ELF Baked Blush Peachy Cheeky

e.l.f. baked blush

ELF Baked Blush Peachy Cheeky

Ik schrijf regelmatig over de budget producten van het mooie merk Eyes Lips face, ook wel bekend als E.L.F. De baked blushes behoren tot mijn favorieten! Laatst ontving ik een prachtig exemplaar in de kleur Peachy Cheeky. Deze blush is erg geschikt als je van een subtiele kleur op je wangen houd. Benieuwd naar de kleur? Kijk snel mee!

e.l.f. baked blush
De baked blush van E.L.F zit verpakt in een klein rond doosje met een inhoud van 6 gram. De baked blushes worden gebakken op een terracotta schaal in de oven. Hierdoor onstaan blushes met een prachtige, diepe pigmentatie en superfijne glans. De formule met actieve extracten van jojoba, roos, zonnebloem, abrikoos en druif zorgt ervoor dat de huid zichtbaar gevoed wordt. Het patroontje wat door de blush loopt vind ik er altijd erg mooi uitzien. De verpakking is verder lekker handzaam en makkelijk om mee op reis te nemen.

baked blush
De kleur van de blush is een beetje een mix van lichte perzik tinten met een gouden glans. Heel erg mooi! Dit zijn mijn favoriete kleuren als het gaat om blush! Voor een baked blush van E.L.F betaal je €4,00. Een mooi zacht prijsje! De blushes zijn verkrijgbaar in vier verschillende tinten.

e.l.f. baked blush
De swatch ziet er goed uit! De baked blush is erg goed gepigmenteerd. De gouden glans door de lichte peachy kleur heen is erg mooi, en zorgt voor een gezonde, glowy skin.

e.l.f. baked blush
De blush is op de huid erg licht van kleur. Maar dat vind ik wel mooi voor de afwisseling. Deze blush is perfect op de dagen dat je zin hebt in een subtiele make-up look. De glans zie je ook mooi terug, pretty!

Conclusie

De baked blush van E.L.F. is een aanrader! De kwaliteit-prijs verhouding is top. De baked blush brengt ook erg fijn aan en blijft de hele dag mooi op haar plek zitten. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat E.L.F. alleen online verkrijgbaar is.

De E.L.F. baked blushes kosten €4,00 per stuk en zijn verkrijgbaar in de webshop

27 Reacties

 1. 14 januari 2016 / 06:37

  Wat een mooie, subtiele blush. Zou ik zo dragen voor een everyday look. Mooie look heb je weer gecreëerd.

 2. 14 januari 2016 / 07:36

  Super mooie kleur zeg! Ik hou ook echt van die peachy warme kleuren en er komt genoeg pigment vanaf wat ik altijd wel fijn vind. 🙂

 3. 14 januari 2016 / 09:05

  Wat een beauty van een blush! De peachy kleur staat heel mooi bij jou en de subtiele gouden glans maakt het helemaal af!

 4. 14 januari 2016 / 09:37

  Wauw, ik vind hem erg mooi! Ik heb een normale blush van ELF die ik erg fijn vind, daarnaast heb ik ook een Baked Blush maar die gebruik ik voornamelijk als highlighter!

 5. 14 januari 2016 / 10:06

  Wat een prachtige tint! Ik ben echt dol op de producten van E.L.F.!

 6. 14 januari 2016 / 10:13

  Wat een prachtig kleurtje, iets wat ik dagelijks zou kunnen dragen!

 7. 14 januari 2016 / 10:45

  Baked blushes vind ik net iets fijner. Deze is echt zo erg mooi! Staat zo goed bij je huid 🙂

 8. 14 januari 2016 / 11:53

  Van dit soort kleuren hou ik nou echt! Hij staat je ook erg mooi Marloes! ELF heeft wat dat betreft echt prachtige producten.

 9. 14 januari 2016 / 14:53

  Oh wauw, hij ziet er op jouw wangen echt prachtig uit! En zal ik je iets vertellen? Ik heb nog nooit iets van ELF geprobeerd, dus dat moet ik maar snel eens een keer gaan doen!

 10. 14 januari 2016 / 15:40

  Wat een prachtige blush! Hij ziet er heel natuurlijk bij je uit. ELF heeft sowieso echt pareltjes!

 11. 14 januari 2016 / 21:02

  Ik heb deze ook en ben er ook heel blij mee! Hij is inderdaad vrij subtiel maar daardoor draag ik hem juist veel door de weeks.

 12. 14 januari 2016 / 21:22

  Mooi kleurtje is dit! Fijn ook dat de kwaliteit goed is, maar ik vind de make-up van ELF altijd wel goed/fijn eigenlijk 😀

 13. 14 januari 2016 / 22:31

  Wauw, ik vind deze echt heel mooi! Wat een prijs ook, ik ga even kijken in de webshop.

 14. 15 januari 2016 / 00:09

  Ik vind het juist super mooi dat ie zo licht is! Toffe blush hoor <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: