Catrice Feather & Pearls collectie: Nagellak, Lipstick en Lash&Eye Sparkling Gel


Sinds begin december ligt er weer een nieuwe limited collectie van Catrice in de winkels. Eindelijk weer ééntje die mij erg aanspreekt. De Feather & Pearls collectie is feestelijk, met mooie gouden kleuren, glitters, maar ook mooie felle kleuren nagellak. De collectie past erg goed bij aankomende feestdagen. Ik heb gekozen voor een zwarte nagellak met fijne glitters, een donkerrode lipstick en een lash&eye spalking gel. Kijk snel verder voor mijn review!


De lash&eye sparkling gel is een eyeliner die je kunt aanbrengen op je oogleden, maar ook op je wimpers. Erg leuk om een feestelijke look mee te maken. Voor de lash&eye sparkling gel betaal je €3,99.


De gel kun je aanbrengen op je ogen met dit fijne viltstift puntje. Het werkt erg makkelijk, en je kunt de gel op deze manier heel precies aanbrengen.


Hier heb ik de lash&eye sparkling gel over mijn zwarte eyeliner aangebracht. Zo is het resultaat van de zilveren glitters het beste te zien.


De nagellak kocht ik in de kleur ‘ Running Wild’. Een mooie zwarte kleur, met fijne glitters en shimmers erin. Ik vind dit een prachtig kleurtje, en ik heb nog geen één nagellakje in mijn collectie die hier op lijkt. Voor een flesje nagellak betaal je €3,99. Ook het flesje ziet er erg mooi uit. Gouden letters op het flesje, en een mooie, sierlijke print op de dop.


Ik weet dat sommige van jullie de brede kwastje van Catrice niet zo fijn vinden lakken. Ik vind ze wel echt goed werken. Je bent zo klaar met lakken, en je kunt toch overal goed bij met het kwastje. De dekking van dit lakje is erg goed. Na twee laagjes is de dekking perfect.


Wat een prachtige kleur is het! Op deze foto zie je de fijne glitters ook goed zitten. Ik heb er een favoriete nagellak bij! En na drie dagen begon het lakje pas te chippen, Yay!


De lipstick kocht ik in de kleur C03 Josephine’s Joy. Een mooie donkerrode kleur, met een licht glanzende finish. De lipstick kost €3,99. En zit ook verpakt in een hele mooie zwarte huls.


Op de foto komt de kleur nog best fel over. Ik vind de lipstick fijn aanbrengen op de lippen, en hij droogt ze niet uit.


Op de swatch komt de kleur beter over. Een donkerrode tint, met een rozige ondertoon. Een mooie kleur, maar ik had hem nog mooier gevonden als ie iets donkerder rood was geweest, met een minder roze ondertoon.

Conclusie:
Ik vind de Feather & Pearls collectie erg mooi. Een feestelijke lust voor het oog. Mooie kleuren, en erg draagbaar ook. De lash&eye sparkling gel vind ik een erg leuke toevoeging voor de feestdagen. Hier kun je een mooie party look mee creëren. De lipstick had ik iets donkerder rood verwacht, maar alsnog een mooi rode kleur. Hij brengt fijn aan, net zoals ik gewend ben van de andere lipsticks van Catrice. De houdbaarheid is niet geweldig. Een maaltijd overleeft ie niet, dus bijstiften is wel even nodig. Mijn favoriet uit de collectie is toch wel de nagellak in de kleur ‘ Running Wild’. Ik vind de donkere kleur met fijne shimmers erg mooi. Een aparte kleur, met een mooie finish.

De Catrice Feather & Pearls collectie ligt nu in de winkels en is t/m half januari verkrijgbaar. Catrice is te koop bij Trekpleister en Kruidvat.

Hebben jullie al iets gekocht uit de nieuwe collectie?

liefsmarloes

lank

24 Reacties

 1. 5 december 2013 / 07:23

  De lipstick staat je erg mooi. De nagellak vind ik ook erg leuk.

 2. 5 december 2013 / 07:37

  Mooie producten, die lippenstift staat je heel mooi!

 3. 5 december 2013 / 09:25

  Hoi Marloes, blijft deze nagellak wel een beetje zitten? Ik vind de andere lakjes van Catrice er zo snel afgaan en beschadigen :S maar de kleuren zijn zo leuk!

  • 5 december 2013 / 10:15

   Hoi Marinda! Bij mij begint het lakje bij dag drie te chippen! Wat ik nog best redelijk vind voor een Catrice lakje!

 4. 5 december 2013 / 10:10

  De liner is níet echt mijn ding, maar de nagellak en de lipstick vind ik erg mooi!

 5. 5 december 2013 / 10:28

  De producten die je hebt gekocht zijn allemaal heel erg tof zeg! Die glitterliner is ook gaaf zo over een zwart lijntje maakt het meteen lekker feestelijk en vrolijk!

 6. 5 december 2013 / 10:30

  Heel mooie producten, de lipstick heb ik gisteren ook gekocht!
  x

 7. 5 december 2013 / 14:29

  Ik heb nog niks aangeschaft van deze collectie, maar ik vind vooral die nagellak super mooi!

 8. 5 december 2013 / 19:32

  Mooi die gel liner van Catrice. Kijken of ik hem nog kan vinden 🙂

 9. 5 december 2013 / 20:31

  Die lippenstift staat je erg goed!
  Running Wild ziet er mooi uit, ik hou wel van zwarte nagellakjes.

 10. 5 december 2013 / 22:00

  Wat een prachtige producten, de lipkleur staat je erg mooi!

 11. 5 december 2013 / 22:58

  Wauw, wat een mooie lipstick zeg! Staat je ook erg goed 🙂 xo

  • Marloes
   Auteur
   6 december 2013 / 19:07

   Dankjewel! X

 12. 6 december 2013 / 14:01

  Wat een mooie producten 🙂 Met name de glitter eyeliner. Ik denk dat ik binnenkort een kijkje ga nemen bij deze LE 🙂

 13. 6 december 2013 / 16:26

  Wow, ik vind het echt een prachtige collectie! Vooral de nagellak vind ik echt onwijs mooi, en de lipstick vind ik ook prachtig 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: