De lekkerste en 100% natuurlijke thee van Tastea

De lekkerste en 100% natuurlijke thee van Tastea
De lekkerste en 100% natuurlijke thee van Tastea

Vorige week maakte ik voor het eerst kennis met Tastea. Ik ben een echte ‘theeleut’ en drink het iedere dag. Tastea staat voor geluk, genot en verbondenheid. De thee van Tastea is ontstaan uit een behoefte naar natuurlijke en homeopatische producten. Klinkt interessant! Ik stond dan ook echt te popelen om de thee uit te proberen.

Tastea gelooft in de kracht en geur van de natuur. Een kop thee is heerlijk om even mee te ontspannen na een drukke (werk)dag. Tastea heeft veel verschillende soorten kruiden- en fruittheeën. Voor ieder wat wils! Vandaag review ik twee luxe tea blends voor jullie! Lees je mee?

De lekkerste en 100% natuurlijke thee van TasteaTastea heeft de huidige theeblends ontwikkeld samen met Chinese kruidengeneeskundigen en theesommeliers. Dit betekent een heerlijk en gebalanceerd assortiment met voor iedereen. Naast de heerlijke smaak staat kwaliteit hoog bovenaan. Ik ontving de smaken Pop N’ Chill en Picture Perfect. Twee hele verschillende soorten theeën. Maar beide oh zo lekker! Zo drink ik Picture Perfect graag s’ ochtends bij mijn ontbijt en Pop N’ Chill drink ik graag ‘s avonds.


Pop N’ Chill is de meest bijzondere thee die ik ooit gedronken heb. En lekker dat ik hem vind!
De smaakcombinatie van popcorn, wilde aardbei, koriander, goji berry en kaneel vervult de drang naar zoetigheid zonder je lichaam te vullen met koolhydraten. Deze thee is daarom perfect om ‘s avonds te drinken. Dan heb ik namelijk zin in iets ‘zoets’. Pop N’ Chill is een heerlijke smaaksensatie van zoet, fris en toch subtiel.


Picture Perfect is een unieke kruidenthee. De perfecte thee als jij graag sterke en gezonde haren en nagels wilt. Ook voor de onrustige huid werkt deze thee erg goed. De Picture Perfect thee bestaat uit de meest luxe, 100% natuurlijke kruiden zoals groene- en zwarte thee, lemongrass, stukjes framboos, passievrucht en bamboebladeren. Hallo mooie en stralende huid! Ook deze thee is zo lekker. Een heerlijke mix van kruidig en fruitig.

De lekkerste en 100% natuurlijke thee van Tastea

Ik pak mijn Tastea momentje het liefst in het weekend of na een drukke werkdag. Ook kun je Tastea heel makkelijk meenemen in de handige theebeker. Hier zit een zeefje in waar je losse thee in kunt doen.

De lekkerste en 100% natuurlijke thee van Tastea
De lekkerste en 100% natuurlijke thee van Tastea
De luxe thee van Tastea is echt een heerlijk verwen moment voor jezelf. Even ‘me’ time en lekker ontspannen! Love it! Mijn favoriet is Pop N’ Chill omdat de smaak zo lekker en bijzonder is. Wanneer ik zin krijg in iets zoet, is deze thee alles wat ik nodig heb, haha! Wat ik leuk vind zijn de unieke smaken en combinaties. Denk aan Mojito, Broccoli Bouquet, Bun in the oven en Ibiza feelings.

Een blik Tastea is verkrijgbaar vanaf €16,95. Hier kun je echt wel een poos mee doen. Je hebt iedere keer maar een klein beetje losse thee nodig voor een hele theepot. Tastea kun je online bestellen in de webshop. 


Ben jij al bekend met de thee van Tastea? 

 

4 Reacties

 1. 7 september 2018 / 06:18

  Heerlijke thee is dit. Ik heb de Pumpkin variant en die is ook zo lekker.

 2. 7 september 2018 / 11:48

  Ik ga eens naar deze kijken want de zoete thee lijkt echt iets voor mij. Wel benieuwd of je de koriander ook echt proeft want ik vind koriander echt vreselijk!

 3. 7 september 2018 / 20:32

  oh wat heerlijk zeg, dit lijkt mij wel wat en wat heb je weer een prachtige foto’s gemaakt!

 4. 9 september 2018 / 05:24

  oeh het ziet er echt heerlijk uit 😀 ik ben een enorme theeleut haha 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: