Boots No7 Make-up

boots1
Boots is een merk wat in Nederland nog helemaal niet zo bekend is. Zelf ken ik Boots vooral van de bekende drogisterijen in Londen. No7 is het nummer 1 huidverzorgingsmerk in het Verenigd Koninkrijk. Alle No7 huidverzorgingsproducten zijn hypo-allergeen, dermatologisch getest en ontworpen om zelfs de meest gevoelige huid te verzorgen. Vandaag review ik een tinted moisturizer van dit merk en een aantal leuke make-up producten. Tegenwoordig wordt Boots ook gewoon in Nederland verkocht. Super!

boots3
boots5
Laat ik als eerste beginnen met de No7 Triple Protection. Deze moisturizer zorgt voor een natuurlijke perfecte teint en heeft een SPF15 . Dat is mooi meegenomen! Verder zit er ook hyaluronzuur in verwerkt. Dit zorgt voor een hydraterende werking.  De triple protection zit in een handige knijp tube met een inhoud van 50ml. De moisturizer is verkrijgbaar in 3 tinten. Fair, Medium en Fair/Medium. Ik heb de kleur fair/medium ontvangen. Deze is nog een tikkeltje te donker voor mij, maar wanneer ik straks een kleurtje heb zal ze precies goed zijn.

boots4
De ingrediëntenlijst is huge! En helaas ben ik er niet kapot van. Zo zie je o.a. minerale olie, glycerine, zonnefilters, alcohol denat, parabenen en siliconen. Hyaluronzuur staat wat verder onderaan de lijst.

boots30
boots31
Fair/medium is nog steeds een vrij lichte kleur. Fair zal voor de hele lichte huidjes onder ons erg geschikt zijn! De triple moisturizer voelt stevig en vol aan, dankzij de siliconen. Gelukkig smeert de tinted moisturizer erg gemakkelijk en fijn uit. Verder onderaan in deze post laat ik een full look zien, waarbij de moisturizer draag.

boots29
boots28
Lipbalms zie je de laatste tijd erg veel. Ook Boots No7 heeft twee mooie high shine lipbalms. Ik ontving de kleur Daydreamer en Delicate Pink. Daydreamer is een nude kleur, en Delicate Pink een fel roze kleur.

boots32
Van de lipbalms komt niet veel pigment vanaf. Het zijn twee ‘sheer’ kleurtjes. Ze hydrateren de lippen goed, en laten een mooie glans achter.

boots16
boots17
De shine & tint lipgloss werkt met een handige spons applicator. Deze ontving ik in de kleur ‘Ballet’. Een felroze, opvallende kleur. De verpakking is simpel en vrij budget. De lipgloss is al een stuk meer gepigmenteerd in vergelijking met de lipbalm.

boots
Van boven naar beneden draag ik; Daydreamer, Delicate Pink en Ballet. Zoals je kunt zien zit tussen Daydreamer en Delicate Pink haast geen verschil. Erg jammer! Ballet is wel een stuk opvallender, maar niet echt mijn kleur! Ook vind ik de gloss teveel plakken. De lipbalms voelen wel prettig aan op mijn lippen.

boots6
boots2
De No7 Perfect Light Pressed Powder zit verpakt in een mooi en stevig doosje. Een groot pluspunt is dat er een spiegeltje aan de binnenkant van het doosje zit. De poeder is ook weer erg licht van kleur en ideaal om het gezicht te matteren, en af te poederen. De poeder bevat vitamine E en pro vitamine B5.

boots8
Hier zie je goed hoe licht het poeder van kleur is. Het matcht in ieder geval goed met mijn huid.

boots10
Dan het mooie oogschaduw palette van No7. Deze zit in hetzelfde mooie en stevige doosje als het poeder. Het palette bevat een mooie paarse tint, lichtroze kleur als highlighter en twee donkere kleuren. De oogschaduw is makkelijk om te blenden, en veroorzaakt weinig fallout.

boots11
De pigmentatie is prima in orde. De oogschaduw voelt erg zacht aan, en sommige kleuren zijn wat licht poederig. Eenmaal op het oog zijn de donkere kleuren wel wat lastig te onderscheiden van elkaar.

bootslook
En hier de totale look met alle producten van No7. De tinted moisturizer geeft een hele lichte en natuurlijke dekking. Rode plekjes komen er nog wel doorheen. De ooglook heb ik verder heel simpel gehouden. Zoals je kunt zien is het moeilijk om de paarse kleur goed te onderscheiden van de rest. De matterende poeder werkt erg fijn, en matteert mijn gezicht goed. Helaas stond de witblond van mijn camera niet goed ingesteld, waardoor de foto’s iets geler van kleur zijn dan normaal. Sorry hiervoor!


Conclusie

Ik ben een beetje gemiddeld enthousiast over de producten van Boots. De matterende poeder en de oogschaduws vind ik het fijnst om mee te werken. De lipbalms -gloss en de tinted moisturizer vind ik wat minder prettig. Ik had er wel wat meer van verwacht. De tinted moisturizer gebruik ik liever niet als dagverzorging, omdat de ingrediëntenlijst me tegen staat. Ik vind dat er verder ook weinig verzorgende ingrediënten in zitten. De prijzen van de producten zal ik hieronder nog eventjes plaatsen.

No7 Triple Tinted Moisturizer €14,95
No7 Oogschaduw Quad €12,95
No7 Lipbalms €9,95
No7 Lipgloss €9,95
No7 Pressed Powder €13,95

De producten van Boots zijn o.a. verkrijgbaar in de webshop.


Deze review bevat producten die ik van een bedrijf of merk heb ontvangen


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

22 Reacties

 1. 21 april 2015 / 06:21

  ik ken boots ook alleen van de drogist! maar nooit overwogen om het te kopen. Ik vind de oogschaduw erg mooi en je hebt een mooie look gemaakt! fijne dag!

 2. 21 april 2015 / 07:01

  Goede review en fijn dat je zo eerlijk bent! Ik heb eigenlijk nog geen enkel product van dit merk geprobeerd. Misschien omdat ik er ook niet zo heel veel van lees op blogs.

 3. 21 april 2015 / 07:41

  Oh, ik ben toch wel erg benieuwd geworden naar de tinten moisturizer! Ondanks de lichte dekking lijkt dit me een fijn product voor als ik geen foundation op wil, maar toch een iets egalere teint wil.

 4. 21 april 2015 / 07:44

  Jammer dat niet alle producten je even goed bevallen! Vooral de oogschaduw set vind ik erg mooi. En je uiteindelijke look ziet er ook erg goed en verzorgd uit <3

 5. 21 april 2015 / 07:45

  Duidelijke review! Fijn dat je er ook eerlijk over bent. Ik heb vaak over dit merk gehoord, maar nog nooit geprobeerd.

 6. 21 april 2015 / 07:47

  Jij maakt echt van elke review een feestje, wat een mooie foto’s en goed geschreven! Ik heb de mango swirl van Boots in de badkamer staan, dat is echt zo’n vrolijk product om te zien!

 7. 21 april 2015 / 08:24

  Wat leuk om jouw review hier alvast over te lezen. Jammer dat de tinted moisturizer tegenvalt. Ik moet zeggen dat de producten er allemaal prachtig uitzien!

 8. 21 april 2015 / 08:36

  Wat een mooie producten van Boots no 7. Alleen heel erg jammer dat de tinted moiturizer tegenvalt bij jou!

 9. 21 april 2015 / 09:23

  Wat heb je weer een mooie en eerlijke review geschreven. Ik heb wel eens producten van no7 gebruikt en tot nu toe alleen goede ervaringen met het merk. Ik was dan ook erg nieuwsgierig toen ik de No7 Triple Protection zag, jammer van de ingrediënten. Ik denk dat ‘ie te vol is voor mijn huid.

 10. 21 april 2015 / 09:29

  Ik kende het merk alleen van naam, maar heb zelf nog niet eerder iets geprobeerd. Ik vind de oogschaduws er mooi uitzien! 🙂

 11. 21 april 2015 / 09:46

  Fijne en eerlijke review! Ik heb de producten ook ontvangen, maar ben nu heel benieuwd wat ik moet verwachten 🙂 Ik vind de verpakking van de poeder en het oogschaduw palette wel heel erg mooi!

 12. 21 april 2015 / 10:36

  Hoewel je er een mooie look van gemaakt hebt zou ik deze producten niet snel kopen. Heb het gevoel dat je voor misschien nog wel minder geld mooiere producten kan kopen!

 13. 21 april 2015 / 11:21

  Wat een super fijn en uitgebreid artikel. Prachtige foto’s en ik vind de look die je hebt gemaakt erg mooi 🙂

 14. 21 april 2015 / 11:28

  Wat een leuke producten zeg! Vooral het lipproduct spreekt me erg aan. Alle kleurtjes staan je super goed!

 15. 21 april 2015 / 13:11

  Ik heb er nog nooit wat van geprobeerd, maar sommige producten zien er goed uit!

 16. 21 april 2015 / 15:05

  Je review is heel fijn om te lezen, ik kende dit merk ook helemaal niet. De look die je hebt gemaakt is heel mooi. liefs

 17. 21 april 2015 / 15:53

  Goede uitgebreide review! Ik ben niet zo’n fan van het No. 7 merk van Boots… Het is gewoon niet helemaal mijn ding (a)

 18. 21 april 2015 / 17:10

  Wauw, wat een mooie producten! Ik kende het merk nog niet. X

 19. 21 april 2015 / 17:51

  hmm jammer dat je niet enthousiast bent over de moisturizer, met spf15 klinkt die wel goed!

 20. 21 april 2015 / 19:33

  Mooie producten! Jammer dat ze niet allemaal even goed meevallen. Ik ben vooral benieuwd naar de cream highlighter en blush van No7 (zijn producten die lijken op de chubby sticks van Clinique), die schijnen fijn te werken!

 21. 21 april 2015 / 22:26

  Superfijne review! Jammer dat de producten toch een beetje tegenvallen!

 22. 22 april 2015 / 01:08

  Dit merk kende ik wel, maar heb er nog nooit producten van geprobeerd. Jammer dat het wat tegenvalt. Die lipgloss heeft een prachtige kleur, maar het is natuurlijk niet fijn als ‘ie plakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: