E.L.F. Hydrating Face Primer

elfhydratingprimer1

E.L.F. Hydrating Face Primer

Laatst testte ik al de undereye primer van E.L.F. al uit. Deze vond ik prima werken, en leverde een mooi resultaat op! De afgelopen dagen heb ik ook de E.L.F. Hydrating Face Primer uitgebreid getest voor jullie. Benieuwd wat ik ervan vind? Kijk dan snel mee naar mijn review!

elfhydratingprimer2
Deze budget primer zit verpakt in een handige pompflacon met een inhoud van 14 gram. Het handige pompje werkt hygiënisch, en dit is ook erg makkelijk met doseren. De verpakking ziet er mooi uit. Je kunt zien dat er goed aandacht aan is besteed. De E.L.F. Hydration Face Primer bevat vitamine A, C en E om vroege veroudering te vermijden. De transparante primer vermindert fijne lijntjes en zorgt ervoor dat make-up mooi en gelijkmatig kan worden aangebracht. De gezichtsprimer geeft je huid een hydratatie boost, en zorgt voor een jonge en egale huid. Ook blijft make-up langer op haar plaats zitten met gebruik van een primer.

elfhydratingprimer5
elfhydratingprimer4
Op de achterkant van het doosje staan de ingrediënten vermeld. In de primer zitten vooral siliconen en parabenen. Halverwege de lijst staat de druivenolie.  De vitamine A, E en C vindt je onderaan de ingrediëntenlijst.

elfhydratingprimer3
De primer heeft een hele vaste en stevige siliconen substantie. Heel anders dan dat ik gewend ben. De primer voelt ontzettend zacht aan, maar heeft ook een hele aanwezige geur. Een geur die me doet denken aan een huis wat in de verf staat. Niet echt lekker, en ook een beetje te chemisch. Ik kan ook niet echt achterhalen waar de geur vandaan komt. De primer brengt makkelijk aan op het gezicht, en smeert ook goed uit. Mijn huid blijft vrij glad achter. Wel moet ik oppassen dat mijn t-zone niet teveel gaat glanzen met de primer. Mijn make-up blijft goed op zijn plek zitten, maar niet alle foundations zien er even goed uit met gebruik van deze primer.

Conclusie

Ik ben niet helemaal kapot van de hydrating primer. De geur staat me erg tegen, en ik vind de primer ook niet helemaal fijn werken met al mijn foundations. Sommige hebben een beetje de neiging om van mijn gezicht af te glijden met deze primer. Jammer! Mijn budget topper blijft nog steeds de prime & fine van Catrice!

Deze review bevat producten die ik van een bedrijf of merk heb ontvangen

De E.L.F. Hydrating Face Primer kost €6,80 en is alleen online verkrijgbaar in de webshop van Eyes Lips Face.


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

18 Reacties

 1. 15 april 2015 / 07:51

  Ontzettend jammer dat deze primer niet fijn werkt! Volgens mij kunnen maar weinig primers tippen aan die van Catrice!

 2. 15 april 2015 / 08:09

  Balen dat je make-up eraf glijdt met deze primer, dat lijkt me nu niet echt de bedoeling ;). Hij ziet er wel ontzettend leuk uit, dat is zeker een pluspunt!

 3. 15 april 2015 / 08:27

  Het eerste wat ik dacht was dat ik het flesje zo mooi vond! Jammer van de geur, zodra ergens een heftige dan wel chemische geur aan zit laat ik producten altijd voor wat ze zijn. Ik zou deze dan ook overslaan.

 4. 15 april 2015 / 09:24

  Oh dat is niet echt de bedoeling van een primer dat glijden, jammer!

 5. 15 april 2015 / 09:44

  Ik heb hem ook en begrijp wat je bedoeld. Ik vind hem op zich wel fijn, maar je moet er niet te veel van gebruiken.

  Ik ben er morgen niet bij. Ik ben de laatste dagen een beetje grieperig, dus het is beter dat ik thuis blijf. Heel veel plezier in ieder geval! En ik zie vast foto’s op Instagram/je blog!

 6. 15 april 2015 / 10:04

  Jammer dat ‘ie zo ruikt en toch niet helemaal goed werkt. Ik heb een Kiko primer, maar ik vergeet het 3 van de 4 keer te gebruiken :’) Haha!

 7. 15 april 2015 / 10:39

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt. Zelf gebruik ik geen primer, maar dan ga ik misschien die van Catrice eens kopen als jij me die aanbeveelt 🙂

 8. 15 april 2015 / 12:43

  Jammer dat die tegenvalt. Ik ben heel blij met die van catrice

 9. 15 april 2015 / 12:51

  Wat jammer van de geur dat vind ik wel heel belangrijk eigenlijk!

 10. 15 april 2015 / 12:56

  Hmm jammer zeg van de geur en dat sommige foundations alsnog de neiging krijgen om te gaan glijden. Nee deze sla ik liever over…

 11. 15 april 2015 / 16:37

  Jammer dat hij zo tegenvalt. Ik vind de verpakking er echt heel tof uitzien.

 12. 15 april 2015 / 20:23

  Oei.. Deze ligt nog in mijn te reviewen bakje. Ik hoop dat ik het anders zal ervaren als jij. Een verfgeur dat lijkt me niet echt prettig..

 13. 15 april 2015 / 21:50

  Wat jammer dat ‘ie niet zo heel erg goed bevalt. Ik vind hem er wel heel mooi en chique uitzien. Maar dan probeer ik liever een andere!

 14. 16 april 2015 / 00:05

  Jammer dat deze primer tegenslaat! Ik zou deze laten liggen en zeker door de chemische geur x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: