Een sexy glow met het GlamGlow Dreamduo

GlamGlow Dreamduo Overnight Transforming Treatment

GlamGlow Dreamduo Overnight Transforming Treatment

De maskers van GlamGlow zijn onwijs populair in beautyland. Veel celebrities gebruiken het ook, en zijn lyrisch over dit merk. Ik had zelf nog nooit een masker van GlamGlow gebruikt, en was dan ook ontzettend enthousiast toen ik GlamGlow Dreamduo binnen kreeg om te reviewen. Dit is alleen niet echt een masker, maar een nachtverzorging voor de huid met maar liefst twee verschillende stappen. Ben je benieuwd naar het nieuwe GlamGlow Dreamduo Overnight Transforming Treatment? Lees dan snel even verder!


Hello Sexy!

glamglow dreamduo
De verpakking heeft een super uitstraling. Iets waar ik al helemaal vrolijk van kan worden. GlamGlow Dreamduo is een overnight sensatie die helpt de huid make-up klaar te maken met een sexy glow voor de volgende dag. Een nachtelijke magie voor de huid! Het 2-stappen systeem zit verpakt in een opvallend zilveren metallic potje wat ik er wel gaaf uit vind zien! Leuk verzonnen door GlamGlow.

glamglow dreamduo
Het GlamGlow Dreamduo heeft een inhoud van 2×20 ml. Het bevat een dreamserum en een dreamseal. Beide producten breng je aan op de gereinigde huid. Voor een potje betaal je €49,95. Best flink aan de prijs, maar het product is gelukkig zuinig in gebruik.

glamglow dreamduo
De inhoud van het potje is in twee helften verdeeld. Links stap 1: het dreamserum, en rechts stap 2: de dreamseal. Het dreamserum is een overnight serum met o.a. groene koffie die de nachtrust bevordert. Groene theeblaadjes trekken diep in de huid. Ze bestrijden externe stressfactoren met supersterke en voedende essentiële vitaminen. Het gaat vrije radicalen tegen die lijntjes veroorzaken, rimpels, donkere vlekken en verlies van stevigheid, voor een stralende teint.

De dreamseal geeft je huid een hydraterende boost van hyaluronzuur en Mozuku groene algen. Deze ingrediënten plumpen de huid met intense hydratatie tijdens je schoonheidsslaapje. De huidbarrière beschermt nu de huid tegen omgevingsfactoren van buitenaf. De groene koffie laadt de huid, tijdens de nachtrust weer helemaal op, zodat je er ‘s ochtends fris en fruitig uit ziet.


De ingrediënten van zowel het dreamserum als de dreamseal. Buiten dat er heel veel verzorgende ingrediënten in het GlamGlow Dreamduo zit, bevat het ook veel siliconen en parfum. Hier moet je dus wel tegen kunnen als je het Dreamduo uit wilt proberen.

glamglow
Links het dreamserum en rechts de dreamseal. De geur van beide is echt mega zoet. Ik ruik vooral kauwgombollen. Hier moet je van moet houden. Ik denk dat ik bij GlamGlow in eerste instantie wel een iets andere geur verwacht had. Hij overheerst wel een beetje. Na het aanbrengen op het gezicht, ruik je de geur niet heel lang meer. Het serum trekt lekker snel in de huid, en de dreamseal blijft wat langer op de huid liggen. De dreamseal heeft ook een iets vollere substantie. Zowel het dreamserum als de dreamseal zitten boordevol antioxidanten, vitamines en hydraterende ingrediënten. Wanneer ik het Dreamduo gebruik voelt mijn huid de volgende ochtend babybilletjes zacht aan. Heerlijk! Als ik mijn huid eerst niet had hoeven reinigen, zou ik inderdaad gelijk mijn make-up aan kunnen brengen. Maar ik vind het ‘s ochtends altijd wel fijn om mijn gezicht nog even te reinigen met Micellair water.

Conclusie

Het Glamglow Dreamduo is een erg fijne nacht behandeling. Je huid word er super zacht van, en voelt heerlijk glad en gevoed aan. ‘s Ochtends heb ik wel wat enkele rode plekjes in mijn gezicht, maar ik denk dat dit komt door de parfum. Hier kan ik namelijk niet heel goed tegen met mijn gevoelige huid. Dat is wel een beetje balen! Zeker omdat mijn huid wel echt op en top gevoed wordt.

Hebben jullie al weleens iets van GlamGlow uitgeprobeerd?

8 Reacties

 1. 7 februari 2017 / 06:12

  Ik heb nog nooit iets van GlamGlow geprobeerd, maar over dit duo treatment heb ik al wel goede verhalen gelezen. Zo zouden velletjes ook als sneeuw voor de zon verdwijnen en daarom zou ik hem graag eens proberen.

 2. Britt
  7 februari 2017 / 07:08

  Nog nooit iets van geprobeerd, maar ik moet zeggen dat ik wel heel benieuwd ben. Gelukkig komt mijn verjaardag er bijna aan, dus ik ga nog eens goed zoeken!

 3. 7 februari 2017 / 08:44

  Ik ben er ook zo enorm blij mee! Heeeel fijn!

 4. 7 februari 2017 / 14:04

  oeh hij ziet er mega goed uit! fijne review heb je geschreven, ik zie hier ook veel van voorbij komen bij Nikkietutorials en andere grote namen uit de beauty wereld

 5. 7 februari 2017 / 19:10

  Ik gebruik deze nu al twee weken. Het is idd zuinig in gebruik. Een nadeel heb ik echter ook al ontdekt, door de unieke vormgeving wordt het straks wel lastig om de laatste restjes creme en serum (die in de nauwe hoekjes zitten) uit het potje te krijgen. Ik hoop dat ik dit met een spateltje op kan lossen, want anders zou er heelwat product verloren gaan en dat zou ik heel zonde vinden. Liever zou ik het dan ook zien in een soort duoflacon, met pompje.

  Wat betreft effect en gevoel ben ik uitermate tevreden! Mijn huid is gevoed en ziet er ‘s morgens gezond en verfijnd uit. Weinig tot geen grove poriën en nergens een puistje of vlekje te vinden. Ik zou het graag blijven gebruiken, maar dan zou ik het wel prettig vinden als het merk nadenkt over een efficiëntere flacon en van beide producten (serum en creme) zou ik het wel waarderen om 50 ml te krijgen voor die €49.95.

 6. 7 februari 2017 / 19:46

  Ik heb er nog nooit iets van geprobeerd, maar hoor er wel veel goede verhalen over. Zelf weet ik niet of ik dit zou gaan gebruiken. Mooie foto’s trouwens 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: