Favoriete Woonaccessoires van dit moment

Favoriete Woonaccessoires voor het voorjaar

Hi iedereen! De feestdagen zitten er weer op. Hopelijk hebben jullie er heerlijk van genoten! Na de kerst wil ik ook altijd zo snel mogelijk de kerstboom weer opruimen en het huis een grote schoonmaak geven. Zelf ben ik alweer hard op zoek naar de leukste woonaccessoires voor in huis. Heerlijk om alvast wat inspiratie op te doen voor het voorjaar. Kijk je mee naar mijn favorieten van dit moment?

Ik wil dolgraag een mooi nieuw vloerkleed in de slaapkamer. Deze van Ferm Living is perfect. Hij is gemaakt van jute wat ik zelf erg mooi vind. Ook aan de eettafel mis ik nog één stoel. Zelf vind ik het leuk om verschillende stoelen aan tafel te hebben staan. Deze mooie van HAY staat al een hele tijd op mijn wishlist. De gang in mijn appartement is lekker ruim, nu staat er alleen nog maar een bakkerskast. Ik mis nog een kleine kast waar ik o.a. sjaals en handschoenen in kan opbergen. Deze mooie kast van Zuiver zal hier heel mooi staan! Ook het kledingrek van Ferm Living vind ik erg leuk om in de gang te hangen.

In de woonkamer mis ik nog een klok. Deze klok van Zuiver is gemaakt van kurk, dit geeft een lekker stoer effect! Ik vind hem in ieder geval heel erg gaaf. Zoals jullie weten ben ik ook nog op zoek naar een nieuw tv meubel. Ik zit te twijfelen tussen de BESTA kast van Ikea of een zelfgemaakte kast. Zelf iets maken is natuurlijk wel uniek. Daar wil ik dan deze mooie zwarte kandelaar van HAY op zetten. Ik vind het design van de kandelaar zo leuk. Net even wat anders! De kussens vind ik erg tof voor in de bank. Een beetje bohemien stijl. Daar houd ik wel van! Ook de mooie Muuto vaas zal erg mooi staan op mijn dressoir in de woonkamer.

Wat vinden jullie van deze woonaccessoires? En ben jij veel bezig met het inrichten van je huis?

6 Reacties

 1. 4 januari 2018 / 08:56

  Nu de kerstversiering weer weg is, ben ik weer lekker bezig met de inrichting van de woonkamer. Heerlijk om te doen. Ik vind het vloerkleed echt heel mooi!

  • Marloes
   Auteur
   6 januari 2018 / 01:44

   Ja gaaf is ie he? Ik zou hem dolgraag willen aanschaffen.

 2. 4 januari 2018 / 09:25

  Dat kleed is inderdaad erg mooi! Ik ben heel veel bezig met het inrichten van mijn huis, vorige week de muur nog een andere kleur gegeven haha. Leuke bezigheid !

  • Marloes
   Auteur
   6 januari 2018 / 01:44

   Dat is altijd leuk om te doen! Welke kleur heb je de muur gegeven?

 3. 4 januari 2018 / 09:43

  Wauw, wat een leuke items!! ik heb wel zin het voorjaar, zeker nu alle kerstitems uit huis zijn!

  • Marloes
   Auteur
   6 januari 2018 / 01:43

   Haha hier precies hetzelfde! Het is ineens zo kaal in huis. Helemaal zin om in te richten met nieuwe woonaccessoires.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: