Christmas Beauty Wishlist

xmaswishlist
Schermafbeelding 2014-11-23 om 18.53.55
Nog een kleine week en dan zitten we alweer in de feestmaand december. Ik kon het niet laten om alvast een fijne christmas wishlist op te zetten. En helaas is deze wishlist niet goed voor mijn portemonnee. Ai ai… maar gelukkig wel erg leuk :). En stiekem heb ik ook al iets besteld..oeps! Een vervroegd kerst cadeautje zullen we maar zeggen. Nu maar hopen dat het op tijd binnen is, hihi. Laten we eens snel gaan kijken wat ik op mijn beauty christmas wishlist heb staan.

1) Urban Decay – Vice 3
Dit spreekt voor zich denk ik. Kijk eens naar de prachtige, veelzijdige kleuren die in dit palette zitten. Vice 1 en 2 ben ik helaas misgelopen. Dat mag bij Vice 3 natuurlijk niet gebeuren! Ik heb er al talloze make-up looks mee in gedachten.

2) Too Faced – Chocolate Bar
Ook de  Chocolate Bar van Too Faced staat al een hele tijd op mijn wishlist. De chocolade bruine tinten zijn geschikt voor dagelijkse make-up looks en de pigmentatie is top! Daarbij is het leuk meegenomen dat het palette ook nog eens naar chocolade ruikt, en laat dat nu toevallig mijn guilty pleasure zijn :-)!

3) NARS Sheer Glow Foundation
Al een hoop YouTube beauty guru’s hebben mijn overtuigd van hoe mooi deze foundation wel niet is. Het effect op de huid ziet er ook echt prachtig en mooi natuurlijk uit. Als ik voor een wat duurdere foundation wil gaan is de Sheer Glow van NARS er zeker eentje die ik uit wil proberen.

4) MAC Objects of Affection in pink/rose
MAC pigmenten zijn altijd goed. De kleuren zijn prachtig en intens, en erg fijn om mee te werken. Deze kerst komt MAC met de mooie objects of affection pigments en glitters. Ik zou deze dolgraag in de kleur pink+rose willen aanschaffen. Alleen het mooie doosje waar de pigments in verpakt zitten ziet er al super uit. <3

5) MAC Lipstick in Diva
Deze prachtige diepdonker rode kleur lipstick is prachtig en helemaal de kleur van dit najaar. Ik heb hem al een aantal keer opgedaan bij de MAC store, en iedere keer niet meegenomen. Stupid! Nu word het toch weleens tijd, want ik blijf er mee in mijn hoofd zitten.

6) NARS Albatros highlighter
Highlighter is een product wat ik bijna dagelijks gebruik. NARS Albatros is een prachtige geel/goude highlighter met een mooie glans. Vorig jaar stond deze highlighter ook al op mijn wishlist, en nu heb ik hem nog steeds niet. Ah!

7) Too Faced Cat Eye Palette
Ik ben verliefd op de leuke verpakkingen van de oogschaduw paletten van Too Faced. De kleuren uit het Cat Eye palette spreken mij ook echt heel erg aan. Prachtige paarse kleuren voor een mooie smokey eye. Daarbij is de pigmentatie van deze palettes ook altijd op en top. Wishlist proof!

8) Rimmel Glitter Bomb Midnight Mistletoe
Hoe leuk is deze nagellak voor de kerst? Zegt genoeg :)!

9) Benefit Fake Up Concealer
Ik ben nog altijd op zoek naar de perfecte concealer die niet teveel in de lijntjes rondom mijn ogen trekt. Deze concealer heeft ook nog eens een hydraterende werking. En daarbij heb ik er al een aantal positieve reviews over gelezen, waardoor de Fake Up mij erg aanspreekt.

10) MAC Lipstick in Heroine
Een kleur die ik de laatste tijd ontzettend veel op mijn lippen draag is Violet Cash van Miss Sporty. Een mooie paarse en opvallende kleur. Toch wil ik graag Heroine ook nog aan mijn stash toevoegen. Hij is ten eerste mooi matte, en ik ben gewoon helemaal gek op de mooie paarse kleur! Leuk als je voor een gewaagdere look wilt gaan. En het is eens wat anders!

11) Too Faced Glitter Glue
Vooral in de maand december probeer ik regelmatig wat make-up looks voor de feestdagen uit. Ik werk dan graag met glitters, en voor deze glitters gebruik ik momenteel gewoon een wimperlijm. Het lijkt me alleen handiger om hier een aparte basis voor te gebruiken. Too Faced heeft naast de shadow insurance ook de handige glitter glue. Hier hechten glitters zich makkelijk aan vast. Wel jammer dat het bij ons niet makkelijk te krijgen is. Nu maar stiekem hopen dat Sephora ooit een keer terug komt in NL. Yes, please!

12) Anastasia Dipbrow Pomade Taupe
De dipbrow is mijn favoriete wenkbrauw product ever! Ik gebruik het nu al ruim een half jaar, en toen ik mijn dipbrow kocht waren er nog maar 5 kleuren verkrijgbaar. Inmiddels is het assortiment een stuk uitgebreid waardoor je meer keuze hebt uit verschillende kleuren. Taupe is een kleur die ik graag wil hebben omdat deze een stukje dichter in de buurt komt bij mijn natuurlijke wenkbrauw kleur.

Wow, het is nog een flinke lijst geworden! Wie weet gaan jullie van sommige producten binnenkort wel reviews zien. Ik weet niet of ik nog kan wachten tot de kerst, hihi! Zo verleidelijk allemaal. Welke make-up/beauty producten staan er op jullie wishlist? En kijken jullie al een beetje uit naar de feestdagen?

 


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

36 Reacties

 1. 26 november 2014 / 06:21

  Inderdaad hele mooie wishlist. De Two Faced Choclate Bar en de nagellakjes vind ik heel erg mooi.

 2. 26 november 2014 / 07:41

  Prachtige wishlist <3 het chocolade bar palette is echt geweldig dus die moet je zeker hebben! Ik hoop ook nog de roze pigmenten van de Holiday collectie te kunnen bemachtigen, veel te mooi gewoon

 3. 26 november 2014 / 07:49

  Aah wat een heerlijke wishlist en supermooie items! oelalaa laat het maar snel kerst zijn <3 Haha als ik Albatros zie staan dan moet ik gelijk aan het liedje horen, oeps <3

 4. 26 november 2014 / 07:49

  Ooooh wat een heerlijke wishlist om te zien. Ik zou het liefst ook alles wel willen hebben! Vooral Heroine van MAC lijkt mij een bijzondere kleur, ben benieuwd hoe die jou zal staan!

 5. 26 november 2014 / 08:13

  Oeh wat een mooie spulletjes! Ik zou heel graag het chocolate palette willen hebben en daarnaast staan er wat spulletjes van MAC op mijn wishlist.

 6. 26 november 2014 / 08:21

  Oh wou ik vind alles mooi! Ik zou nog graag iets van Benefit willen maar het allerliefst een pedicure set 🙂

 7. 26 november 2014 / 08:31

  Wat een heerlijke wishlist, die pigments staan ook op mijn wishlist!

 8. 26 november 2014 / 09:02

  Dat is een fijne wishlist! Ik zou alles wel willen hebben :). Toch staat het pigmentsetje van MAC op nummer 1 om te kopen!

 9. 26 november 2014 / 09:04

  Toevallig, ik heb vandaag ook mijn beauty wishlist online staan, haha! Ik wil de DipBrow Pomade ook erg graag. Veel producten van jouw wishlist heb ik al, en kan ik allemaal aanraden <3!

 10. 26 november 2014 / 09:10

  Prachtige wishlist; die zou ik zo over kunnen nemen, haha! Die Glitter Glue vind ik er wel heel leuk uit zien; ik wist niet dat Too Faced zoiets had?!

 11. 26 november 2014 / 09:39

  Zo dat is echt een prachtige Kerst beauty wishlist!! Alles ziet er zo hebberig uit 😀

 12. 26 november 2014 / 10:58

  Ik geloof dat ik hem gewoon ga kopiëren:) Mijn Sinterklaaslijstje ook weer klaar!

 13. 26 november 2014 / 11:24

  Die Chocolate Bar is eigenlijk ook wel heel erg leuk! En die MAC Objects of Affection ook! <3

 14. 26 november 2014 / 11:35

  Leuke wishlist om te zien. Zelf wil ik graag het Too Faced Everything Nice Palette, Urban Decay Primer Potion en de Zoeva Rose Gold Eyeshadow Brush Set. Wel echt enorm balen dat we geen Sephora meer hebben of dat de merken niet bij Douglas ofzo verkocht worden.

 15. 26 november 2014 / 12:08

  Wat een mooie wishlist!! Die van mij is ook vrij lang!

 16. 26 november 2014 / 12:45

  Prachtige producten! Ik zou zelf graag de Rose golden luxury set van Zoeva willen. Dat was het enige, maar toen kwam ik bij themakeupspot ook The balm Mary lou highlighter tegen…alleen al om dat leuke doosje. En ik wil ook nog wat kwasten van Mac (217 heb ik niet, de enige geloof ik) en wat lipsticks (kinda sexy) en blushers (peechykeen en springsheen). Tja, een mens heeft zo zijn behoeftes. 🙂

 17. 26 november 2014 / 13:42

  Alles wat op jou lijstje sta zou ik ook wel willen 😀 x

 18. 26 november 2014 / 13:55

  Prachtige wishlist! Ik heb Vice 3 een paar dagen geleden besteld, kan niet wachten tot ‘ie binnen is.

 19. 26 november 2014 / 14:33

  Wat een mooie wishlist! Ik heb MAC Diva sinds een tijdje in mijn bezit en wat ben ik er blij mee. Een prachtige dieprode kleur, echt een goede aankoop!

 20. 26 november 2014 / 16:15

  Super leuke wishlist! Het enigste dat ik niet ervan zou willen is de nagellak omdat ik dat nooit draag

  Xo

 21. 26 november 2014 / 17:49

  Wat een heerlijke wishlist Marloes! Als je wilt gaan kiezen tussen chocolate bar en Vice 3 zou ik voor de veelzijdigheid van Vice 3 gaan. Heb beide palettes en in chocolate bar zitten toch best veel kleuren bij die “standaard” zijn. NARS Albatros is ook zeker een aanrader! Ben wel heel benieuwd naar Heroine van MAC deze lijkt me zo gaaf.

 22. 26 november 2014 / 18:13

  Wat een prachtige wishlist! <3 Het Too Faced Cat's Eyes Palette heb ik zelf ook en ik vind hem erg fijn, het enige minpuntje vind ik dat er van mij wel iets meer kleuren voor in de crease in hadden mogen zitten!

 23. 26 november 2014 / 19:00

  Heerlijke wishlist! MAC is altijd tof om te kopen, maar nog fijner om te krijgen 😉

 24. 26 november 2014 / 20:28

  Ik snap je helema hoor.. Wat een prachtige items heb je erop staan! Vice 3 lijkt mij ook erg mooi, net als het On the run palette, liefde! Albatros wil ik ook graag nog eens aan mijn stash toevoegen en een MAC lipstick staat ook op mijn wishlist.

 25. 26 november 2014 / 22:03

  Wat een onwijs leuke wishlist! Hele leuke producten, er zitten een aantal tussen die ik ook graag in m´n collectie wil hebben hihi 🙂

 26. 27 november 2014 / 05:41

  Wauwie, mooie wishlist! Een aantal items staan ook op de mijne, snel maar weer een update doen!

 27. 27 november 2014 / 11:56

  Wat heb je prachtig producten op je wishlist staan, om hebberig van te worden….

 28. 27 november 2014 / 19:33

  Wat heb je mooie producten op je wishlist! Ik heb me het Too Faced Chocolate Bar palette onlangs aangeschaft, en het is echt een prachtpalette!

  X Sara

 29. 27 november 2014 / 20:24

  Wauw wat een mooie wish list. Zelf heb ik Vice 3 en Albatross gevraagd voor kerst, dus ik hoop dat ik die zal krijgen. Het Chocolate Bar palette heb ik al in mijn bezit, echt een plaatje. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: