Mooie rieten tassen van Sacha

Mooie rieten tassen van Sacha

Nu het nog volop sale in de winkels is, kun je leuke items met korting scoren. Bij Sacha bestelde ik twee mooie rieten tassen in de uitverkoop. Binnenkort ga ik nog een paar dagen op zonvakantie, dus deze mooie tassen komen erg goed van pas. Ze waren beide voor de helft afgeprijsd, zo fijn! Kijk je mee naar mijn twee sale aankopen?

Inmiddels heb ik het idee dat het al herfst begint te worden en we het mooie zomerweer gehad hebben. Hopelijk krijgen we toch nog een fijne nazomer.

De tassen zijn een hele goede match, want ze passen perfect bij elkaar. Beide rieten tassen zijn afgewerkt met schelpjes en helemaal bohemien proof. Wat ga ik hier veel plezier van hebben in Mykonos! In de grotere strandtas past een handdoek, tijdschrift en zonnebrand. Deze tas neem ik dan ook zeker mee naar het strand. De kleine ronde tas gebruik ik voor ‘s avonds en overdag als we het stadje in gaan. Je kunt het ook vrijwel bij iedere outfit matchen, omdat de rieten tassen lekker neutraal van kleur zijn.

Beide rieten tassen zijn nu nog steeds verkrijgbaar in de sale bij Sacha. Wat vinden jullie van de tassen?

2 Reacties

  1. 5 september 2019 / 09:53

    Wauw, mooie foto’s! En wat een mooie tas 🙂

    Bettie

  2. 6 september 2019 / 08:17

    Ik vind een rieten tas ook altijd heel leuk, zoiets raakt wat mij betreft ook nooit uit de mode. Ik vind zelf vooral de tas op de laatste foto’s erg tof! De outfit is ook zo leuk;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: