De perfecte jeans voor deze zomer

de perfecte jeans voor deze zomer

De perfecte jeans voor deze zomer

Goedemorgen! Gaan jullie nog iets leuks doen vandaag met dit prachtige weer? Ik moet helaas werken maar hopelijk krijgen we nog genoeg mooie zomerdagen. In mijn garderobe heb ik veel verschillende spijkerbroeken liggen. Maar een normale jeans zonder scheuren lag er helaas niet tussen, en die miste ik toch echt wel! Bij H&M vond ik echt de perfecte jeans voor de zomer. een beetje high waisted, op enkellengte en met een mooie lichte wassing. De pijpen zijn niet helemaal skinny, wat ik juist leuk vind! De jeans heeft ook stretch aan de bovenkant, waardoor hij echt perfect aansluit. Ook bij de billen zit deze jeans perfect. Love it! Je kunt deze jeans echt perfect combineren met sneakers, slippers of espadrilles. En het allerleukste van alles: hij kost maar €20,-! Ik combineerde de outfit van vandaag met een nieuwe blouse van H&M, een leuk zomertasje en espadrilles. De foto’s maakte mijn moeder bij de laatste bloesembomen die we konden vinden. Wat jammer dat ze maar een paar weken per jaar in bloei staan he? Kijk snel mee naar de outfit post van vandaag!

de perfecte jeans voor deze zomer
de perfecte jeans voor deze zomer
de perfecte jeans voor deze zomer
de perfecte jeans voor deze zomer
de perfecte jeans voor deze zomer

 

Outfit Details
Blouse – H&M
JeansH&M
Tasje – H&M
Schoenen – Sacha Shoes 
Ketting – Capricci
Horloge – MyJewellery

 

 

Fijne dag iedereen!

7 Reacties

 1. 9 mei 2018 / 07:51

  Superleuke outfit! Ik vind het tasje ook erg leuk.

  • Marloes
   Auteur
   9 mei 2018 / 15:24

   Dankjewel Darina! X

 2. 9 mei 2018 / 08:01

  love je tas 😀 H&M jeans zitten bij mij echt altijd als gegoten 🙂

  • Marloes
   Auteur
   9 mei 2018 / 15:23

   Ja fijn zijn ze he? Zitten inderdaad heerlijk!

 3. 9 mei 2018 / 19:56

  Ik blijf het maar zeggen, maar wat is je tasje onwijs leuk! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: