Een kijkje in de slaapkamer

Een kijkje in de slaapkamer

Goedemorgen! Inmiddels heb ik al wat leuke ruimtes in mijn appartement laten zien. Zo liet ik o.a. de keuken, eetkamer en inloopkast al zien in een artikel. Vandaag is het de beurt aan de slaapkamer! Eén van mijn favoriete plekken in huis. Ik vind het heerlijk om op de slaapkamer te zijn. Het is dan ook een ruimte die voor mij rust moet uitstralen. Wat betreft inrichting is het dezelfde stijl als de slaapkamer in mijn vorige huis. Kunnen jullie je die nog herinneren? Zo niet? Kijk dan even hier.


Als je de slaapkamer binnenkomt zie je twee witte kasten staan. Dit zijn de Alex kasten van Ikea. Hier zit vooral veel make-up, sieraden en haarproducten in. Op de slaapkamer heb ik namelijk een beauty/opmaak hoekje. Handig om alles bij de hand te hebben! Naast de kasten staan een spiegel. Het liefst wil ik nog een grotere en bredere spiegel. Dit vind ik zelf net wat mooier! Ook erg handig om outfit foto’s in te maken, haha! Op de kasten heb ik nog twee posters staan van Desenio.


Om de slaapkamer wat van kleur te voorzien heb ik gekozen voor een mooie Monstera plant. Deze staat op een tafeltje van Jysk. Ik hou nu eenmaal van een rustige basis ;-)!


Het make-up hoekje heeft Dennis voor mij gemaakt. Hier ben ik iedere dag nog steeds zo happy mee! Echt een heel fijn plekje om ‘s ochtends aan te zitten en rustig mijn make-up aan te brengen, met een kop thee erbij.Om de hoek van de deur staat een kledingrek van Ikea. Hier heb ik wat van mijn favoriete kledingstukken hangen. Natuurlijk ook weer in rustige pasteltinten ;-).  Het bed staat in het midden van de slaapkamer. Het is echt een mega groot bed, die tegen het raam aan staat. Wanneer je ‘s ochtends wakker word, kun je gelijk lekker naar buiten kijken!

Hoe ziet jouw slaapkamer eruit? En houd jij juist van rustige tinten of juist kleur?

Mocht je meer willen zien van mijn huisje? Volg mij dan via Instagram @huisjevanmarloes

Share:

13 Reacties

 1. 5 april 2018 / 07:05

  Prachtig ingericht, helemaal mijn stijl! Het make up hoekje vind ik zo mooi.

 2. 5 april 2018 / 10:56

  Mooi zeg! Vooral dat make-up hoekje vind ik superleuk! Hele leuke outfit ook trouwens 🙂

  • Marloes
   Auteur
   6 april 2018 / 22:06

   Dankjewel Marleen, leuk om te horen! Lief van je X

 3. 5 april 2018 / 11:13

  Oh, wat super leuk om te zien zeg! Hele mooie meubels en helemaal mijn stijltje. Het make-up hoekje is echt prachtig ingericht.

 4. 5 april 2018 / 13:21

  Jouw huis is ZO MIJN STIJL haha. Mega pretty <3

 5. 6 april 2018 / 10:09

  Wauw, wat ziet jouw slaapkamer er leuk uit! Zo rustig en netjes!

  • Marloes
   Auteur
   6 april 2018 / 22:05

   Wat lief! Dankjewel <3

 6. 6 april 2018 / 10:25

  Ziet er heel mooi uit! Ik houd van wel rustige kleuren, maar ik vind kleur ook belangrijk. Persoonlijk vind ik het dan wat huiselijker en gezelliger 🙂

  • Marloes
   Auteur
   6 april 2018 / 22:05

   Dankjewel Wies! Kleur is ook zeker mooi! Zachte tinten vind ik ook erg mooi. Zo heb ik in de woonkamer gekozen voor een lichte grijs/groene kleur.

 7. Britt
  8 april 2018 / 11:32

  De stijl van je kamer is zo prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: