Clinique Take The Day Off Cleansing Balm

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm

Ik heb al veel verschillende reinigingsproducten uitgeprobeerd om mijn make-up mee te verwijderen. Een balsem is voor mij nog helemaal nieuw. Vandaag ga ik jullie wat meer vertellen over de Clinique Take The Day Off Cleansing Balm. Een milde balsem die je huid grondig reinigt. De balsem is geschikt voor ieder huidtype, en verzorgt je huid ook nog eens goed! Ben je benieuwd wat ik van de balsem vind? Lees dan snel verder!

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm
De balsem zit verpakt in een mooie, grote ronde pot met een inhoud van 125ml. De pot valt goed op door de paarse kleur.

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm
Wanneer je de pot opendraait zie je een grote hoeveelheid met balsem zitten. De balsem heeft een harde substantie, maar wanneer je er met je vingers overheen wrijft word het zacht, en komen de zachte olien vrij.

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm
De textuur van de crème ondergaat op de huid letterlijk een transformatie. Bij licht inmasseren verandert de textuur eerst in een fluweelzachte olie en daarna, na contact met wat water, in een smeuïge, fijne emulsie. De crème verwijdert niet alleen op bijzonder efficiënte wijze elke soort make-up, maar heeft ook een kalmerende werking. Take The Day Off Cleansing Balm is geschikt voor alle huidtypen en zorgt voor grondige reiniging van gezicht en ogen, zonder de vocht barrière van de huid te schaden.

Over de ingrediënten kan ik vrij kort zijn. Er zit net zoals in alle producten van Clinique geen parfum in. Helemaal top! Wat zit er dan wel in?

Ingrediënten
Ethylhexyl Palmitate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbeth-30 Tetraoleate, Polyethylene, PEG-5 Glyceryl Triisostearate, Water, Tocopherol, Phenoxyethanol


De structuur van de balsem wanneer ik hem op mijn hand heb aangebracht. Een zijdezachte olie, die erg fijn aanvoelt.

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm
Conclusie
Ik ben erg tevreden over de Clinique Take The Day Off Balm. De balsem voelt erg prettig aan en verwijdert werkelijk ieder make-up restje op een zeer milde manier. Naast de milde werking, verzorgt de balsem je huid ook nog eens goed dankzij de Vitamine E en zachte olie die in de balm verwerkt zit. Top! Voor mij is dit een hele goede aanvulling op mijn huidverzorgingsroutine. Mijn make-up word nu een heel stuk beter verwijderd dan alleen met Miccelair water. Een aanrader!

Clinique Take The Day Off Balm is verkrijgbaar bij o.a. Douglas en Ici Paris en kost €32,00

10 Reacties

 1. 3 maart 2017 / 06:05

  Ik heb deze cleansin balm al een aantal jaarin gebruik en grijp hier vaak naar terug. Vooral als ik een me time momentje heb vind ik het heel fijn om mijn gezicht met deze balm te reinigen.

  • Marloes
   Auteur
   3 maart 2017 / 13:13

   Ja, hij is echt ontzettend fijn! Vooral het zachte en verzorgde gezicht wat achterblijft na gebruik 😉

 2. 3 maart 2017 / 09:05

  Lijkt mij een zalig product. Ik hoor veel goede berichten hierover. Leuke naam. Take the day off. 🙂

  • Marloes
   Auteur
   4 maart 2017 / 23:08

   Dat is het ook zeker. Echt een aanrader!

  • Marloes
   Auteur
   3 maart 2017 / 13:12

   Ja, dat is het zeker Lindsey!

 3. Britt
  3 maart 2017 / 13:05

  Klinkt heel fijn, en zeker omdat er geen parfum in zit!

 4. 3 maart 2017 / 15:57

  Ik heb ‘m ook en vind ‘m super! Werkt lekker snel ook. Inmasseren, warm nagemaakt washandje (wel speciaal voor het gezicht, van neweco.nl) en ik haal alles er in een keer af. Zelfs geen aparte oogreiniger meer nodig! Die van The Body Shop vind ik overigens ook heel fijn, die lijkt er sterk op qua substantie. Maar die bevat dan wel weer wat parfum.

 5. 3 maart 2017 / 22:07

  Ik vind deze ook zo fijn, ik gebruik hem voornamelijk voordat ik de douche inspring, superhandig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: