Catrice Eve In Bloom – Rosebuddy & Blossom Me, Blossom You


In het begin werd ik niet echt warm van Eve in Bloom, de limited collectie van Catrice, die nu in de winkels ligt. Tot dat ik deze te schattige lakjes in het echt zag. Ik zag de kleur Blossom Me, Blossom You op de blog van PinkyPolish voorbij komen. En ik was op slag verliefd! Wat een mooie kleur is dit. De perfecte koraal tint als je het mij vraagt, en nog heel goed draagbaar voor het najaar ook. Stiekem vond ik alle kleurtjes nagellak uit deze collectie wel leuk. Maar ik heb voor de kleuren gekozen, waarvan ik zeker weet dat ik ze het meest ga dragen.


De kleur ‘Rosebuddy’ is een klassieke rode kleur. Hij ziet er in het potje een beetje donker uit, maar รฉรฉnmaal op je nagels aangebracht is ie feller rood van kleur. Blossom Me, Blossom You is de perfecte koraaltint. Een mooie warme roze kleur. Het lakje is wel iets aan de dikke kant. Zorg dus bij het lakken van je nagels, dat je hem dunnetjes aanbrengt. Beide lakjes hebben een creamy glossy finish. Me like !


Blossom Me, Blossom You


Rosebuddy, mijn nieuwe buddy voor de herfst!

Conclusie:
Beide kleurtjes zijn erg mooi, en goed draagbaar voor het najaar. Ik vind de lakjes fijn lakken. Alleen Blossom Me, Blossom Youย  is wat dikker van structuur. Deze moet je dus met dunne laagjes aanbrengen. Beide lakjes dekken prima in twee laagjes. Ook de finish van de lakjes vind ik mooi. Creamy & Glossy! De nagellak blijft drie dagen chiploos zitten op mijn nagels. Ik gebruik dan nog wel een basecoat onder de lak.

Rosebuddy en Blossom Me, Blossom You zijn limited edition, en komen uit de Catrice Eve in Bloom collectie. De lakjes zijn t/m half Oktober verkrijgbaar bij Kruidvat of Trekpleister voor โ‚ฌ2,99 per stuk.

Welk nagellak uit de collectie van Eve in Bloom is jullie favoriet?

liefsmarloes

16 Reacties

 1. 20 september 2013 / 09:15

  Mooi zijn ze! ik ben gek op bed of flowers :)!

 2. 20 september 2013 / 09:57

  Beide lakjes zijn erg prachtig en wat mij betreft ook de mooiste uit de collectie.

 3. 20 september 2013 / 11:36

  Blossom Me, Blossom You vind ik het mooiste

 4. 20 september 2013 / 13:26

  Ik heb ze nog niet gezien bij de Kruidvat hier. Ze zien er wel erg mooi uit.

 5. 20 september 2013 / 21:22

  Ik werd er ook niet zo warm van, maar nu ik de kleurtjes zo her en der zie vind ik ze toch erg mooi!

  • Marloes
   Auteur
   20 september 2013 / 22:43

   Ik had inderdaad precies hetzelfde ๐Ÿ™‚

 6. 21 september 2013 / 10:06

  Blossom Me, Blossom You, ziet er mooi uit! Ik vind het uiterlijk van het flesje er ook erg leuk uit zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: