Be Creative Satin Eyeshadow & Blending Brush NR.5


Goodmorning ladies! Daar ben ik weer met een nieuwe review over mijn favoriete nieuwe make-up merk: Be Creative! Ik schreef al twee keer eerder een review over dit merk. En wat ben ik gek op hun mooie producten! Ik was nog op zoek naar een nieuwe highlighter voor onder mijn wenkbrauwbot. Ééntje die bij iedere look past. Na wat kleuren oogschaduw geswatched te hebben, had ik mijn keuze al snel gemaakt. Ook heb ik de blending brush in NR.5 gekocht. Deze kwast werd gebruikt op de Grazia Beautyblogger Masterclass, en zag er erg fijn uit. En ik kan je alvast verklappen: Dat is ie ook echt!


De eyeshadow brush NR.5 is gemaakt van natuurlijk ponyhaar. De kwast ligt lekker stevig in de hand, en ziet er luxe uit. De haartjes zijn ook goed stevig en heerlijk zacht. Blenden gaat als een speer met deze kwast. Dit is serieus mijn fijnste blending kwast ever. Ik heb tot nu toe als vergelijkingsmateriaal alleen maar twee fluffy blending kwasten van Hema en Zoeva, en een platte blending kwast van ELF. Maar deze blend het beste van allemaal. Normaal had ik wat moeite met harde lijnen weg te blenden, maar daar hoef ik me nu niet meer druk om te maken.


Voor de eyeshadow brush in NR.5  betaal je €11,10, wat ik echt niet duur vind voor een goede kwast!


De oogschaduw zit verpakt in een mooi, mat-zwart, vierkant doosje. Alle producten van Be Creative ogen heel luxe. Ik hou er wel van! Je kunt kiezen uit meerdere lichte highlight kleuren oogschaduw. Ik heb gekozen voor de kleur 036 Satin.


Satin is een hele mooie witte highlighter met subtiele shimmers erin. De oogschaduw heeft een fijne, satijnen afwerking. Het aanbrengen gaat heel gemakkelijk, en helemaal niet stroef. De oogschaduw glijd gewoon over je wenkbrauwbot heen. Fijn! Voor een doosje oogschaduw, van 2,5 gram betaal je €9,99.


En check het mooie pigment. Pretty, huh?


Bij deze look draag ik ‘Satin’ onder mijn wenkbrauwbot, en in mijn binnenste ooghoek.

Conclusie:
De blending kwast raad ik iedereen aan. Wat een fijne kwast is dit zeg! Dit maakt het blenden van je oogschaduw een heel stuk makkelijker. De highlighter vind ik ook prachtig. Niet alleen de finish is erg mooi, maar de kleur past ook bij iedere look doordat ie vrij koel is. Love it! Wat ik nog een pluspunt vind aan Be Creative zijn de prijzen. Die zijn namelijk heel betaalbaar. Voor een oogschaduw betaal je €9,99 en voor de oogschaduw kwast betaal je €11,10.

De oogschaduw en de oogschaduw kwast van Be Creative zijn verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Wat is jullie favoriete blendingkwast en highlighter?

liefsmarloes

lank

19 Reacties

 1. 3 december 2013 / 10:35

  Ah wauw die highlighter is inderdaad prachtig, staat je heel erg mooi. Lekker subtiel ook.

 2. 3 december 2013 / 10:39

  De highlighter is echt heel mooi! Mijn favoriete highlighter voor op mijn ogen is eentje van het Sleek respect palette. Mijn favoriete blendingkwast is de Sigma e25 🙂

 3. 3 december 2013 / 14:37

  Ziet er inderdaad mooi uit! De kleur vind ik mooi, maar 9,99 toch ook best wel weer wat voor 1 oogschaduw.

 4. 3 december 2013 / 14:45

  Heel mooie oogschaduw en de kwast lijkt me erg fijn!
  x

 5. 3 december 2013 / 16:16

  Wat een mooie oogschaduw en mooie look heb je ermee gemaakt!

 6. 3 december 2013 / 17:02

  Wow, wat een prachtige highlighter! Ik vind de prijzen net wat hoog om zomaar even te proberen, dus heel fijn dat jij er zo enthousiast over bent! Nu wil ik het ook gaan proberen 😀

 7. 3 december 2013 / 17:22

  Wat een mooie kleur! Ik vind de verpakkingen er ook mooi uitzien.

 8. 3 december 2013 / 17:31

  Wat een mooie look! Daarnaast klinkt het erg goed. x

 9. 3 december 2013 / 20:06

  Die oogschaduw is écht mooi! Staat je goed 🙂 Ik ben ‘n beetje verbaasd, want ik dacht in eerste instantie dat het gewoon ‘n witte oogschaduw was :p

 10. 3 december 2013 / 21:34

  Ik had laatst ook bijna een kwast van BE gekocht maar twijfelde nog een beetje. De mascara en lipstick die ik van ze heb zijn echt heerlijk.

 11. 4 december 2013 / 16:32

  BE is echt een van mijn favoriete make-up merken! Niet duur en ontzettend goed ! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: