met bloemenprint van My Jewellery. De achtergrond matcht er ook perfect bij, hihi! Kijk je mee?

festival items van sacha

festival items van sacha


Deze broek zit echt zo fijn en valt lekker luchtig. Een wijde broek is toch wel ‘de’ trend van dit seizoen. Met het lint kun je de broek makkelijk aantrekken. Boven de broek draag ik een satijnen top met kant van H&M. De sandalen zijn gemaakt van leer, waardoor het voetbed ook ontzettend lekker zacht aan de voeten zit. Heel comfortabel om mee te lopen. Binnenkort zal ik nog wat leuke festival outfits met jullie delen!

Outfit details
Broek – My Jewellery
Top – H&M
Sandalen – Sacha
Zonnebril – RayBan
Haarband – Sacha
Oorbellen – Sacha
Horloge – Fossil

Wat is jouw favoriete festival item?

Share:

3 Reacties

  1. 27 juni 2018 / 06:18

    Ik vind die broek echt zo leuk. Dit jaar moet ik dit soort broeken overslaan, want met een babybump vind ik het er niet uit zien (althans niet bij mij). Super fijn lookje :-).

  2. 28 juni 2018 / 16:02

    Dat haarbandje is echt leuk!
    Gelukkig valt de prijs bij de Sacha wel mee als je ziet wat zo’n haarbandjes overal kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: