Beauty Favorieten Januari

beauty
Goeiemorgen! Het is weer tijd om terug te blikken op mijn favoriete beauty producten van Januari. Vergeet de video niet in HD 1080 te bekijken voor de beste kwaliteit. Veel plezier met kijken, en laat me ook even weten wat jullie beauty favorieten van de maand Januari waren!

Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

17 Reacties

 1. 4 februari 2015 / 08:27

  Die foundation van Dr. Hauschka is inderdaad ontzettend fijn. Wat zie je er mooi uit in de video! <3

 2. 4 februari 2015 / 08:29

  Wat een hoop prachtige producten laat je ons weer zien <3 Slim idee om de foundation te mengen met een andere om de perfecte kleur te krijgen. Ik vind de geur van de Dr. Hauschka foundation ook ontzettend lekker! Diva van MAC vind ik ook een hele gave kleur, staat je ook ontzettend goed!

 3. 4 februari 2015 / 08:38

  Producten van l’Occitane zijn echt hemels, haha! De lipstick van MAC komt inderdaad veel voorbij bij jou, maar hij staat je ook echt prachtig! Sinds jouw review van Anastasia dipbrow pomade heb ik hem ook besteld en ik ben fan!

 4. 4 februari 2015 / 08:42

  Mooie video! De lipgloss van Makeup Studio klinkt heel goed, daar ben ik wel benieuwd naar :). De oogschaduwprimer heb ik ook, wat is hij fijn hรจ? Ik gebruik niks anders meer.

 5. 4 februari 2015 / 10:51

  Wat een fijne producten allemaal! Ik ben ook erg benieuwd naar de verse maskers van Lush!

 6. 4 februari 2015 / 11:21

  Fijne favorieten! Ik moet echt eens een vers Lush masker aan gaan schaffen. Helaas is er hier geen filiaal in het Noorden en online bestellen vind ik zo zonde, want bij Lush shoppen is een feestje op zich.

 7. 4 februari 2015 / 12:11

  Ik heb ook echt veel lipsticks van Mac, die zijn gewoon super fijn!

 8. 4 februari 2015 / 13:41

  Ik ben heel benieuwd naar het masker van Lush. Wat zie je er trouwens prachtig uit Marloes!

  • Marloes
   Auteur
   4 februari 2015 / 23:09

   Dankjewel Manon! ๐Ÿ™‚

 9. 4 februari 2015 / 13:42

  Oh dat masker van Lush wil ik ook wel proberen! Denk ook wel dat je het nog iets langer kan bewaren, net als melk ofzo ๐Ÿ˜‰ x

 10. 4 februari 2015 / 17:28

  Leuke video Marloes! ๐Ÿ™‚ Mooie look draag je ook! ๐Ÿ™‚

 11. 4 februari 2015 / 20:18

  Ben zelf ook heel benieuwd naar de maskers van Lush. Heb zelf nog geen producten van merk Dr. Haushka maar ik ben zeker benieuwd ernaar!

 12. Ltbm
  4 februari 2015 / 22:39

  Wauw mooie producten zeg. Leuke video ook.
  Ik vraag me alleen 1 ding af. Gebruik je de primer van make up studio nou voor je hele gezicht? Het is toch een eye primer? Dus alleen voor je gezicht? Of heb ik het verkeerd?

  • Marloes
   Auteur
   4 februari 2015 / 23:09

   Dankjewel! De primer is echt alleen voor op de oogleden. Voor je gezicht heb je weer aparte gezichtsprimers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: