Essence Longlasting Lipstick Adorable Matt

essence longlasting lipstick adorable matt

Essence Longlasting Lipstick Adorable Matt

Als je aan mij zou vragen van welk make-up product ik nooit genoeg krijg? definitely lipsticks! Mijn lipstick stash is de afgelopen twee jaar dan ook behoorlijk gegroeid. Van budget lipsticks tot MAC en Chanel. Vandaag review ik een fijne budget lipstick uit de Essence longlasting lipstick collectie. Een prachtige donkerrode frambozen kleur met de naam ‘Adorable Matt‘!

essence adorable matt

essencelipstick2
De longlasting lipsticks van Essence zitten verpakt in een mooie zwarte matte huls. Rondom de huls zit een gekleurde ring. De ring heeft de kleur van de lipstick die in de huls zit. Erg handig want zo kun je de lipsticks makkelijk herkennen, zonder dat je eerst de dop eraf moet halen. Adorable Matt is een prachtige donker/frambozen rode kleur. Adorable Matt hoort bij de nieuwe najaarscollectie van Essence. Nu de herfst weer begonnen is, pak ik zelf ook steeds weer meer naar donkere kleuren lipsticks. De felle en knallende lip kleuren laat ik even voor wat het is. De longlasting lipstick van Essence belooft je lippen urenlang een intense kleur te geven zonder ze uit te drogen.

essencelipstick4
Ook al belooft de lipstick ‘matt’ te zijn, hier merk je met het aanbrengen van de lipstick niets van. De lipstick heeft namelijk een romige textuur en glijd gemakkelijk over de lippen heen. Fijn!

essencelipstick5
Op mijn lippen blijft de lipstick prima zitten, maar ‘urenlang’ wat Essence beweert is een beetje overdreven. Na twee uurtjes is het wel een must om mijn lippen bij te werken. Een maaltijd overleeft ‘Adorable Matt’ ook niet. Hou hier dus rekening mee! Maar voor €2,39 hoor je mij niet klagen!

essencelipstick6
Een full face met Essence Adorable Matt op mijn lippen. Ik vind de kleur erg mooi! En ben gek op mooie rode tinten. Helemaal ‘matte’ vindt ik de lipstick niet. Het hangt een beetje tussen een matte en semi matte finish in.

Conclusie

Ook al is Adorable Matt niet erg longlasting. Ik ben tevreden over de lipstick! Ze brengt fijn aan op de lippen, de kleur is prachtig en ze is lekker budget! Een perfect kleurtje voor deze herfst!

 

De Essence longlasting lipstick in Adorable Matt is verkrijgbaar bij Trekpleister en Kruidvat voor €2,39.

 

Wat vinden jullie van Adorable Matt? En wat is jullie favoriete kleur van de longlasting lipsticks van Essence?

liefsmarloes

lank

57 Reacties

 1. 24 september 2014 / 06:26

  Wat een mooie intense kleur, staat je erg goed!

 2. 24 september 2014 / 06:34

  Prachtige kleur die je erg goed staat! Zelf heb ik nu twee lipsticks van essence. Ze hebben erg mooie kleuren, dus eigenlijk wil ik er meer! 😉

 3. 24 september 2014 / 07:29

  Wat zijn de lipsticks van Essence toch mooi. Ook deze variant ziet er weer super uit. Mooie klassieke kleur die je erg goed staat <3

 4. 24 september 2014 / 07:45

  Normaal trekken essence lipsticks me niet echt, maar dit is zeker een mooi kleurtje.

 5. 24 september 2014 / 07:48

  Coral Calling is mijn favoriet. Ik vind het fijne lipsticks, maar precies zoals je zegt qua houdbaarheid niet extreem ofzo.

 6. 24 september 2014 / 08:51

  Wauw! Wat een knal kleur! Ik zou hem zelf niet zo snel op doen, omdat hij wel heel rood is, maar nu ik hem bij jou zie vind ik hem wel heel gaaf!

 7. 24 september 2014 / 09:06

  Deze heb ik gister in mijn handen gehad! Uiteindelijk niet meegenomen, maar zeker weten van plan, haha! Hij is prachtig!

 8. 24 september 2014 / 09:18

  Wat stom dat ik hem gister heb laten liggen, ik had hem toch moeten kopen!!

 9. 24 september 2014 / 09:47

  Wat een prachtige kleur weer! Ik heb alleen maar zomerse kleurtjes uit deze lijn, snel maar even kijken;)

 10. 24 september 2014 / 09:58

  Staat je echt heel goed! Ik ben fan van deze lipsticks, heb inmiddels bijna alle kleurtjes uit de lijn 🙂

 11. 24 september 2014 / 10:19

  Oh deze is heel mooi! Elke keer als ik in de winkel ben is ie alleen uitverkocht 🙁

 12. 24 september 2014 / 11:08

  Wat een prachtig kleurtje, deze staat je echt geweldig!

 13. 24 september 2014 / 11:15

  Erg mooi kleurtje, jammer dat hij niet helemaal mat is inderdaad, ik zoek nog een hele mooie matte 🙂

 14. 24 september 2014 / 12:06

  Wat een prachtige kleur! De glans vind ik ook erg mooi. Gek dat ‘ie de naam Adorable Matt heeft gekregen. Mooie aanwinst voor de aankomende herfst-winter.

 15. 24 september 2014 / 13:05

  Nog nooit een lipstick geprobeerd van Essence maar deze zou ik toch wel willen halen, fijne review!

 16. 24 september 2014 / 14:33

  Wat een mooie kleur! Het is helemaal niet erg dat het niet matt matt is, ik vind juist mooi zo.

 17. 24 september 2014 / 14:49

  Nou I like it! Staat je heel goed deze kleur <3

 18. 24 september 2014 / 14:54

  Vind t een mooie kleur! Ziet er ook goed uit voor dat budget :)!

 19. 24 september 2014 / 15:03

  Ik vind Essence lipsticks heerlijk voor thuis, en dit is ook weer zo’n kleur waar je ‘hebberig’ van word. Staat je ook erg mooi Marleos!

  • 24 september 2014 / 15:04

   Oeps haha, lang leve de autocorrect die niet werkt..

  • Marloes
   Auteur
   24 september 2014 / 21:13

   Dankjewel meid! Haha ja die autocorrect heb ik ook regelmatig last van, haha!

 20. 24 september 2014 / 17:31

  Mooie kleur en finish. Ik heb onlangs mijn allereerste essence lipstick gekocht en ben er tevreden mee.

 21. 24 september 2014 / 21:29

  Twee uurtjes is mij echt te kort. Daarom ben ik gek op lipsticks van de MAC. Die blijven echt goed zitten. Ik had vandaag ook een lipstick van Chanel (van de Big Bazar) op en die blijft ook verrassend lang zitten.

 22. 25 september 2014 / 08:16

  De lipstick staat je mooi! Echt tof dat Essence dit gewoon in haar assortiment heeft.

 23. 11 augustus 2015 / 11:21

  Hi! I’m wondering what maiskng tape you use? I just watched your video on applying the tape .once that is done, you send that to the customer, or is there another step before mailing? Thanks!!

 24. 28 april 2016 / 17:43

  Whiskey:A 700 ship navy seen with Reagan will get … Reagan's level of peace. Which overall was pretty good. I'd take the 1980's any day of the week.Are you willing to pay for it, either with increased taxes or increased federal debt?

 25. 29 april 2016 / 03:11

  I'm excited about the 3D conversion!However the Edit info page contains the following text "To change the 3D video settings, click on "Edit info" on the video page". I go to the video page and there's only an "Edit details" button. Help! I'm stuck in a loop! Is the beta not on the UK site?

 26. 4 juni 2016 / 12:42

  I loved this book! I think it’s great that you were able to read it in winter, too, so fitting with all his imagery. I can still visualize portions of this book perfectly. It’s the only thing of his I’ve read, though, I still have to pick up My Name Is Red which is sitting in on of my bookcases.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: