Chelsea boots van Nelson schoenen

Chelsea boots

Chelsea boots van Nelson schoenen

Hi! Hebben jullie een fijn weekend achter de rug? Net voordat ik naar New York vertrok, kreeg ik deze toffe laarsjes met croco print van Nelson binnen. Nelson heeft echt een ontzettend uitgebreid aanbod met mooie Chelsea boots. Ik wilde dit soort laarsjes al ontzettend lang, maar iedere keer kwam ik niet het juiste model tegen, tot nu!

Misschien heb je deze leuke boots ook al wel voorbij zien komen in mijn New York Diary. Kijk je mee naar de foto’s?

Chelsea boots

Natuurlijk heb ik deze fijne boots ook meegenomen naar New York. Ze lopen zo ontzettend lekker dankzij de flexibele zool! Ik heb er in New York zo’n 25.000 stappen per dag mee gezet en totaal geen pijn gehad aan mijn voeten.

De hak is ook minimaal, wat een groot pluspunt is! Hierdoor kun je er natuurlijk veel langer op lopen. De croco print maakt de laarsjes net even wat specialer. Anders zijn ze zo ‘standaard’. Aan de zijkant van de Chelsea boots zit elastiek waardoor je ze gemakkelijk aan kunt trekken.

Chelsea boots
Chelsea boots

Het is een modieuze, stijlvolle schoen die je op talloze manieren kunt combineren. Ik draag ze graag onder een mooie jeans of een jurkje/rokje. Hierboven heb ik de schoenen op twee verschillende manieren gecombineerd, zowel stoer als netjes. Mijn favoriet van de twee is toch wel het jurkje met de laarsjes eronder. Al vind ik het ook erg leuk om de croco laarsjes stoer te combineren.


Bij welke van de twee outfits vind jij de schoenen het leukste staan?


9 Reacties

  • Marloes
   Auteur
   12 januari 2019 / 17:04

   Wat lief, dankjewel 🙂

 1. 12 januari 2019 / 10:47

  Ik vind ze heel leuk! Net wat anders door dat slangenprintje. Staan goed bij alletwee de outfits. Nog een vraagje… Waar is je spijkerbroek van? (Ook al mag ik voorlopig niks nieuws kopen van mezelf haha)

  • Marloes
   Auteur
   12 januari 2019 / 17:03

   Dankjewel Sanne! Ja vind ik dus ook inderdaad. De spijkerbroek heb ik laatst bij Zara online gekocht 🙂

 2. 12 januari 2019 / 18:58

  Oeh, wat een mooi textuur! Hele gave laarsjes. 🙂

  • Marloes
   Auteur
   12 januari 2019 / 19:14

   Dankje Kelly <3

 3. 13 januari 2019 / 15:44

  Oeh wat een fantastische laarsjes zeg! Ik vind dat rozige jurkje van de eerste outfit ook echt geweldig trouwens. Hij staat je zo leuk!

  • Marloes
   Auteur
   14 januari 2019 / 16:42

   Dankjewel Nicole! X

 4. 14 januari 2019 / 12:34

  Wat zijn die leuk, ik houd van de textuur erop! En je roze jurkje is zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: