Casual sneakers die je overal onder aantrekt

Casual sneakers die je overal onder aantrekt

Casual sneakers die je overal onder aantrekt

De één vind ze te saai en de ander is er helemaal weg van. Ik heb het over de bekende Adidas Stan Smith sneakers! Wat mij betreft de meest casual sneakers die je overal onder aantrekt. Inmiddels is dit mijn tweede paar alweer en ik ben blij dat ik ze eindelijk weer heb. Mijn oude Stan Smiths heb ik zo’n twee jaar kunnen dragen en toen waren ze echt aan vervanging toe. Vorig jaar heb ik er nog uitgebreid op geklust in mijn appartement en daarna zijn ze in de prullenbak beland. Vorige week kreeg ik een nieuw paar Adidas Stan Smith sneakers binnen. Je hebt ze in verschillende kleuren en ik heb gekozen voor het meest basic model.

Casual sneakers die je overal onder aantrekt
Casual sneakers die je overal onder aantrekt
Wat ik zo ontzettend fijn vind aan deze sneakers is dat ze niet te grof en lomp zijn. De Adidas Superstar zijn wel een stuk groffer aan de voorkant. Daarom vind ik deze Stan Smiths net wat subtieler staan onder bijvoorbeeld een pantalon. De Adidas Stan Smith sneaker loopt vanaf het eerste moment dat je ze aantrekt al lekker. Je hoeft ze dus niet echt in te lopen. Het leer van deze sneaker is lekker zacht en soepel. Zelf vind ik het mooi om de veters achter het lipje te strikken.

Adidas Stan Smith
Adidas stan smith
Ik trek ze echt onder van alles aan zoals een stoere jeans, nette broek, pantalon, rokje of jurkje. Je kunt ze eindeloos combineren. Bijna ieder seizoen komt er weer een nieuw model van deze sneakers uit en je hebt ze dan ook in talloze kleuren. Zelf blijf ik deze variant het allerleukste vinden!


Ik bestelde mijn Adidas Stan Smith sneakers op de website van Footway. Hier hebben ze een ontzettend groot aanbod met de leukste schoenen.

 

Wat is jullie favoriete ‘casual’ sneaker?

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking 

8 Reacties

 1. 17 april 2018 / 06:26

  Dot vind ik echt een perfecte sneaker. Zelf heb ik compleet witte lage all stars, die vind ik ook fijn om met alles te combineren.

 2. 17 april 2018 / 06:31

  Ik vind deze sneakers geweldig! Ik heb de Superstar variant 🙂

 3. 17 april 2018 / 07:58

  deze heb ik zelf nog nooit gehad, ben echt een kswiss meisje 😀

  • Marloes
   Auteur
   17 april 2018 / 22:05

   Die zijn ook zo mooi!

  • Marloes
   Auteur
   17 april 2018 / 22:02

   Ja, leuk zijn ze hé! Ze lopen echt heerlijk!

 4. 27 april 2018 / 18:57

  Ik vind dit zo’n leuk model van adidas. En inderdaad is het gewoon super fijn dat ze overal bij passen. Ik heb sinds kort een wit met zwart paar Adidas Gazelles, die zijn ook mega fijn en passen ook echt overal bij. Ideaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: