Beauty Award VIP behandeling bij Résidence de Beauté

residence de beauté

Beauty Award VIP behandeling bij Résidence de Beauté

Vorige week maandag had ik mijn eerste afspraak bij Résidence de Beauté in Ulvenhout. Deze prachtige salon heeft laatst de Beauty Award gewonnen, zo ontzettend gaaf! De salon ziet eruit om door een ringetje te halen. Het interieur is erg mooi en ik ben verliefd op de mooie visgraatvloer.

In de salon kun je een Beauty Award VIP Behandeling ondergaan en daar was ik dan ook voor uitgenodigd. In dit artikel vertel ik jullie meer over deze heerlijke behandeling. Lezen jullie mee?

Beauty Award VIP behandeling

Wat is de Beauty Award VIP Behandeling?

De Beauty Award VIP behandeling is een uitgebreid programma. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen door Evelien, de eigenaresse van de salon. Eerst kreeg ik een intakegesprek en huidanalyse. Hierbij moest ik een vragenlijst invullen, zodat ze beter inzicht krijgen in mijn voedings- en leefstijl.

Huidanalyse

Na de intake werd ik meegenomen door collega Ellen, die de behandeling bij mij ging uitvoeren. Eerst werd mijn gezicht gereinigd en werden er huidfoto’s gemaakt. Op deze foto’s kun je huidschade zien, die met het blote oog niet zichtbaar is zoals zonschade en pigmentvlekken.

Luxe gezichtsbehandeling

Daarna was het tijd voor de luxe gezichtsbehandeling, afgestemd op mijn huid. Dit was net wat mijn huid nodig had. De laatste weken heb ik flink wat stress gehad, waardoor die niet in beste conditie is. Eerst bracht Ellen een peeling aan en daarna kreeg ik een gezicht- en schoudermassage, die was heerlijk!

Na de massage en het verwijderen van onzuiverheden werd er een kurkuma/hyaluronzuur masker aangebracht. Dit geeft de huid een ontzettende boost. Het masker voelde fijn aan op mijn huid en had een heerlijke geur.

Mijn huid na de behandeling

Direct na de behandeling zag mijn huid er stralend uit en was mijn gezonde teint weer terug. De Beauty Award VIP behandeling is echt een aanrader!

Wat een behandeling bij Résidence de Beauté zo bijzonder maakt, is dat er verder wordt gekeken dan alleen de buitenkant. Ze maken een gepersonaliseerd plan voor de juiste voeding, beweging en een positieve mindset. Op basis van het plan kun je een nog beter resultaat bereiken voor huidverbetering en afslanken. “De mooiste versie van jezelf zijn, op een natuurlijke manier”.

Een dag na de behandeling kreeg ik nog een mail met handige tips om mijn gezonde(re) lifestyle weer op te pakken. Inmiddels zijn we ruim één week verder en ik moet zeggen dat het goed gaat. Ik drink meer water, eet meer groente en probeer suikers zoveel mogelijk te vermijden. Nu nog proberen om een beter slaapritme te krijgen en dan ben ik tevreden!


Gaan jullie weleens naar de schoonheidsspecialiste?

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: