Fashion Musthaves Herfst

Fashion Musthaves Herfst

Good Morning! De herfst is inmiddels in volle gang en stiekem vind ik dit seizoen altijd wel heel gezellig. Onder een dekentje op de bank, kaarsjes binnen aan en de sjaals en jassen mogen natuurlijk weer uit de kast. Ook vind ik de herfst mooi omdat de bladeren aan de bomen zo mooi verkleuren. Love it!

Bij een nieuw seizoen hoort een nieuwe garderobe. Ik heb al een hele lange tijd geen kleding meer gekocht dus ik heb echt ontzettend veel zin om lekker te winkelen. Op internet ben ik al even aan het zoeken geweest naar mooie fashion items die ik dolgraag wil hebben. Tegenwoordig zie je weer heel veel jurkjes met mooie prints erop. Dit vind ik altijd zo leuk! In de webshop bij Lofty Manner en My Jewellery kwam ik deze mooie blouse en dit leuke donkergroene jurkje met print tegen. De kleuren zijn erg mooi en passen goed bij de herfst. Bij het jurkje zou ik een mooi paar enkellaarzen dragen.

De zwarte leren laarsjes van Acne Studios vind ik zo ontzettend mooi! Ik heb ze een tijdje geleden gepast bij de Bijenkorf en ze zitten echt zo lekker! De Chelsea boots zijn tijdloos en blijven eigenlijk ieder jaar weer terugkomen. Je kunt ze natuurlijk eindeloos combineren. Helaas laat mijn budget het niet toe, anders hadden deze beauty’s allang in mijn kast staan pronken! Ook de pantalon mag niet ontbreken in je kast. Combineer ze met een paar toffe sneakers of laarsjes. Ik heb helaas de perfecte pantalon nog niet gevonden! Ze sluiten bij mij niet allemaal even mooi aan. Nog even doorzoeken dus! Wat betreft jassen blijft de furry coat een groot favoriet. Gelukkig komt deze jas dit seizoen ook gewoon weer terug. Een heerlijke zachte jas om lekker mee te knuffelen <3!

Accessoires kun je niet genoeg hebben. Zelf ben ik dol op mooie zonnebrillen om lekker mee af te wisselen. Het mooie model van MIU MIU staat echt al zolang op mijn wishlist! Hopelijk kan ik hem een keer aan mijn stash toevoegen!

Wat is jouw mode favoriet van deze herfst? En welk item wil jij graag aan je garderobekast toevoegen? 

6 Reacties

 1. 12 oktober 2017 / 06:30

  De blouse vind ik echt geweldig, vooral de kleur! Ik wil nog graag mooie boots aanschaffen voor de herfst/winter.

 2. 12 oktober 2017 / 07:22

  Ik vind die teddy coat echt heel gaaf en wat een mooie blouse ook! Zelf zoek ik nog een paar mooie truien of vesten voor de herfst.

 3. 12 oktober 2017 / 09:14

  Wauw, mooie items! De jas & het jurkje zijn mijn favorieten items!

 4. 12 oktober 2017 / 09:30

  Ah wat een gave collage! Ik vind die Acne Studios laarsjes ook zo tof, maar ze zijn inderdaad prijzig. Het gele blousje is gaaf, die zou ik zo dragen!

 5. 12 oktober 2017 / 09:38

  Wat een mooie items! Vind die blouse heel mooi, ik ben dol op die kleur voor de herfst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: