Calvin Klein Obsessed Eau de Parfum

calvin klein obsessed

Calvin Klein Obsessed Eau de Parfum

Calvin Klein komt met een nieuwe sensuele geur: Obsessed. Deze herontdekking van een iconische
geur, speelt met het oproepen van herinnering door reuk. Door het vermengen van herinnering en verlangen, mannelijk en vrouwelijk, verleden en heden, echoën deze pakkende geuren het originele OBSESSION. Benieuwd naar de geur? Lees dan snel verder!

calvin klein obsessed
Obsessed Eau de Parfum zit verpakt in een ovaal flesje met een inhoud van 100ml. De flacon is simpel en helemaal doorzichtig. Toch vind ik de flacon wel heel goed bij de geur passen. In het hart van Obsessed ligt de herinnering aan een voorbije liefde, opgeroepen door de geur van iemand anders op de huid. Een spannende en sensuele geur! Ik vind de geur gelijk bij het sprayen op de huid al lekker ruiken. Dat heb ik niet heel snel bij parfums!

calvin klein obsessed
In 1993 bereikte Obsession pas werkelijk zijn iconische status toen Kate Moss het gezicht van de geur werd, gefotografeerd door haar toenmalige vriend en geliefde Mario Sorrenti. Deze baanbrekende en provocatieve beelden reflecteerden een echt liefdesverhaal; maar behalve het portret van een opbloeiende eerste wederzijdse liefde reflecteren de beelden ook een obsessie van de fotograaf met zowel zijn object als zijn medium. Nu 25 jaar later is de geur in een nieuw en modern jasje gestoken.

calvin klein obsessed
OBSESSED geniet van overdaad, maar één die wordt bereikt op een verfijnde, evenwichtige en eigentijdse manier. De geur heeft als topnoten; heilige citroen, neroli essence en elemihars. De basisnoten bestaan uit musk helvetolide, ambrette en  muscenone. De hartnoten zijn zo lekker en bestaan uit viooltjesblad, witte lavendel en paarse Salie. Love it! Hele bijzonde noten gestopt in een geweldig parfum!

Conclusie
Ik ben gek op deze nieuwe geur van Obsession. De geur heeft diepte, warmte, intimiteit en dromerigheid. Alles wat ik zoek in een parfum! De Eau de Parfum blijft lekker lang hangen en je hebt er zeker een uurtje of 5-6 plezier van. Daarna moet je Obsessed wel weer even bijsprayen.

Calvin Klein Obsessed ligt vanaf nu in de parfumeriewinkels. Voor de Eau de Parfum 50 ml betaal je €69,-

Ben jij benieuwd naar deze heerlijke geur?

Share:

2 Reacties

 1. VWillemse
  19 oktober 2017 / 06:38

  Klinkt heerlijk!
  Wel heel anders dan het orgineel en de flanker secret obsession.
  Als ik in de parfumerie ben wil ik wel even ruiken iig

 2. 19 oktober 2017 / 06:49

  Ik ben heel benieuwd! Lijkt me een heerlijke geur en ik vind het flesje ook erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: