E.L.F. Contouring Blush & Bronzing Powder

ELF contour blush

E.L.F. Contouring Blush & Bronzing Powder

Laatst liet ik jullie in een unboxing video al enkele producten zien van het budget merk E.L.F. (Eyes Lips Face). Vandaag review ik het mooie contour blush en bronzing powder palette in de kleur Fiji. Dit is de nieuwste kleur in het assortiment van E.L.F. De bronzer is heel mooi licht van kleur met een matte finish. Ideaal om mee te shapen! Benieuwd wat ik van het palette vind? Kijk dan snel mee!

elf2
elf4
De verpakking van het E.L.F. contour blush en bronzing powder palette doet me gelijk denken aan NARS. Een heel mooi sjiek mat zwart doosje, met witte letters erop. Very pretty! Het doosje bevat 8.4 gram product, wat een mooie inhoud is. Het palette ligt fijn in de hand, en ideaal dat er ook een spiegeltje in zit. Handig om mee te nemen op reis! Zo heb je gelijk een 2-in-1 product bij de hand.

elf3
elf5
Het palette bevat een matte peachy roze blush en een matte bronzer. Beide geschikt voor de lichte huidjes onder ons. Met mijn NC20 (MAC) huidskleur werkt dit palette helemaal goed. De bronzer is niet te heftig tijdens het aanbrengen, en is daarmee ook goed op te bouwen in kleur. De blush past er ook erg goed bij. Een mooie oudroze/peach kleur met matte finish. Dit is vrij uniek voor een blush. Normaal gesproken zit er wel iets van een subtiele shimmer in, maar dat is bij deze blush niet terug te vinden. Daarom vind ik het persoonlijk erg mooi om er een highlighter aan toe te voegen, zodat het geheel niet te matte is.

elf6
De swatches zien er veelbelovend uit. De pigmentatie is erg goed, en er komt genoeg kleur vanaf. De bronzer is ook mooi licht van kleur, en neigt gelukkig niet naar het oranje. Top!

elf8
De bronzer heb ik gebruikt om mijn gezicht te shapen, en meer vorm te geven. Ik heb hem wat heftiger aangebracht bij mijn jukbeenderen, en wat minder heftig bij mijn slapen en onder mijn kin. Ook heb ik wat bronzer aangebracht bij mijn neus om hem ietsje smaller te laten lijken. De blush heb ik vrij subtiel op mijn wangen aangebracht. Dit had alleen voor de foto misschien wel wat heftiger gemogen, zodat de kleur beter te zien was. In combinatie met de bronzer vind ik hem erg mooi staan. Verder heb ik een koele highlighter van Be Creative in de kleur Satin op mijn jukbeenderen aangebracht. Love it!

 

Conclusie

Ik ben heel erg tevreden over het budget contour blush en bronzing powder palette van E.L.F. Het uiterlijk van het palette verdiend al heel wat creditst. Ik ben gek op de verpakkingen va NARS, dus dit E.L.F. palette valt goed in de smaak. Ook super handig dat er een lekker groot spiegeltje aan de binnenkant zit. De poeders zijn makkelijk uit te blenden, en smelten mooi samen met de huid. Yay, ik ben fan! Dit doet E.L.F. erg goed!

Het E.L.F. Contour Blush & Bronzing Powder palette kost €5,90 en is verkrijgbaar online in de webshop voor €5,90. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren voor zowel lichte als donkerdere huidjes. De kleur Fiji is de enige matte variant!


Deze review bevat producten die ik van een bedrijf of merk heb ontvangen


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

22 Reacties

 1. 7 februari 2015 / 07:28

  Oehlala, ik ben fan van de look a like Nars verpakking, dat heeft ELF echt goed gedaan. Heel mooi en handig ook zo een setje met een bronzer en blush in één! Daarnaast staan de warme tinten ook nog eens super mooi bij je gezicht <3

 2. 7 februari 2015 / 08:29

  Ik wilde deze laatst ook bestellen maar heb het op het laatste moment niet gedaan. Ik vind het effect bij jou opzich heel erg mooi! Ik ben alleen wel bang of de bronzer voor mij niet iets te oranje is, bij jou is daar gelukkig niets van te zien!

 3. 7 februari 2015 / 08:48

  Ik ben onder de indruk ik vind het het een palette en pigment is erg goed.

 4. 7 februari 2015 / 09:25

  Mooie foto’s! Ik denk alleen dat hij voor mij net iets te oranje is! E.L.F vind ik verder qua producten top!

  • Marloes
   Auteur
   7 februari 2015 / 19:14

   De producten van E.L.F. zijn inderdaad erg fijn!

 5. 7 februari 2015 / 10:00

  Wat een mooi setje! Super handig zon twee in een. Mooie kleuren ook. Wat mij betreft goedgekeurd 🙂

 6. 7 februari 2015 / 10:16

  Wat een fijn prijsje voor zo’n mooie combi van producten!

 7. 7 februari 2015 / 11:08

  Ik vind het resultaat echt heel erg mooi!

 8. 7 februari 2015 / 11:14

  Wat een prachtige foto’s en het resultaat is echt prachtig, wauw! <3

  • Marloes
   Auteur
   7 februari 2015 / 19:14

   Dankje meid X

 9. 7 februari 2015 / 11:43

  Erg mooie duo! Hij lijkt me erg fijn. Het ziet er ook mooi uit op jouw huid!

 10. 7 februari 2015 / 12:59

  Echt grappig om dit met Nars te kunnen vergelijken! ELF gaat echt steeds meer vooruit in hun producten.

 11. 7 februari 2015 / 16:29

  Twee superleuke producten voor een klein prijsje zo te zien. Vind de verpakking ook wel heel mooi ondanks dat het budget is!

 12. 8 februari 2015 / 12:24

  Mooie foto’s heb je gemaakt! Het product lijkt me ook erg fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: