Een terugblik op 2017


Een terugblik op 2017!

Hi lieve allemaal! Vandaag is het alweer de laatste dag van 2017. Een mooie dag om terug te blikken op het afgelopen jaar. 2017 was voor mij een een bewogen jaar. Een jaar met wat dieptepunten maar zeer zeker ook mooie hoogtepunten! Lees je mee?


Persoonlijk

De eerste week van 2017 begon al gelijk niet zo goed. Ik kreeg een brief binnen van het ziekenhuis en bracht die weken die erop volgde meerdere bezoekjes aan de gynaecoloog. Laatst plaatste ik er nog een artikel over. Die kun je hier teruglezen. Dat was voor mij wel het grootste dieptepunt van 2017. Gelukkig waren er ook meer dan genoeg leuke hoogtepunten in 2017. Ik kreeg een nieuwe relatie en ging meerdere keren op leuke reisjes. In April bezocht ik met twee vriendinnen de leuke Spaanse stad Marbella voor een gezellig meidenweekend. Dat was zo leuk! In Mei ging ik samen met Dennis een weekendje weg naar Stockholm. Dit was ook super goed bevallen! Stockholm is zo’n bijzondere stad! Ook kocht ik in April mijn eigen appartement in Breda. Half Mei kreeg ik de sleutel al en toen begon een periode van 3 maanden klussen. Mijn vriend heeft het hele appartement van top tot teen zelf verbouwd. Ik ben zo ongelooflijk trots op hem! Dat was tegelijkertijd ook een hele slopende en vermoeiende periode voor ons beide. Ieder weekend waren we bezig in het appartement van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Wanneer we doordeweeks vrij waren, gingen we ook klussen. Begin Augustus verhuisde ik mijn spullen over van mijn ouders naar het appartement en konden we er voor het eerst gaan slapen. Zo fijn om weer een eigen plekje te hebben! Daarna kwam lichamelijk alle vermoeidheid eruit. Ik was doodop en dat gaf mijn lichaam duidelijk aan. Zelf ben ik eigenlijk altijd met van alles en nog wat bezig maar toen lukte me dat echt even niet. De zomervakantie in September kwam dan ook als geroepen. Toen ging ik samen met Dennis twee weken naar Santorini. Heerlijk! Dat was echt genieten en uitrusten. Precies wat we nodig hadden!


Blog
In het bloggen heb ik mijzelf ook weer helemaal teruggevonden. Eind vorig jaar heb ik mijn blog een beetje laten verslonzen en vond ik het moeilijk om het weer helemaal op te pakken. Ik wist niet zo goed waar ik moest beginnen na zo’n lange blogpauze. Inmiddels blog ik weer zo goed als iedere dag en ben ik vooral ook meer persoonlijke artikelen gaan maken. Ik vind ook gewoon zoveel onderwerpen leuk dat het lastig is om mijzelf te focussen op één bepaald niche. Inmiddels begin ik wat betreft bezoekersaantallen ook weer lekker te groeien. Super leuk om te zien! Hopelijk lezen jullie mijn blog nog steeds met heel veel plezier na al die jaren (5 alweer!). In het nieuwe jaar hoop ik dan ook weer veel mooie artikelen voor jullie te mogen maken. Wat jullie kunnen verwachten? Veel persoonlijke artikelen, outfits, interieur artikelen en beauty reviews. Ook hoop ik nog wat mooie stedentrips te mogen maken waar ik jullie over kan vertellen.

Wat ik zelf graag wil bereiken in 2018?
Zelf wil ik in 2018 graag wat meer rust in mijn hoofd vinden. Niet teveel willen doen en plannen maar soms wat beter naar mijn lichaam luisteren. Daar heb ik nog steeds een klein beetje moeite mee, haha! Ook hoop ik dat mijn blog nog lekker door mag groeien in 2018! Ik doe het nog steeds met zoveel plezier. Ook ben ik veel met Instagram bezig. Een favoriet van mij waar ik enorm veel tijd in steek! Zo leuk om mee bezig te zijn! Voor de rest van 2018 heb ik nog niet zoveel plannen! Wel heb ik al wat ideetjes voor leuke stedentrips gemaakt. Hier lezen jullie in 2018 meer over!

Ik wens iedereen een hele fijne jaarwisseling. Maak er een mooie en gezellige avond van!

Hoe kijk jij terug op 2017?

5 Reacties

 1. 31 december 2017 / 09:42

  Hopelijk begint 2018 voor jou veel beter dan 2017, het is je gegund! Geniet van vanavond en alvast de beste wensen <3

 2. 31 december 2017 / 10:20

  Wat een bijzonder jaar. Ik heb je artikel over begin van het jaar nog niet gelezen, dus dat ga ik zo even doen.
  Ik hoop dat 2018 een heel mooi, liefdevol jaar gaat worden waarin je veel rust zal vinden (en natuurlijk volop blijft door bloggen!!)

 3. 31 december 2017 / 10:40

  Fijne terugblik. Gelukkig ging de loop van 2017 steeds beter! Ik hoop dat je een geweldig 2018 krijgt en dat je je wensen en dromen uit mogen komen.

 4. 31 december 2017 / 10:56

  Een mooie terugblik op 2017! Ik wens je een prachtige jaarwisseling toe! xx

  • Marloes
   Auteur
   31 december 2017 / 17:21

   Jij ook een hele mooie jaarwisseling toegewenst Darina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: