De leukste lampen voor in huis

De leukste lampen voor in huis

Het moeilijkste aan het inrichten van mijn appartement vond ik het uitzoeken van lampen. Hier heb ik dan ook langer mee gewacht. Het duurde ruim drie maanden voordat ik lampen had staan en hangen. Je moet op dat moment ook maar net iets vinden wat bij je woonstijl past. Vandaag zet ik de leukste lampen voor jullie op een rijtje. Als ik nu weer een nieuw huis zou moeten inrichten zou ik ook weer voor hele andere lampen gaan. Kijk je mee naar mij favorieten?

♥ Ik begin gelijk met de duurste lamp uit het rijtje. Dat is de lamp die je linksboven ziet. De Secto Design Octo hanglamp staat al jaren op mijn wishlist. Hij is ontworpen door een Finse architect en compleet gemaakt van berkenhout. Deze lamp hangt prachtig boven de eettafel. Maar helaas heb ik er nog steeds niet de bijna €800,00 voor over..slik!

♥ De lamp daarnaast is een groot favoriet van mij en weer wel erg betaalbaar. Een mooie rotan lamp van Ikea die alweer een tijd hangt te pronken in mijn woonkamer. Deze kost gelukkig maar €50,00.

♥ Ook de pendel hanglampen blijven leuk! Dit staat tof in veel verschillende woonstijlen. Deze leuke pendel lamp met houten kralen kun je heel makkelijk zelf maken. Je koopt een strijkijzersnoer en een leuke gloeilamp en rijgt kralen om de draad. Dit geeft zo’n tof effect en is nog eens budget proof!

♥ Linksonder zie je een leuke industriële staande lamp en draad hanglamp. Dit staat erg leuk in zowel een Scandinavische als industriële inrichting. Lekker stoer! Deze leuke lampen kwam ik tegen in de webshop van lampen24. Hier hebben ze zo’n leuk en uitgebreid aanbod met lampen. Je kunt er makkelijk kiezen uit verschillende soorten stijlen en binnen-of buitenverlichting. De keuze is reuze, dus voor iedere stijl wat wils!

♥ Ook de hippe gaaslampen vind ik helemaal leuk! Deze gouden kleur is ook zo mooi. Maar als je geen liefhebber bent van goud, zijn ze natuurlijk ook gewoon verkrijgbaar in het zwart. Een mooie en unieke lamp voor in je interieur. 

♥ Last but not least is deze mooie vloerlamp met houten poten. Deze lamp staat erg mooi in veel verschillende woonkamers. Zelf heb ik de lamp in het wit maar deze vind ik toch net wat mooier! Ook deze lamp komt van de website lampen24. 


Wat voor soort lampen zijn jullie favoriet? 

Share:

3 Reacties

 1. 14 oktober 2018 / 18:57

  Die rieten vind ik erg mooi! Ik houd zelf het meest van klassieke lampen met de kleuren goud en creme. 🙂

 2. 15 oktober 2018 / 14:42

  Wat een super mooie lampen allemaal! Ik hou wel van deze stijl. Minimalistisch en modern. Heel erg mooi.

  • Marloes
   Auteur
   16 oktober 2018 / 10:26

   Dankjewel Nicole, leuk om te horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: