Aussie Miracle Dry Shampoo

Aussie Miracle Dry Shampoo

Aussie Miracle Dry Shampoo

Droog shampoo is een product waar ik zeker niet meer zonder kan. Ik gebruik het wekelijks wel een paar keer! Alweer een paar jaar gelegen schreef ik een review over de droogshampoo van Batiste. Dit was de allereerste droogshampoo ever die ik gebruikte. Inmiddels heb ik al heel wat verschillende droogshampoo’s versleten. Maar deze van Aussie gebruik ik nu al ruim een half jaar en blijft mijn favoriet! Benieuwd waarom? Lees dan snel verder!

Aussie Miracle Dry Shampoo
Waarom zou je een droogshampoo gebruiken? Ik gebruik heel graag droogshampoo om mijn haren wassen net even dat extra dagje te rekken. Ik was mijn haar gemiddeld zo’n 2x in de week. Wanneer mijn haaraanzet op dag 3 wat vetter oogt, spuit ik er wat droogshampoo op. Het ‘vette’ verdwijnt als sneeuw voor de zon, en mijn haar krijgt ook nog eens flink wat volume door de droogshampoo. De droogshampoo van Aussie is de eerste droogshampoo die ik ook nog eens lekker vind ruiken. Hij is niet zoet zoals je misschien zou verwachten, maar lekker kruidig. Hmm! Ideaal om je haar tussendoor op te frissen als je even geen tijd hebt om je haar te wassen. Lekker multifunctioneel dus, daar hou ik van!

Aussie Miracle Dry Shampoo
De droogshampoo van Aussie bevat tapiocazetmeel, wat zorgt voor de absorbatie van vet zonder een witte waas achter te laten. Wanneer je echter teveel droogshampoo op één plek aanbrengt, krijg je de witte waas alsnog te zien. De travel size droogshampoo is ideaal om mee te nemen in je tas tijdens het reizen. Zo kun je jou coupe ten alle tijde een opfrisbeurt geven. De Aussie Mega Instant Miracle droogshampoo bevat jojobazaadextract, dat al eeuwenlang door de Australiërs wordt gebruikt, aangezien men gelooft dat het haar er natuurlijk mee gevoed wordt.

Conclusie
Kortom: ik kan deze droogshampoo echt iedereen aanraden. Naast dat de Aussie Mega Instant Miracle droogshampoo mijn iets wat vettere coupe omtovert in een schone coupe, geeft het mijn haar ook instant volume en word mijn haar verzorgt door jojobazaadextract. Daarbij is dit ook de eerste droogshampoo waar mijn haar niet zo’n stug gevoel van krijgt. Ideaal!

 

De Aussie Miracle Dry Shampoo is verkrijgbaar bij de drogisterij. De grote fles kost €7,11 en de travel size €5,99

 

Heb jij al weleens een droogshampoo van Aussie uitgeprobeerd?

Share:

6 Reacties

 1. 15 april 2017 / 08:42

  Ik gebruik de shampoo van dit merk en ben daar heel tevreden over. De droogshampoo wil ik wel eens proberen.

 2. 15 april 2017 / 08:55

  De droogshampoo van Aussie moet ik nog eens proberen. Tot nu toe is Batiste voor brunettes nog mijn favoriet :-)!

 3. 15 april 2017 / 12:05

  Hij lijkt me zo fijn! Een goede droogshampoo is echt een must!

 4. 15 april 2017 / 14:41

  Ik heb deze nog nooit geprobeerd, nu ben ik wel erg benieuwd!

 5. 15 april 2017 / 21:44

  Ik hoor hier wel goede dingen over, misschien moet ik hem ook gewoon is proberen ;D x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: