Essence Longlasting Lipstick: Wear Berries & Natural Beauty


Dat ik al fan was van de Essence Longlasting lipsticks wisten jullie misschien al wel. Begin september liet ik jullie al twee mooie felle tinten zien uit deze collectie. Die kun je hier terug zien. Omdat ik nog op zoek was naar wat zachtere kleuren voor de herfst, besloot ik weer eens een kijkje te nemen tussen de Essence Longlasting lipsticks.


Dit keer ging ik voor de kleuren 07 Natural Beauty en 09 Wear Berries. Twee mooie draagbare tinten, die ik maar al te graag nog even met jullie wil delen!


Wear Berries is een erg mooie kleur. Een draagbare, zachte roze/paarse tint.


Natural Beauty is een oudroze naturel tint. Het is een kleur die (bijna) iedereen goed staat!


Natural Beauty.. wat ben ik toch fan van hoe deze lipstick over je lippen heen glijd, TOP!


Wear Berries. Yay, dit kleurtje vind ik echt heel mooi! Ik vind Wear Berries echt de perfecte kleur voor als je een wat heftigere look wilt creëren, maar toch met een lipstick erbij die niet gelijk BAM ‘right in the face’ is. 


Lipswatches

Verder zal ik niet al te veel meer in gaan op hoe gek ik ben op deze lipsticks van Essence! Want dat hebben jullie allemaal al in het vorige artikel over de ‘Essence Longlasting Lipsticks’ kunnen lezen. Ik heb altijd standaard één of twee kleuren lipstick van Essence in mijn tas zitten. Bijwerken is zeker een ‘must’. Maar daar kan ik wel mee dealen, voor het zachte prijsje van €2,39.

Wat zijn jullie favoriete kleuren van de Essence Longlasting Lipsticks?

liefsmarloes

15 Reacties

 1. 24 oktober 2013 / 08:23

  Natural beauty vind ik super! Echt fijne lipsticks dit 🙂

 2. 24 oktober 2013 / 08:33

  Hele mooie kleurtjes, staan je allebei heel tof!

 3. 24 oktober 2013 / 11:34

  Dit zijn echt mooie kleuren, heel zacht maar toch opvallend!

 4. 24 oktober 2013 / 12:58

  mooie foto’s heb je gemaakt zeg, erg mooi!

 5. 24 oktober 2013 / 12:58

  Zelf heb ik nr 7 ook. Ik vind beide kleurtjes echt heel leuk. Denk dat ik Wear Berries ook nog ga halen. Voor die prijs kan je ze niet laten liggen toch haha!

 6. 24 oktober 2013 / 21:41

  naturel beauty staat je zo pretty!xxx

 7. 26 oktober 2013 / 02:15

  Wat mooi zeg! Ze staan je allebei heel mooi vind ik.

 8. 30 oktober 2013 / 20:48

  Mooie foto’s! Ik vind deze kleurtjes heel leuk, lekker fris en neutraal(:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: