Estée Lauder Pure Color Desire Lipstick

Estee Lauder Pure Color Desire Lipstick

Estée Lauder Pure Color Desire Lipstick

Drie maanden geleden bezocht ik het Douglas event in Amsterdam. Op het event maakte we kennis met veel verschillende merken. Bij Estee Lauder kon je zelfs een lipstick naar keuze laten graveren. Vandaag review ik de Estée Lauder Pure Color Desire Lipstick. Een luxe, goed gepigmenteerde lipstick in een prachtige gouden huls. Kijken jullie mee?

Estee Lauder Pure Color Desire Lipstick

De huls

De lipstick heeft een gouden huls met een magneetsluiting. Mijn naam staat gegraveerd op de dop van de lipstick. De sluiting werkt erg makkelijk en oogt luxe. De verpakking is wel gevoelig voor krassen en zeker als je hem los in een tas stopt. Daarom geef ik hem liever een mooie plek op mijn make-up tafel.

Over de Estée Lauder Pure Color Desire Lipstick

De kleur die ik heb uitgekozen is Sting. Dit is een hele mooie roze nude tint, geschikt voor iedere dag. Dit is de meest gepigmenteerde lipstick ooit, met maar liefst 25% pigmentatie. De lipstick is voedend, hydraterend en longlasting. Wanneer ik hem aanbreng blijft hij zeker een paar uur zitten, zelfs als ik iets gegeten of gedronken heb.

Estee Lauder Pure Color Desire Lipstick

De lipstick glijd in één soepele beweging over mijn lippen, en dekt ook meteen. De lipstick heeft een crème finish, wat ik zelf wel erg mooi vind. Matte lipsticks blijven ook nog steeds favoriet maar voor de afwisseling vind ik een lipstick met een glanzende finish erg mooi.

Dit is hoe de lipstick er op mijn lippen uitziet. Het fleurt gelijk op en de kleur is echt perfect voor iedere dag. Ik ben erg tevreden over de Pure Color Desire lipstick. Hij dekt in één keer en blijft super lang zitten. De swatch op mijn hand kreeg ik er zelfs bijna niet afgewassen.

De Pure Color Desire Lipstick is o.a. verkrijgbaar bij Douglas en kost nu €32,12 (sale).

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: