Essie Nagellak: Limo-scene, Sand Tropez en Fondola Gondola


Sinds ik afgelopen zomer voor het eerst kennis maakte met een nagellak van Essie ben ik fan. Niet alleen de flesjes zien er prachtig uit, maar de lakjes lakken ook heel erg fijn. Het formaat van de kwastjes is precies goed. Niet te dik, en niet te dun. Dit zorgt ervoor dat je, je nagels erg nauwkeurig kunt lakken. Yay, dat is een stuk beter als de brede kwastjes van Catrice!


Sand Tropez is een lakje wat ik al heel lang op mijn lijstje had staan. Ik hou van natuurlijke tinten en St. Tropez is een mooie taupe/zand kleur. Toen ik in New York op vakantie was kocht ik het lakje voor $8 bij de Walgreens. Een stuk goedkoper als bij ons. Bij Cosmetic Market kocht ik ook nog twee kleurtjes. Namelijk Limo-scene en Fondola Gondola. Deze zijn al van een oudere collectie van Essie, en zitten ook nog in de oude verpakkingen. Bij Cosmetic Market kocht ik ze voor $3 per flesje. Wat natuurlijk geen geld is! Ook al zijn het niet echt kleurtjes voor de herfst of het najaar, het leek mij toch leuk om ze even aan jullie te laten zien!


Fondola Gondola is een oudroze kleur. Een mooi apart kleurtje. Je moet er van houden, maar ik vind hem erg mooi. Hij dekt perfect in twee laagjes.


Limo-scene is een sheer pastel lichtroze/wit lakje. Het paste lroze komt op deze foto niet heel goed over. Maar op de eerste foto zie je het beter. Ik was heel benieuwd naar de dekking van het kleurtje, maar die viel mij helaas een beetje tegen. Ik vind het ‘sheer’  effect niet echt heel mooi. En ik had gehoopt dat ie iets mooier zou overkomen op de nagels. Ook is de lak vrij dik van structuur. Op deze foto draag ik drie laagjes.


Dan mijn favoriet van de drie: Sand Tropez. Wat een mooie taupe kleur is dit zeg! Hij dekt perfect in twee laagjes. Dit kleurtje is ook heel mooi in de zomer, als je handen wat zongebruind zijn. Yay, love dit lakje!

De lakjes van Essie zijn bij ons te koop bij de Etos en DA. Voor een flesje nagellak betaal je €9,99. Wat een goede prijs is, voor een goede nagellak.

Wat vinden jullie van de nagellak van Essie?

liefsmarloes

lank

26 Reacties

 1. 23 november 2013 / 07:22

  Sand Tropez vind ik echt super, wat een leuke kleurtjes!

 2. 23 november 2013 / 08:56

  Fondola Gondola doet me denken aan Welcome To Roosywood van Catrice. Ik vind het prachtige lakjes! 🙂

 3. 23 november 2013 / 09:58

  Wat een super mooie kleurtjes, ze zijn ook zo leuk in combinatie trouwens, haha! Ik heb Sand Tropez zelf ook en ik vind dat een supermooi kleurtje en het past ook overal bij! 🙂 X

 4. 23 november 2013 / 10:30

  Ze zijn erg mooi! Vooral Sand Tropez is een beauty!

 5. 23 november 2013 / 11:38

  Vooral het roze lakje vind ik heel erg schattig en mooi.

 6. 23 november 2013 / 17:29

  Wat een prachtige kleurtjes, ik ben gek op de nagellakjes van Essie!

 7. 23 november 2013 / 20:00

  De nagellakjes van essie zijn altijd zo leuk! Ik vind de Sand Tropez erg mooi Xoxo

 8. 23 november 2013 / 21:38

  Essie lakjes zijn inderdaad erg fijn! Mooie kleurtjes!

 9. 23 november 2013 / 22:09

  Essie is echt mijn favoriete merk, ze lakken inderdaad heel erg fijn! Wat is Fondola Gondola een mooi kleurtje!

 10. 24 november 2013 / 10:07

  Wauw mooie kleuren, dat oudroze is echt heel sjiek en mooi!

 11. 24 november 2013 / 13:09

  Erg mooie kleuren! De roze is mijn favoriet!

 12. 25 november 2013 / 19:14

  Heel mooi kleurtjes!
  Leuke blog, ik volg je nu via Bloglovin 🙂
  x

  • Marloes
   Auteur
   26 november 2013 / 08:35

   Ah leuk! Dankje meid:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: