Droom inrichting nieuwe woning

Droom inrichting nieuwe woning

Inmiddels zijn Dennis en ik alweer een tijdje op zoek naar een nieuwe woning. Ik woon natuurlijk pas 1,5 jaar in mijn huidige appartement in Breda maar wij zouden toch graag samen een huis willen kopen. De woningmarkt is momenteel erg lastig en alles staat maar kort te koop of is ontzettend duur. Stom! Wij blijven dus voorlopig nog even verder zoeken maar toch ben ik stiekem al een beetje aan het nadenken over onze volgende inrichting. Ik vind het zo leuk om hier mee bezig te zijn. Kijk je mee?

Zelf ben ik al zo’n 3x verhuisd in vrij korte tijd en iedere keer heb ik gekozen voor een rustige basis met vrij weinig kleur. Denk aan witte tinten gecombineerd met grijs en hout. Een mooie kleur op de muur zou ik dan erg leuk vinden. Gelukkig hebben Dennis en ik een beetje dezelfde smaak ;-). Ook zouden we graag een mooie visgraat parket vloer leggen in een volgend huis. Deze mooie visgraat vloer had ik gezien bij Floorhouse. Zeker in combinatie met de zwarte stalen deuren staat een visgraat vloer zo mooi. Love it! De stalen deuren maken een woonkamer ook gelijk een stuk ruimtelijker. 

De bank is in een volgende woning ook echt aan vervanging toe. Zelf vind ik grijs nog steeds een mooie kleur voor een bank. Velvet vind ik ook erg gaaf maar misschien dat je hier sneller op uitgekeken raakt. Wel zou ik dan kiezen voor een velvet poef waarmee je af kunt wisselen. Zo leuk! 

Ook ben ik dol op messing. Ik heb nu ook al wel wat messing accessoires in huis maar in een volgende woning zou ik voor een mooie opvallende messing spiegel gaan voor aan de muur en een messing tafel of barcart. Messing geeft net een beetje extra glamour en luxe aan je interieur. Zeker in combinatie met velvet staat dit erg tof!

Zou jij in een volgende woning je huis anders inrichten? 

5 Reacties

 1. 27 december 2018 / 09:24

  Mooie inspiratie! Ik hou ook van een visgraatvloer en zou de inrichting “rustig” houden.

 2. 27 december 2018 / 16:02

  Leuk die poef! Wij wilden ook eerst voor een visgraatvloer gaan maar zijn toch voor wat anders gegaan. 🙂

  • Marloes
   Auteur
   28 december 2018 / 22:57

   Mooi is ie he? Wat voor vloer hebben jullie nu?

 3. 28 december 2018 / 22:05

  Dit is ook helemaal mijn ding maar ik denk niet dat mijn vriend akkoord gaat met een roze poef hahah ik denk dat het een combinatie wordt van groen met beige en zwarte tinten! (en goud haha)

  • Marloes
   Auteur
   28 december 2018 / 22:57

   Ja super mooi he? Hihi, nee roze is toch wel echt een ding bij mannen he!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: