Bobbi Brown Pink Nude Lipstick

Bobbi Brown Pink Nude Lipstick

Bobbi Brown Pink Nude Lipstick

Lipsticks, een beauty product waar ik geen genoeg van kan krijgen! Nude lipsticks blijven mijn favoriet. Ze zijn subtiel, geven je lippen een mooie neutrale kleur, en zien er erg mooi uit. Vandaag review ik een heel mooi exemplaar van Bobbi Brown. De Pink Nude lipstick! Een iets donkerdere nude tint met roze ondertonen. Prachtig om iedere dag te dragen. Kijk je mee naar deze mooie lipstick?

Bobbi Brown Pink Nude Lipstick
De verpakking van de Bobbi Brown lipstick is werkelijk prachtig. Ik hou ervan! Het merk straalt één en al luxe uit, en dat is het natuurlijk ook. Een gouden huls, met het merk erin gedrukt met zwarte letters. Pretty! De Luxe Lip Color van Bobbi Brown hydrateert de lippen intens, waardoor ze comfortabel en beschermt aanvoelen, zelfs nadat je de lippenstift verwijderd hebt. Liplijntjes zijn minder zichtbaar, en worden opgevuld. Ook voorkomt de lipstick schilfering van de lippen. Bovendien geeft hij een maximale dekking in slechts één enkele veeg. Pink Nude is een roze nude tint die bij veel huidskleuren prachtig zal staan. De finish is glossy, waar je wel van moet houden natuurlijk! Ik vind het altijd wel erg mooi! Maar ook van matte lipsticks ben ik een groot liefhebber!


Hier heb ik één laagje van Pink Nude aangebracht op mij handpalm. Wat een prachtig kleurtje hé?

Bobbi Brown Pink Nude Lipstick

Op mijn lippen ziet dit er zo uit. Ik ben echt gek op dit kleurtje, en mijn lippen voelen na het aanbrengen inderdaad heel verzorgd aan. Fijn! Een laagje van de lipstick is voldoende voor een complete dekking. Deze lipstick is mijn nieuwe favoriet van dit moment! Een mooi kleurtje voor iedere dag! Pink Nude blijft ook redelijk goed zitten. Een paar uurtjes zeker! Na het eten is bijwerken van de lipstick wel een must!

Bobbi Brown Pink Nude Luxe Lip Color is verkrijgbaar bij o.a. Bijenkorf en Douglas en kost €35,-

Wat vinden jullie van deze mooie lipstick?

7 Reacties

 1. Britt
  6 juni 2017 / 07:07

  Wat een mooi kleurtje!

 2. 6 juni 2017 / 10:21

  Zelf ben ik grote fan van mat, maar dit staat je prachtig! Het is een subtiele kleur en dan ook zo’n mooie finish, wauw. En die huls is natuurlijk ook echt beeldschoon! Malou x

 3. 6 juni 2017 / 10:48

  Hele mooie lipstick! Ik heb zelf nog een producten van Bobbi Brown, maar het gaat steeds meer kriebelen!

 4. 6 juni 2017 / 15:32

  Oh wauw dit is wel echt de perfecte nude tint! Super mooie lipstick. De textuur lijkt me ook erg fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: