Be Creative Make-up: Lipstick, Mascara & Nagellak


Afgelopen zomer maakte ik voor het eerst kennis met het nieuwe make-up merk Be Creative. Ik schreef al eerder een review over dit mooie merk. Die kun je hier terug lezen.

Op de Grazia Beautyblogger Masterclass een paar weken geleden, kregen we een make-up workshop van Be Creative. En ook zaten er in de goodiebag maar liefs drie mooie producten die we mee naar huis kregen. Onder andere een nagellak in de kleur Burgundy, de lash me baby – all in one mascara, en de intense lipstick in de kleur Flame. Tijd voor een uitgebreide review van de producten!


Als eerste product de intense lipstick in de kleur Flame. Een heftige oranje-rode lipstick. Intens is ie zeker! Een kleur die zeker niet alledaags is, en die ik zelf niet snel uit zou zoeken. Ik denk dat deze kleur heel mooi staat bij meiden met een getinte huidskleur. De verpakkingen van Be Creative vind ik prachtig. Ze zien er luxe uit, door de zwarte matte verpakking. Ook de letters erop zien er mooi uit. Yay, hier hou ik wel van!


BAM! De swatch zegt genoeg. Een regelrechte ‘Right in tha face’ kleur! Hij neigt meer naar oranje, maar heeft toch een duidelijke rode ondertoon. Een echt ‘vlammen’ kleur. Je houd ervan, of niet….


Swatch op mijn lippen. Hij glijd wel echt lekker over de lippen heen. En de structuur is heel ‘smooth’. Ik ga zeker weten nog een andere, meer draagbare kleur uit de collectie aanschaffen. Voor een lipstick betaal je rond de €12,99-. Niet heel budget, maar ook niet heel duur. De intense lipsticks zijn er in 20 verschillende kleuren. Genoeg keuze dus! Heeft als extra fijne werking dat ie de natuurlijke vochtbarrière van de lippen herstelt. Dat is nog eens mooi meegenomen, toch?


De mascara zit ook weer in zo’n mooie zwarte matte huls. De mascara’s van Be Creative zijn verkrijgbaar in drie varianten waarvan ik de Lash me baby, all-in-one mascara heb ontvangen. De mascara belooft je wimpers langer en voller te maken, niet te klonteren en je wimpers te hydrateren. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zien! Voor de mascara betaal je €15,99. Tijd om te testen!


Ik ben eigenlijk best wel tevreden over de mascara. Hij klontert niet, separeert mijn wimpers prima. Wel is het wat lastig om bij mijn ooghoekje te komen, omdat het borsteltje toch vrij grof is. En volume geeft ie ook. Maar niet het volume wat ik gehoopt had. Want als je naar mijn voor-en nafoto kijkt, en dan met name de onderste. Dan is het verschil in lengte niet heel spectaculair. Gewoon een prima mascara, die zijn werk goed doet. Maar als je op zoek bent naar vééél lengte en volume dan zou ik deze toch niet aanraden.


De nail laquer vind ik wel helemaal super! In mijn goodiebag zat het mooie kleurtje Burgundy. Met een kleur als deze maak je mij enorm blij. Ik de herfst en winter draag ik bijna niets liever, dan een mooie donkerrode kleur op mijn nagels. Voor een nagellak betaal je €8,99. Wat ik op zich een prima prijs vind voor een fijne nagellak als deze. Je kunt nog kiezen uit 20 andere kleuren. Het kwastje lakt ook goed. Niet te dik, en niet te dun! Ik vind dit lakje eigenlijk wel vergelijkbaar met een lakje van ESSIE! Alleen dat een eurootje goedkoper!


Check even hoe mooie glans dit lakje geeft, pretty huh? Yay, ik ben helemaal fan van dit kleurtje, en ga hem dan ook nog hééééul veel dragen! Het perfecte lakje voor de herfst en winter.

Conclusie:
Zoals ik jullie in mijn vorige review al vertelde, ben ik echt heel erg te spreken over de producten van Be Creative. De pigmentatie van de producten zijn super! Ze voelen fluweelachtig aan, en zijn easy om te blenden. Ook de producten die ik nu ontving op de Beautyblogger Masterclass, zijn goed. De mascara vind ik alleen niet het gewenste effect geven, wat word beloofd. Maar verder is het gewoon een goede mascara. De nagellak en de lipstick vind ik wel super. Ondanks dat de lipstick niet helemaal mijn kleur is.

Ben je nog niet bekend met dit merk? Dan zou ik zeker aanraden om eens langs de ICI Paris te gaan, om de producten uit te testen! De prijzen liggen gemiddeld. Een beetje vergelijkbaar met Maybelline of L’oreal.

Zijn jullie al bekend met het merk?

liefsmarloes

lank

17 Reacties

 1. 10 november 2013 / 17:31

  Goeie review :)Ik vind de mascara ook echt heel fijn! Ik kan niet wachten om de lipstick die in mijn goodiebag zat uit te proberen. Heb nog geen tijd gehad om ze te fotograferen. Ik had een rode lipstick met roze ondertoon. Iedereen is echt heel enthousiast over BE 🙂

  • Marloes
   Auteur
   11 november 2013 / 11:48

   Dankjewel :), ja zijn top producten!

 2. 10 november 2013 / 17:37

  Ik wil al een tijdje een lipstick van BE kopen, maar ik kan telkens de juiste kleur niet vinden.. Nu ik dit zo lees denk ik dat ik toch maar nog een keer ga kijken! 🙂

 3. 10 november 2013 / 20:25

  Ziet er goed uit! De nagellak vind ik er prachtig uit zien, mooie kleur! 🙂

 4. 11 november 2013 / 09:47

  Mooie producten! De lipstick ziet er echt heel mooi uit!

 5. 17 november 2013 / 00:44

  Ik vind vooral de nagellak erg mooi. Ik heb zelf een roze blush van dit merk en die bevalt goed.

 6. 21 november 2013 / 13:35

  Ik heb de lipstick nu op, ik moet nog een beetje wenen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: