Citytrip geboekt naar Porto

Citytrip geboekt naar Porto

Afgelopen weekend vertelde ik jullie over mijn Travel Bucketlist van 2018! En zondagavond hebben vriendlief en ik onze eerste citytrip naar het mooie Portugese Porto geboekt. Ik heb er nu al zoveel zin in! In mei vertrekken we voor 5 dagen naar deze prachtige stad. We kwamen een hele leuke aanbieding tegen voor een vliegticket, die we niet aan ons voorbij konden laten gaan.


Na het boeken van de tickets ben ik ook gelijk op zoek gegaan naar een leuke AirBNB. Dit doe ik regelmatig als ik op citytrip ga. Het is een stuk goedkoper en vaak nog leuker ook! Wij hebben een appartement middenin het historische centrum van Porto. Het centrum ligt ook vlakbij de gezellige haven.

Porto is, hoewel klein, een uitgestrekte stad. De meeste toeristenattracties liggen op een steenworp afstand van elkaar. De kleurige huizen van Ribeira zijn tegen steile rotsen opgebouwd. In de wijk kom je helemaal in mediterrane sferen! Gezellig slenteren door de smalle en schattige straatjes van de stad. Hier ben ik dol op! Ik kan nu al niet meer wachten tot mei.

Mocht er iemand leuke tips hebben voor Porto, let me know! Ik ben heel benieuwd naar leuke plekken die je moet zien of gezellige restaurantjes waar je kunt eten.

Heb jij al een vakantie of citytrip geboekt?

14 Reacties

 1. 19 januari 2018 / 06:26

  Klinkt goed! Ik ben nog nooit in Porto geweest dus ben benieuwd! Ik ga in mei voor 6 dagen naar Nice. Zin in!

 2. 19 januari 2018 / 08:53

  Porto lijkt me een super mooie stad, maar ben er nog nooit geweest. Heb toevallig deze week mijn vakantie geboekt voor de zomer, en ben heel last minute een city trip aan het plannen voor over drie weken 🙂

 3. 19 januari 2018 / 09:36

  Ik ben heel benieuwd hoe je het gaat vinden. Wil er graag nog eens naartoe!

  • Marloes
   Auteur
   19 januari 2018 / 18:39

   Ja anders ik wel ;-)! Ik houd je op de hoogte!

 4. 19 januari 2018 / 09:58

  Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar mijn vriend wel. Hij heeft toen een port proeverij gedaan en dat was heel erg leuk! Dus dat is misschien wel een aanrader!

  • Marloes
   Auteur
   19 januari 2018 / 18:38

   Ah dankjewel Loes! Zal ik zeker even onthouden.

 5. 19 januari 2018 / 10:34

  Aaah, zo leuk! Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar het lijkt me een super leuke en mooie stad!

 6. 19 januari 2018 / 17:00

  Mijn huisgenootje was dit weekend in Porto en zij vond het geweldig! Wat superleuk dat jullie er nu heen gaan zeg, veel plezier met het uitkiezen van een B&B! Malou x

  • Marloes
   Auteur
   19 januari 2018 / 18:38

   Ah wat leuk! Ik ben echt super benieuwd! Dankje Malou X

 7. 20 januari 2018 / 09:00

  Oooh wat heerlijk! Porto staat hoog op mijn wishlist!

 8. Iris
  21 januari 2018 / 19:05

  Oh Porto is zo leuk! Aanrader om lekker rond te struinen, en zeker de porthuizen te bezoeken en een proeverij te doen (Ramos Pinto is een aanrader). Verder is het station ook prachtig met de bekende blauw-witte tegeltjes. Veel plezier alvast 🙂

 9. 24 januari 2018 / 16:24

  Ik ben zelf nog nooit naar Porto geweest, maar het lijkt me wel een super mooie stad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: