Beauty Cube Make-up Organizer

beauty cube

Beauty Cube Make-up Organizer

Wanneer je groot liefhebber bent van make-up, kan het zijn dat je er zowat in omkomt. Je make-up netjes opgeruimd houden, kan dan wel een dingetje zijn. Ik heb zelf twee super handige Alex kastjes van Ikea waar ik mijn make-up in bewaar. Maar toch is het niet echt handig om in de lades te graaien op zoek naar het make-up product wat je nodig hebt. Dan word het namelijk één grote rommel! Daar heb ik gelukkig nu een betere oplossing voor. Benieuwd wat? Kijk dan snel even verder!

beauty cube

Laatst kreeg ik deze super handige Beauty Cube binnen. Hier kan ik al mijn make-up producten die ik op dit moment het meest gebruik gewoon in stoppen. Zo heb ik alles bij de hand, is mijn make-up netjes opgeruimd, en je kunt ook nog eens zien wat je pakt! Ik heb twee losse beauty cubes op elkaar gezet, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ze naast elkaar te plaatsen. In de bakjes bovenin bewaar ik mijn go to oogschaduw, mascara, primer, olie en dagelijkse lipsticks. In de lades heb ik vooral foundation, concealer, oogschaduw palletjes en blushes zitten. Ideaal!

beauty cube

De Beauty Cube is ook goed stevig, en je kunt er gewoon heel veel in kwijt. Lekker praktisch dus! Vooral om mijn dagelijkse make-up in te bewaren vind ik hem perfect!

De Beauty Cube Make-up Organizer is verkrijgbaar vanaf €34,95 bij Beauty Cube. Hoe bergen jullie je make-up het liefste op?

12 Reacties

 1. 17 maart 2017 / 06:05

  Ik vind de Beauty Cube erg handig en heb hier een tijdje terug ook naar gekeken. Zijn dit niet 2 cubes op elkaar? Erg mooi en handig!

 2. 17 maart 2017 / 06:42

  Ziet er heel mooi en handig uit! Ik bewaar nu al mijn make up in een bak.

 3. 17 maart 2017 / 13:08

  Super handig!! Ik heb een kleine met 3 lades maar daar past lang niet alles in haha!

 4. Anita H.
  17 maart 2017 / 14:05

  Heel handig, maar ik hou niet van een doorzichtige buitenkant. Voor mij dan ook liever de IKEA-kastjes.

 5. Britt
  17 maart 2017 / 18:52

  Ik vind zulke kastjes zo mooi altijd, heel erg chique en bovendien heel erg handig! Kun je een keer een video met tour erdoorheen maken?

 6. 17 maart 2017 / 19:28

  ik vind het er altijd super snazzy uit zien maar never nooit niet dat mijn stash daar in past XD

 7. 18 maart 2017 / 14:16

  Ideaal! ik heb nu twee cubes van de action op elkaar met nog een lipstick standaard ernaast van action en dat werkt op zich ook helemaal prima. Ideaal zijn deze opbergers, ik zou er nog wel een willen. Daarnaast gebruik ik voor de rest ook mijn alex kasten van ikea

 8. 18 maart 2017 / 14:42

  Wat een leuke manier van je makeup opbergen. Ik vind het er heel erg stijlvol uitzien.

  • Marloes
   Auteur
   19 maart 2017 / 18:03

   Hi Nicole! Ja echt superhandig, en opgeruimd ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: