Favorieten H&M Nieuwe Collectie & New In

H&M
Vorige week viel het nieuwe H&M magazine op de deurmat. En wat heeft H&M toch weer een fijne najaarscollectie. Ik kan er zo van genieten om de nieuwe collectie door te spitten. Hihi! Ik ben dan in mijn hoofd al hele outfits aan het samen stellen. Super leuk om te doen! Helaas wat minder leuk voor de portemonnee, want ik wil altijd gelijk een bestelling plaatsen als ik het magazine heb doorgebladerd. Vandaag mijn favorieten uit de nieuwe collectie van H&M. Er zitten ook nog een paar zomerse items bij, maar dat is helemaal niet erg. Wie weet is het tot eind september/begin oktober nog heerlijk weer. Laten we het hopen!

1) Deze skinny regular ankle jeans is zo tof! Ik heb nu eenmaal een zwak voor ripped jeans. Deze heeft een hele subtiele rip aan beide knieën. De jeans sluit mooi strak een en komt tot de enkels. Mooi om te combineren met een mooie hak of sneakers – Skinny Ankle Jeans €29,99

2) Grey is the new black. T-shirts met teksten erop blijven ook leuk! Ze maken een outfit net iets minder basic. Dit shirt is misschien niet helemaal praktisch vanwege de wijde armen. Je ziet dan snel je bh zitten, maar met een leuke blazer of biker jasje erop zie je hier niets meer van – Tanktop €12,99

3) Deze trui heeft zo’n leuke print. Verder is ie vrij basic, maar wel makkelijk om te combineren. En hij is nog eens super cheap ook! – Sweater €7,99

4) Ik heb de laatste tijd een zwak voor kleine en fijne kettinkjes. Ik vind het mooi en sjiek staan, en het komt wat rustiger over. Ik heb al een aantal mooie gekocht, die ik jullie verderop in het artikel laat zien. Maar deze is ook zo leuk. En er hangt een klein ananasje aan. Super cute! – Halsketting €4,99

5) H&M heeft ook altijd een leuk gedeelte met woonaccessoires. Ik vind de kaars houders met tekst ook altijd erg leuk staan voor in de woonkamer. De kaars brand zo’n 30 uren, en daarna kun je er gewoon een theelichtje in doen. – Kaars €4,99

6) Blazers kun je niet genoeg hebben in je garderobe. Ik draag ze in de zomermaanden wat minder. Maar vooral in het voor-najaar en de winter draag ik niet anders. Deze gebroken witte blazer vind ik erg mooi om juist wel in de zomer te dragen. Voor als het ‘s avonds wat afkoelt of als het wat frisser is buiten in plaats van een jasje – Gebroken witte blazer €29,99

7) Ook dit shortje is erg gaaf. Ripped (again!). Maar dat maakt hem juist leuk! Verder is het shortje wat langer dan de andere spijker shortjes die ik heb. En de wassing is wat donkerder. Ik weet al helemaal hoe ik deze leukerd ga combineren. Need it! – Short €24,99

kettinghm1
Vorige week ben ik ook nog even de stad in geweest en zag ik bij H&M deze mooie, fijne kettinkjes hangen. De sieraden van het witte label van H&M vind ik erg mooi, en zijn wat sjieker en subtieler. Ik kocht twee gouden kettinkjes en 1 zilveren. Ik vind vooral de fijne hangertjes eraan erg mooi. Leuk als je de accessoires bij je outfit wat rustiger wilt houden.

kettinghm2

Ik ben dol op op online shoppen bij H&M, maar sinds dat ze zijn gestopt met de kortingscodes is het een stukje minder aantrekkelijk geworden. Gelukkig vind je op de website van beste kortingscode nog wel fijne kortingscodes die je bij H&M online kunt gebruiken. Dat maakt online shoppen toch een stuk leuker!

Bij welke webshop shoppen jullie het liefst online?
liefsmarloes
lank

37 Reacties

 1. 7 augustus 2014 / 07:01

  Wat een mooie kettinkjes! Ik vind fijne kettinkjes het mooiste 🙂

 2. 7 augustus 2014 / 07:21

  Die ripped jeans had ik ook al gespot in het boekje, ben benieuwd hoe die in het echt eruit ziet!

 3. 7 augustus 2014 / 07:23

  Die trui met zwaluwtjes vind ik echt leuk <3

 4. 7 augustus 2014 / 07:34

  Leuke wishlist, mooie kettingen zeg, word voor mij ook weer eens tijd om naar de h&m te gaan

 5. 7 augustus 2014 / 07:44

  Die ketting heb ik ook vorige week gekocht :)Leuk is ie he!

 6. 7 augustus 2014 / 08:21

  Je hebt een leuke collage samengesteld! De blazer is erg mooi en ook de kettinkjes zijn helemaal mijn ding. Fijn dat er dus toch nog kortingscodes voor H&M zijn!

 7. 7 augustus 2014 / 08:34

  Toevallig was ik vorige week bij de H&M en heb ik de nieuwe collectie ook gezien. Heb ook leuke dingen voor het najaar gekocht.

 8. 7 augustus 2014 / 09:04

  Ohh, ik heb de nieuwe collectie gids ook al van voor naar achter bekeken! Ze hebben echt hele mooie dingen en van jouw lijstje vind ik vooral de blazer en de sieraden heel mooi 😀

 9. 7 augustus 2014 / 09:05

  Wat een leuke items op je wishlist! Die zwarte broek vind ik heel mooi <3 Leuke kettinkjes heb je ook gekocht 🙂

 10. 7 augustus 2014 / 09:52

  Ah H&M blijft leuk! Blazers kun je inderdaad niet genoeg hebben, ik ga snel eens op de webshop kijken! <3

 11. 7 augustus 2014 / 10:08

  Leuk lijstje!! Dat shortje van nummer 7 heb ik laatst besteld, die zit fijn!

 12. 7 augustus 2014 / 10:32

  Oh die kettinkjes zijn echt heel erg mooi! Tijd om nog eens naar H&M te trekken dus 🙂

 13. 7 augustus 2014 / 10:42

  Nummer 2 en 3 vind ik onwijs leuk! Ik wil nog zo graag nieuwe kleding, maar ik moet echt nog even financieel bijkomen van mijn Macbook haha! Je kettinkjes zijn trouwens echt prachtig!

 14. 7 augustus 2014 / 10:58

  Leuke wishlist! Zelf ben ik ook helemaal van de subtiele kettinkjes. Statement kettingen zijn echt niet mijn cup of tea 😉

 15. 7 augustus 2014 / 12:39

  Wat een leuke favorieten! Die trui en shorts zijn echt mooi 🙂 Dat kettinkje die je draagt op de foto heb ik ook! Echt een mooi, subtiel kettinkje idd 🙂

 16. 7 augustus 2014 / 14:20

  Ik heb ook echt opeens zin om heel veel kleine kettinkjes te kopen, ze zijn gewoon zo schattig en ik heb het wel weer gehad met de statement kettingen 🙂 Die trui is ook super leuk!

 17. 7 augustus 2014 / 15:26

  Oh wat heerlijk om door zo’n outfit artikel te scrollen. Ik kan niet wachten tot ik ook weer normale kleding aankan! Leuk hoor, zwanger zijn, maar ik moet helaas alle nieuwe collecties aan mijn neus voorbij laten gaan omdat ik er toch niet in pas:( Ik blijf ripped jeans inderdaad ook erg mooi vinden.

 18. 7 augustus 2014 / 16:44

  Oeh, nummer 1 en 2 vind ik heel erg leuk. Mooie kettinkjes heb je gekocht. Ik draag zulk soort eigenlijk nooit, misschien toch eens vaker doen, want ik vind het altijd erg mooi staan bij anderen.

 19. 7 augustus 2014 / 17:38

  Heel erg mooie collectie is dat en die juweeltjes zijn echt prachtig! Ik vind je blog echt super mooi, volledig mijn stijl! Nieuwe volger hierzo! 🙂

 20. 7 augustus 2014 / 17:42

  De H&M heeft weer super leuke items in de collectie. Ik heb er al wat gescoord haha. De kettinkjes zijn ook erg mooi!

 21. 7 augustus 2014 / 18:29

  Ooh ik vind alles mooi haha! Vooral die kettinkjes, wauw 🙂 Dit soort kettinkjes wil ik ook, binnenkort maar eens even bij de H&M langs!

 22. 7 augustus 2014 / 21:50

  Wat een leuke wishlist, ik zou alles meteen van je lijst willen bestellen!

  • Marloes
   Auteur
   8 augustus 2014 / 00:49

   Ja! Naar de collectie van Alexander Wang ben ik ook erg benieuwd <3

 23. 8 augustus 2014 / 11:49

  Aah wat een te gekke favorieten! Ik heb de sweater met de vogeltjes en ik wil hem niet meer uitdoen! Hij zit zo ongelooflijk lekker <3 Echt een topper!

 24. 9 augustus 2014 / 09:07

  Prachtige items, ik zou de blazer, kaars en broek ook heel graag willen hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: