Fashionable Rugzak van Cowboysbag

rugzak van cowboysbag

Fashionable Rugzak van Cowboysbag

Wellicht heb je weleens van het merk Cowboysbag gehoord. Maar wist je dat dit mooie merk ook ontzettend toffe rugzakken in hun assortiment heeft? Vorige week kwam mijn nieuwe fashionable rugzak van Cowboysbag binnen en ik ben er nu al helemaal blij mee. Ik vind de rugzak handig om de stad mee in te nemen als ik foto’s ga maken voor mijn blog. Mijn camera past er namelijk super goed in en er zit ook een speciaal vak voor mijn Macbook in. Ideaal!

rugzak van cowboysbag
Het robuuste model is gemaakt van soepel en hoogwaardig leer. De rugzak heeft een gesp- en trekkoordsluiting. Dit werkt prima! Ook de vorm van de rugzak vind ik erg leuk. De rugzak heeft geen ronde vorm maar is een beetje vierkant. Erg leuk! Deze nieuwe backpack gaat zeker weten mee op vakantie naar Porto. Super handig om al onze spullen in mee te nemen als we de stad gaan verkennen. Nu vind ik het helemaal geen probleem meer om met rugzak rond te lopen!

rugzak van cowboysbag
rugzak van cowboysbag
Ik heb deze mooie leren rugzak van Cowboysbag voor €179,95 besteld bij The Little Green Bag.

Wat vind jij van deze fashionable rugzak?

Fijn weekend iedereen!

6 Reacties

 1. 3 februari 2018 / 10:14

  hij ziet er gaaf uit 😀 best handig toch een rugzak!

 2. 3 februari 2018 / 10:50

  Dit is een hele mooie rugzak! Fijn als je gaat shoppen 🙂

 3. 3 februari 2018 / 22:36

  Wauw deze is tof! Ik heb een zwartleren rugzak uit Venetië en deze lijkt daar best wel op. Heel erg stoer en je hebt ‘m ook echt heel gaaf gecombineerd! Malou x

 4. 6 februari 2018 / 16:52

  De vorm van de rugzak is inderdaad heel leuk. Heb hem toegevoegd aan mijn verlanglijstje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: