Fashion wishlist voor dit voorjaar

Fashion wishlist voor dit voorjaar

Fashion wishlist voor dit voorjaar

Yay, de ‘saaiste’ maand van het jaar is weer bijna voorbij! Ik heb zelf helemaal niets met de maand januari. Ik vind het een grauwe, sippe maand en de omslag van de gezellige decembermaand naar januari is zo groot! Vinden jullie ook niet? De sale is inmiddels ook weer grotendeels voorbij en we kunnen weer langzaam uit gaan kijken naar het voorjaar. Stiekem heb ik er heel veel zin in! Ik draag in de winter voornamelijk kleuren zoals grijs en zwart. Vast en zeker herkenbaar voor velen van ons! Vandaag laat ik jullie mijn fashion wishlist voor dit voorjaar zien. Kijk je mee?

Nu we richting het voorjaar gaan wil ik daar langzaam meer kleur aan toe gaan voegen. Leuke printjes misschien en kleuren zoals zacht roze en okergeel. Gecombineerd met een mooie jeans en loafers. Loafers heb ik nog niet in mijn schoenencollectie zitten. Daar moet dus heel snel verandering in gaan komen!
Ik vind de loafers van Gucci echt ontzettend mooi, maar helaas niet geschikt voor mijn portemonnee. Ik heb dit keer een leuke, casual outfit samengesteld die erg geschikt is voor het voorjaar. Basics gecombineerd met mooie designermerken maken deze outfit wel wat prijziger dan dat jullie normaal van mij gewend zijn. Maar daarom zeker niet minder leuk, kijk je mee?

Een grijze jeans met een mooie wassing mag niet ontbreken in je garderobe. Je kunt een grijze jeans heel gemakkelijk combineren. Zelf vind ik roze en grijs een mooie, zachte combinatie. Vandaar dat ik heb gekozen voor een roze trui. In het voorjaar draag je ook weer vaker een leren jack. Dit mooie jack van Goosecraft is al zo lang een favoriet van mij. Hopelijk kan ik hem snel toevoegen aan mijn garderobe. Zoals jullie misschien wel weten ben ik helemaal weg van de ‘schipperspet’ trend. “You love it or you hate it“! Zelf maakt het een outfit een stuk meer af. Ik heb gekozen voor een wat stoerder horloge van Cluse in het zwart met goud. De gouden oorbellen zijn ook cute. Er hangt een klein geluksoogje aan! Bij de outfit heb ik voor een bijpassende crossbody tas gekozen. Simpel maar wel erg mooi!

Jeans – Selected Femme
Trui – My Jewellery
Leren Jack – Goosecraft
Loafers – Gucci
Horloge – Cluse
Zonnebril – RayBan
Oorbellen – My Jewellery
Tas – Michael Kors

 

Wat is jouw favoriete modekleur voor dit voorjaar?

9 Reacties

 1. 24 januari 2018 / 06:29

  Een hele mooie outfit! Ik wil ook meer roze gaan dragen en okergeel.
  Laat het voorjaar maar komen 🙂

 2. 24 januari 2018 / 07:10

  Leuke items! Vind die loafers echt mega mooi, maar ze zijn zo prijzig, haha.. Voor het voorjaar/de zomer wil ik graag een pantalon gaan proberen!

 3. 24 januari 2018 / 11:50

  Leuk zo’n roze trui! Ik vind roze ook echt een hele leuke toevoeging aan kleding, maar ik vind aquakleuren zoals mintgroen ook wel tof.

 4. 24 januari 2018 / 15:47

  Mooi! Ik wil ook echt eens investeren in een Goosecraft jasje, mijn vriend heeft er 2 en de kwaliteit is ZO onwijs goed en mooi!

  • Marloes
   Auteur
   25 januari 2018 / 21:30

   Oh echt? Klinkt goed inderdaad! Prachtige jasjes zijn het!

 5. 24 januari 2018 / 19:27

  Wat een leuke spulletjes! Dat leren jasje ziet er prachtig uit.
  Liefs,
  Yara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: