Beauty & Fashion Wishlist New York

Whutttt I’m so excited… ik mag nu dan toch echt gaan aftellen. Nog een paar nachtjes slapen en dan vertrek ik samen met mijn vriend naar New York! Ik heb alvast een ‘wishlist‘ samen gesteld met Beauty & Fashion items die ik ontzettend graag wil kopen daar. Want we gaan natuurlijk niet alleen naar Top of the Rock, Empire State Building, State of Liberty en picknicken in Central Park. Maar ook gewoon die hard shoppen tot dat we erbij neervallen. Ik heb mijn eigen voorgenomen om een halve koffer mee te nemen naar New York, en hem helemaal ‘overloaded‘ weer mee terug te nemen, haha. Ik heb er tenslotte het laatste half jaar geld voor opzij gezet!

Ik ben erg benieuwd wat voor winkels ik allemaal ga tegenkomen daar. Maar de winkels waar ik zeker een kijkje wil gaan nemen zijn: Sephora, Walgreens, Cosmetic Market, Victoria’s Secret, Macy’s en Bath&Body Works.

1) Naked Palette – Urban Decay
2) B6 Vitamin Mist – Urban Decay
3) Real Techniques Kwasten
4) Vice Palette – Urban Decay
5) Amber Lights Eyeshadow – MAC
6) Lipstick – MAC
7) Conair Curling Iron 1 1/4 inch
8) NYX Jumbo Pencil – Milk
9) Nars Albatros Highlighter


1) Chill/sport broek – Victoria Secret
2) Bidon – Victoria Secret
3) Nike Free 3.0 – 5.0
4) Witte Converse Allstars
5) Havaianas

Dit waren wel een beetje de musthaves die ik graag wil kopen in NY. Jullie kunnen zoiezo een shoplog verwachten als ik weer terug thuis ben!

liefsmarloes

14 Reacties

 1. 17 september 2013 / 08:35

  Hele fijne lijst! en wat gaaaf dat je daarheen gaat! alvast veel plezier :D!

 2. 17 september 2013 / 08:48

  Je hebt een goede wishlist opgesteld! New York lijkt mij echt geweldig en wil er heel graag nog een keer naar toe. Heel veel (shop)plezier!

 3. 17 september 2013 / 09:23

  Wauw, hele toffe producten staan op je wishlist! Heel veel plezier X

 4. 17 september 2013 / 10:33

  Like the shoes! Heel veel plezier! Ook voor Jeroen! Xx

 5. 17 september 2013 / 11:38

  Dat zijn twee hele mooie wishlists! Ik zou echt ALLES willen hebben wat je laat zien 🙂 Ben ook erg benieuwd naar je shoplog tegen die tijd.

 6. 17 september 2013 / 17:59

  Aaaah wat ontzettend gaaf dat je naar New York gaat! De producten in je beauty wishlist zou ik ook allemaal gekozen hebben, veel plezier!

  • Marloes
   Auteur
   17 september 2013 / 20:35

   Dankjewel allemaal 🙂 Gaat vast goedkomen!

 7. 19 september 2013 / 17:15

  Vettt dat je naar New York gaat! Je hebt ook erg leuke dingen op je wishlist staan, ik zou het zo kopen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: