E.L.F. Baked Blush in Passion Pink

elf baked blush

E.L.F. Baked Blush in Passion Pink

Een blush behoort tot mijn favoriete make-up producten. Laatst probeerde ik de baked blush van het budget merk E.L.F. uit in de kleur Passion Pink. Een mooie lichtroze kleur! De baked blushes beloven een prachtige, diepe pigmentatie met veel glans.Β De formule met actieve extracten van jojoba, roos, zonnebloem, abrikoos en druif zorgt ervoor dat de huid zichtbaar gevoed wordt. Benieuwd geworden naar deze blush? Kijk dan snel mee naar mijn review!

elfblush6
De E.L.F. Baked Blush zit verpakt in een klein zwart rond doosje. Van een afstandje ziet het er erg mooi uit, maar wanneer je de blush in je handen hebt voelt het toch vrij goedkoop en fragiel aan. Een beetje te vergelijken met de verpakking van Action make-up. De blush heeft een inhoud van 6 gram, en hier betaal je €4,00 voor!

elfblush2
Wanneer je het doosje opent, zie je de mooie gebakken blush pas goed. Er zit een mooie glans over de blush, en de tinten verschillen van lichtroze tot iets donkerder roze. Erg mooi! Een van mijn favoriete kleuren voor een blush.

elfblush3
De pigmentatie is op zich prima. Om dit effect op de swatch te bereiken heb ik twee laagjes aan moeten brengen. Na één laagje komt er nog niet heel veel kleur van de blush af. Gelukkig kun je de blush mooi opbouwen in kleur, of je kunt kiezen voor een heel subtiel effect. Dit is maar net wat je zelf mooi vindt.

elfblush4
elfblush5
En de baked blush in Passion Pink aangebracht op mijn wangen. Het effect is heel mooi en subtiel. Je krijgt er een prachtige gezonde glow door. Hier hou ik wel van!

Conclusie
Ondanks dat er niet heel veel pigment van de blush af komt, is ze wel goed op te bouwen in kleur. Passion Pink is een prachtige lichtroze kleur, die een mooie gezonde glow op je wangen tovert. Een prima budget blush, voor een prima prijsje!

E.L.F. Baked Blush in Passion Pink is verkrijgbaar in de webshop van Eyes Lips Face.


Deze review bevat producten die ik van een bedrijf of merk heb ontvangen


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

24 Reacties

 1. 2 april 2015 / 06:27

  Deze is ideaal voor mij, denk ik. Ik wil graag een hele subtiele blush en dit is precies wat ik zoek. Super! Thanks voor de review!

 2. 2 april 2015 / 06:48

  Ah deze kleur is echt perfect voor jou huidje, heel mooi! <3

 3. 2 april 2015 / 06:49

  Ik denk dat deze blush iets te warm/donker voor mij is. Ik ben meer van de wat lichtere kleurtjes. Desondanks vind ik het effect heel erg mooi!

 4. 2 april 2015 / 08:16

  Het is een prachtige blush met een mooie subtiele glans. Ik heb deze blush zelf ook in mijn bezit, maar helemaal uit het oog verloren, ga hem vanaf nu ook weer eens wat vaker dragen!

 5. 2 april 2015 / 08:58

  Ik heb deze ook en het is een prachtige blush!

 6. 2 april 2015 / 09:52

  Oh wat is dit een beauty zeg!
  Zeker voor dat prijsje, wat leuk!
  Ik ga eens kijken op de website πŸ™‚
  Liefs Lonneke

 7. 2 april 2015 / 10:15

  Ik vind het oprecht een heel mooie blush! Inderdaad gewoon wat subtieler en daardoor heel draagbaar!

 8. 2 april 2015 / 10:54

  Dit soort kleurtjes vind ik juist erg mooi voor in de lente! Een prachtig, licht blosje! Top!

 9. 2 april 2015 / 18:41

  Ik hou wel van zo’n subtiel effect! Mooi product πŸ™‚

 10. 2 april 2015 / 18:51

  Ik vind het een hele mooie subtiele blush, perfect voor de eerste lente dagen <3

 11. 2 april 2015 / 20:31

  Oeeeh i like it! ik vind het juist tof dat de blush niet meteen zoveel pigment af geeft. Persoonlijk houd ik er meer van om een blush op te bouwen. Anders loop je al snel als een clowntje rond haha!

 12. 2 april 2015 / 22:12

  Wat een mooie kleur! Wel jammer dat er niet heel veel pigment vanaf komt..

 13. 3 april 2015 / 11:46

  WOW! Deze vind ik echt heel mooi! Staat je echt prachtig! <3

  Super leuk dit! Vooral met dat licht blauwe! Ik zou hier echt geen geduld voor hebben, haha

  Ik heb een hele gave winactie online staan. Je kan een mooie krultang van Remington winnen. Zou leuk zijn als je meedoet πŸ™‚

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: