De meest comfortabele zitzak van Terapy

De meest comfortabele zitzak van Terapy

Hi lieve mensen, mag ik jullie even voorstellen aan Elly. Mijn nieuwe vriendin in huis! Ik sleep haar mee naar iedere kamer in huis en zit of lig er al-tijd op. Als ik Netflix kijk voor de tv, buiten op het balkon en wanneer ik zin heb om even te liggen. Vandaag review ik deze fijne en comfy zitzak van Terapy voor jullie op mijn blog. Benieuwd wat ik ervan vind en hoe die bevalt? Lees dan snel even verder!


De zitzakken van Terapy zijn de meest ergonomische en comfortabele zitzakken in Europa. De zitzak vormt zich helemaal naar jouw lichaam. Hierdoor zit je veel beter en vooral in een gezondere houding.

De hoes van Terapy onderscheidt zich door de heerlijk zachte stof, gemaakt van duurzaam rekbaar katoen van de hoogste kwaliteit. Gezondheid en comfort staan bij Terapy voorop. Dat is wat ik zelf ook erg belangrijk vind. Ik kamp al jaren met erge nek-rugklachten. Een hele avond in de bank doorbrengen is voor mij echt niet te doen. Nu ik de avond doorbreng op deze fijne zitzak gaat dit een stuk beter!


De hoes van de Terapy zitzak onderscheidt zich door de zachte stof, die gemaakt is van rekbaar katoen. Hierdoor vormt de zitzak zich naar je lichaam, neemt hij je lichaamswarmte op en wordt je rug ondersteund. Ook de vulling van de zitzak is anders dan de meeste andere zitzakken. De zitzakken zijn namelijk gevuld met speciaal ontwikkelde EPS-korrels van hoge kwaliteit. Deze korrels bevatten minder lucht, waardoor ze hun volume langer behouden en de zitzak heerlijk blijft zitten. Nog een groot voordeel is dat je de hoes makkelijk uit kunt wassen. Mocht je de kleur beu zijn? Dan kun je ook gewoon een andere kleur hoes bestellen.


Toen ik de zitzak als een vierkant binnen kreeg, dacht ik eerst dat ik de verkeerde zitzak opgestuurd had gekregen. Gelukkig was dit niet het geval. Je kunt de zitzak namelijk heel gemakkelijk in de juist vorm krijgen door simpelweg te slaan, haha!


Aangezien ik zitzak Elly het meeste als ‘stoel’ gebruik maak ik er een druppelvorm van. Dit doe je door de punt vast te houden en met je vuist een ‘holletje’ te slaan in de andere punt. Ideaal! Elly is de meest comfortabele en ergonomische zitzak, waar ik ooit op gezeten heb.

Ik ben meer dan blij met deze fijne zitzak van Terapy. Ik zit in een ergonomische houding, waardoor ik stukken minder last heb van rug-nekklachten dan wanneer ik in de bank zit. Zo fijn! Elly is al verkrijgbaar voor €129,- en er is genoeg keuze uit leuke kleuren die perfect bij je interieur passen.

Wat vind jij van een ergonomische zitzak in huis? Krijg jij vaak last van je rug als je te lang zit in de bank?

8 Reacties

 1. 26 juli 2018 / 11:52

  Oeh ziet er top uit!! En wat is jouw bananenplant nog prachtig zeg.. die van mij heeft het begeven door spint, mega balen!! 🙁

  • Marloes
   Auteur
   28 juli 2018 / 00:31

   Ah wat zonde! Ja ik geef hem echt om de dag water. Hij staat nu al ruim een 1/2 jaar goed.

 2. 26 juli 2018 / 16:30

  Wat een leuk idee is dit zeg! Ik herken die rug en nekklachten helaas. Zelf zit ik vaak op zo ‘n Skippybal maar dit ziet er ook nog heel tof uit!

  • Marloes
   Auteur
   28 juli 2018 / 00:31

   Vervelend is dit he! Ja dit is echt heel fijn. Hij vormt ook helemaal naar je lichaam.

 3. 29 juli 2018 / 20:36

  Comfy en hij ziet er ook nog eens super cute uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: