De perfecte outfit voor een zonnige strandwandeling

De perfecte outfit voor een zonnige strandwandeling

De perfecte outfit voor een zonnige strandwandeling

Good Morning! Zijn jullie aan het genieten van het mooie weer? Vorige week zondag ging ik samen met Dennis naar Zeeland, om te genieten van een heerlijke zonnige zondag. We reden naar Dishoek en begonnen onze dag met een lunch bij strandpaviljoen Kaapduin. Na de lunch liepen we zo’n 1,5 uur op het strand, in het zonnetje. Genieten hoor! We hadden echt zo’n geluk met het weer. Er was geen wolkje aan de lucht te bekennen. Een jas had je ook niet nodig, dus trok ik een fijn outfitje aan, die heel comfortabel zit en waarbij ik eventueel nog wat uit kon trekken. Kijk je mee naar de complete strand outfit?

De perfecte outfit voor een zonnige strandwandeling
De perfecte outfit voor een zonnige strandwandeling
De perfecte outfit voor een zonnige strandwandeling
Op het strand zelf was het helemaal niet druk. Dat hadden we juist wel verwacht, haha! Vanuit Breda is Dishoek toch wel het fijnste strand om naartoe te rijden. Één rechte weg volgen en je bent er al! Ik droeg een ripped boyfriend jeans, die echt heerlijk zit. My all time favorite! Deze jeans kocht ik vorig jaar bij H&M. Ik heb eerlijk gezegd geen idee of deze ripped jeans nog te koop is. Op de jeans draag ik een streepjes shirt van Vogue en een oversized vest van H&M. Dit grijze vest zit zo onwijs lekker! Het is heerlijk warm en gemaakt van super zacht materiaal. Toen het halverwege de middag wat warmer werd, kon ik het vest makkelijk uittrekken. Verder draag ik mijn gympen van Converse. Deze zijn perfect voor een strandwandeling want je kunt ze natuurlijk zo in de wasmachine gooien! In mijn haar draag ik een roze velvet haarband van MyJewellery. Ideaal om je haar uit het gezicht te houden!

Wat is jouw ideale outfit voor tijdens een strandwandeling?

Outfit Details
Shirt – Vogue
Vest –
H&M
Jeans –
H&M
Gympen –
Converse Allstars
Zonnebril –
RayBan
Haarband –
MyJewellery

11 Reacties

 1. 18 april 2018 / 06:15

  Dishoek is ook ‘mijn’ strand, je bent er zo vanaf Breda :-). Lekkere comfy outfit. Wat fijn dat het niet zo druk was!

  • Marloes
   Auteur
   18 april 2018 / 22:31

   Ah wat toevallig! Ja echt ideaal he! Dankjewel <3

 2. 18 april 2018 / 07:59

  staat je super leuk 😀 dishoek is super dichtbij voor mij 😉

 3. 18 april 2018 / 09:05

  Super leuke outfit! Dishoek is een fijn strand, heerlijk zo’n dagje weg!

  • Marloes
   Auteur
   18 april 2018 / 22:30

   Dankjewel Lindsey! Ga jij ook altijd naar Dishoek?

 4. 18 april 2018 / 09:37

  Ahh wat een heerlijke outfit, heel mooi! Meestal als ik naar het strand gaan, gaan we in de herfst, want dat vind ik echt heerlijk. Maar dan heb ik regenlaarzen aan vaak haha, niet zo fashionable!

  • Marloes
   Auteur
   18 april 2018 / 22:30

   Lief, dankjewel Loes! Heerlijk he op het strand! Haha die heb je in de herfst ook wel nodig. Groot gelijk 😉

 5. 19 april 2018 / 18:02

  Wat een leuke outfit! Heerlijk zo’n dagje strand, alleen jammer dat het zo ver rijden is.

 6. 27 april 2018 / 19:01

  Dat vest in combinatie met dat shirt is echt zo super leuk! Ik ben echt mega fan van jouw outfits!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: