Becca Ultimate Lipstick Love in Sorbet

Becca Ultimate Lipstick Love

Becca Ultimate Lipstick Love in Sorbet

Twee weken geleden maakte ik voor het eerst kennis met de mooie make-up producten van het merk BECCA. Dit merk is al jaren razend populair in de VS en nu ook in Nederland verkrijgbaar. Op het Douglas event kreeg ik de mogelijkheid om de mooie producten van BECCA uit te proberen. Vandaag review ik de BECCA Ultimate Lipstick Love in Sorbet voor jullie. Een prachtige roze nude tint! Benieuwd naar mijn review? Lees dan snel verder!

Becca Ultimate Lipstick Love

Verpakking

De lipstick zit verpakt in een mooie gouden huls. De zijdezachte, satijnzachte lipstick blijft tot wel 8 uur zitten en is verrijkt met de nieuwste generatie hyaluronzuur om de lippen goed te hydrateren en mooi glad te maken. Pure kleurpigmenten en lichtreflecterende deeltjes zorgen voor een intense en krachtige kleur in één simpele beweging. De verpakking oogt sjiek en voelt duur aan.

In de lipstick zit o.a. avocado- en olijfolie verwerkt wat zorgt voor het ultra zachte gevoel. Dit is by far de meest comfortabele lipstick die ik ‘ooit’ heb gedragen op mijn lippen.

Becca Ultimate Lipstick Love Cool Nude

Ik ontving de kleur C Sorbet. De C staat voor cool van cool nude. Dit is dan ook een koele medium roze tint, erg mooi! Naast C tinten kun je ook nog kiezen uit W (warm) en N (neutraal).

De swatch op mijn pols zegt al genoeg, waaaauw! Wat een pigmentatie komt er vanaf! De lipstick heeft een super romige en zachte textuur.

Swatches

De swatch op mijn lippen ziet er zo uit. Ik vind de kleur echt prachtig! Dit is een kleur die ik dagelijks kan dragen.

Becca Ultimate Lipstick Love

En een full face met Sorbet op mijn lippen. Dit is mijn eerste kennismaking met een lipstick van Becca en ik ben razend enthousiast. De lipstick voelt comfortabel aan op mijn lippen en blijft erg lang zitten. Ik heb ermee gegeten en gedronken en nog zit hij er goed op. Halverwege de middag heb ik de lipstick pas voor het eerst bijgewerkt.

Becca Ultimate Lipstick Love is verkrijgbaar bij Douglas en kost €24,99

Dit artikel bevat gekregen producten

5 Reacties

 1. 5 april 2019 / 15:38

  Wat staat deze kleur je fantastisch, wauw! Fijn dat hij ook zo comfortabel is. 🙂

 2. 5 april 2019 / 20:21

  Ik vind hem heel erg mooi! Heb laatst van BECCA de Glow Letters gekocht van Khloé Kardashian.. vond ik ook zo mooi 🙂

  • Marloes
   Auteur
   8 april 2019 / 13:23

   Klinkt goed zeg!

 3. 6 april 2019 / 22:47

  Wauw hij ziet er echt super goed uit! Wat een mooie kleur, hij staat je heel erg goed! Ik vind hem er ook echt fijn uitzien, wat betreft hoe hij zit op de lippen.

  • Marloes
   Auteur
   8 april 2019 / 13:23

   Thanks Nicole! Ja prachtige kleur hé? Heel erg blij mee ook en zeker een nieuwe favoriet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: