Charcoco Day and Night Toothpaste

Charcoco Day and Night Toothpaste

Charcoco Day and Night Toothpaste

Alweer ruim een jaar geleden probeerde ik voor het eerst de Charcoco Natural Teeth Whitener uit. Sinds een paar weken heeft Charcoco een nieuw product uitgebracht: de Charcoco Day and Night Toothpaste. Die ga ik vandaag uitgebreid voor jullie reviewen. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Charcoco Day and Night Toothpaste


De twee tandpasta’s zitten verpakt in een mooi sjiek zwart doosje. De Charcoco Day and Night Toothpaste is speciaal ontwikkeld om vlekken op de tanden te voorkomen en je tanden witter te maken. De tandpasta voor overdag voorkomt vlekken gedurende de dag en de night tandpasta verwijdert vlekken en aanslag en helpt de tanden gedurende de nacht witter te maken.

Charcoco Day and Night Toothpaste

Verpakking

De verpakkingen vind ik er erg mooi uit zien. Ze ogen sjiek, daar houd ik van! De producten van Charcoco zijn 100% natuurlijk en vegan. Wat mij betreft een groot pluspunt! Er zit verder geen fluoride in de tandpasta’s verwerkt.

Charcoco Day and Night Toothpaste

Charcoco Day Toothpaste

Wat ik fijn vind aan de tandpasta voor overdag is dat er een beschermlaagje over de tanden wordt gelegd. Er zit namelijk een micro shield wax met Aloë Vera in verwerkt en maar liefst 5 mineralen die essentieel zijn voor een mooi en gezond gebit. De day tandpasta kun je herkennen aan de witte kleur.

Charcoco Night Toothpaste

De nachtpasta heeft als werking het ontgiften en witter maken van de tanden. De night tandpasta bevat bentoniet klei om je tanden te remineraliseren en Coconut Charcoal om de tanden witter te maken. Deze tandpasta is dan ook zwart van kleur.

Substantie

De substantie van beide tandpasta’s zijn lekker glad en je kunt er dan ook erg fijn mee tanden poetsen. Ik merk na het poetsen gelijk dat mijn mond veel frisser en schoner aanvoelt dan met een normale tandpasta. Ook schuimen de tandpasta’s goed tijdens het poetsen. De Charcoco Day and Night Toothpaste heeft een heerlijke menthol smaak.

Ik gebruik de Charcoco Day and Night Toothpaste nu 1,5 week. Hierboven zie je een foto voordat ik begon met poetsen.

Dit is het resultaat na 1,5 week poetsen. Wat ik merk is dat de aanslag tussen mijn tanden wat minder is geworden en de tint oogt frisser.

Conclusie

Ik vind de tandpasta’s erg fijn om te gebruiken. Ze poetsen prettig en ik krijg er een lekkere frisse smaak van in mijn mond, die langer aan blijft houden. Na 1,5 week merk ik ook al een klein verschil wat positief is! Ik ben dan ook heel benieuwd naar de resultaten op langere termijn.

Charcoco Day and Night kun je online bestellen in de webshop en kost €21,95

Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb van een bedrijf

2 Reacties

 1. 18 april 2019 / 11:10

  Dit klinkt hartstikke goed! Ook fijn dat het een vegan product is. Ik denk dat ik dit ook ga uitproberen. Malou x

  • Marloes
   Auteur
   18 april 2019 / 22:30

   Ja dat is inderdaad een heel groot pluspunt! Ze zijn zo fijn! Ik ben benieuwd wat jij ervan vind 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: