Een kijkje in mijn inloopkast

Een kijkje in mijn inloopkast

Good Morning! Vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn inloopkast. Ik wist gelijk toen ik mijn appartement kocht dat ik één kamer wilde gaan gebruiken als inloopkast. Ik had eerst bij Ikea gekeken maar daar vond ik de kasten voor een inloopkamer behoorlijk aan de prijs. Omdat ik het budget wilde houden kwam mijn vriend met een goede oplossing. Van steigerbuizen een hangrek maken. Perfect! We brachten gelijk een bezoekje aan Hornbach en kochten alvast de buizen. Omdat ik wist dat ik veel hangruimte nodig had besloten we om bijna één hele wand als hanggedeelte te gebruiken.


Wanneer je de kamer binnenkomt zie je links gelijk de plankjes met mijn schoenen erop. In het midden van de kamer staan twee Malm kasten van Ikea. In deze lades zitten o.a. sokken, lingerie, sportkleding, werkkleding en comfy kleding. Boven de kasten hangt de handkleding aan de steigerbuizen en daarboven heeft mijn vriend nog een plank gemaakt waar schoenen bovenop staan en tassen.


Hier staat een groot gedeelte uit mijn hakkencollectie en een deel sneakers.


En bovenop de plank boven het hanggedeelte staat een groot gedeelte van mijn zwarte schoenencollectie zoals enkellaarsjes. Helemaal links zie je een klein gedeelte met tassen staan die ik veel gebruik.


Aan de rechterkant van de inloopkamer staat de Kallax kast van Ikea. Deze kast is perfect om kleding in weg te leggen. Ook heb je hier bij Ikea van die handige mandjes voor die er precies inpassen.


Bovenop de Kallax kast staan o.a. mijn strandtassen, hoeden en kleine schoudertasjes. Ook mijn Longchamp tas heb ik hier bovenop gezet.


Rechts van de Kallax kast staat de wasmachine, wasmand en droogrek. Boven de wasmachine komen nog plankjes waar het wasmiddel etc. mooi op kan komen te staan.


Tegen het raam heb ik nog een grote spiegel staan van Ikea. Zo kun je nog even de laatste outfit check doen voordat je de deur uit gaat ;-)!

Dit is de inloopkast hoe hij nu is. Ik ben er echt super blij en het is ook heel overzichtelijk. Ik heb mijn kleding op kleur gesorteerd en zie nu ook veel beter wat ik eigenlijk wel en niet heb. Ideaal! Daarbij is dit dus een hele leuke budget manier van een inloopkast maken. Aanrader!


Wat vinden jullie van mijn inloopkast? En heb jij zelf ook een inloopkast?

Heb jij nog niet genoeg kleding in jouw kledingkast? Kijk eens op www.kledingkopen.nl

9 Reacties

 1. 5 september 2017 / 06:22

  Hoe gaaf dat je zo’n heerlijke inloopkast hebt :-)! Ik snap dan ook goed dat je hier erg blij mee bent.. Ik had dat in mijn vorige woningen ook.. Nu heb ik ook een soort van kledingkamer, maar dat is toch anders als hoe jij het hebt :-)!

 2. 5 september 2017 / 06:48

  Geweldig dat je een inloopkast hebt! Daar droom ik al jaren van. Leuk idee van de buizen. Toch maar eens kijken wat de mogelijkheden in mijn huisje zijn 🙂

 3. 5 september 2017 / 09:25

  Oooh waauw wat heerlijk zoveel ruimte voor je kleding! Heel leuk ook gedaan met die plankjes en buizen! Fijn ook dat je een handige ruimte hebt voor je was.

 4. 5 september 2017 / 13:47

  Wow, zo inspirerend, ik ben helemaal jaloers! Echt mooi gedaan.

 5. Britt
  5 september 2017 / 16:01

  Wat een heerlijke foto’s! Heel mooi ingericht ook!

 6. 7 september 2017 / 15:52

  Wauw wat heb je dat toch mooi ingedeeld zeg. Het ziet er super leuk uit. Er hangen ook echt mooie kleren tussen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: